Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 22-01-11, 20:54
Το avatar του χρήστη GiWrGoS@XXX
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: E11 1.4 vvti g6
Περιοχή: athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 302
GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vasilakos69 Εμφάνιση μηνυμάτων
Κατάλαβα..Το δίνουν 10,8 σε 0-100 με 15kg ροπή, 115 άλογα και γύρω στα 1250 κιλ όπως είπες!Τα έχω ψάξει όλα αυτά!Του είχαν πει απο αντιπροσωπεία ότι βγαίνει μέχρι 125 άλογα..Σίγουρα βγάζει 16,5 ροπή?ή λένε βλακείες στο ίντερνετ που ψάχνω?
Σίγουρα θα είναι καλό πάτημα..αν γίνει!Θα το δούμε!Πάντως πιστεύω οτι εγώ όντας 16άρης λογικά θα τον έχω ή θα πηγαίνουμε μαζί!Θα παίξεί ρόλο η ικανότητα στις αλλαγές!
μπορει να κανω λαθος εγω για την ροπη ,παντως γενικα ειναι πολυ ροπατο και μετα τα 100km/h (που αρχιζει να ρολλαρει τα εξτρα κιλα του)ανοιγει δυνατα για τα κυβικα και τα αλογα του...εμενα ολη την διαφορα μου την εκανε στην τεταρτη συνηθως, λεσ και αφηνα γκαζι.(φυσικα μιλαω για τελειως στοκ focus 3door με εργοστασιακες ζαντες αλουμινιου νομιζω 15αρες,αντε 16αρες να ταν)..αν ειχες ντιζατο ε11 θα σουν μπροστα ανετα πιστευω...επειδη εισαι ε12 και ηλεκτρογκαζος πιθανως,θα γινει μαχη ,θα παιξουν ρολο οι αλλαγες ,απο ποιες στροφες θα πατησετε κτλ,ωραια κοντρουλα!!

Υ.Γ: αν το ξερεις το αμαξι σου πηγαινε τον σταση ή 1ες ,να εχεις πλεονεκτημα λογω βαρους...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GiWrGoS@XXX : 22-01-11 στις 21:03.
Παλιά 22-01-11, 23:04
Το avatar του χρήστη Vasilakos69
Vasilakos69 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Athens
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 242
Vasilakos69 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GiWrGoS@XXX Εμφάνιση μηνυμάτων
μπορει να κανω λαθος εγω για την ροπη ,παντως γενικα ειναι πολυ ροπατο και μετα τα 100km/h (που αρχιζει να ρολλαρει τα εξτρα κιλα του)ανοιγει δυνατα για τα κυβικα και τα αλογα του...εμενα ολη την διαφορα μου την εκανε στην τεταρτη συνηθως, λεσ και αφηνα γκαζι.(φυσικα μιλαω για τελειως στοκ focus 3door με εργοστασιακες ζαντες αλουμινιου νομιζω 15αρες,αντε 16αρες να ταν)..αν ειχες ντιζατο ε11 θα σουν μπροστα ανετα πιστευω...επειδη εισαι ε12 και ηλεκτρογκαζος πιθανως,θα γινει μαχη ,θα παιξουν ρολο οι αλλαγες ,απο ποιες στροφες θα πατησετε κτλ,ωραια κοντρουλα!!

Υ.Γ: αν το ξερεις το αμαξι σου πηγαινε τον σταση ή 1ες ,να εχεις πλεονεκτημα λογω βαρους...
Όταν ανοίγω δεν ανοίγω ότι με συμφέρει..ανοίγω και στάσεις και ρολλ να δω που βρίσκομαι και τι κάνω!Στο κάτω κάτω για χαβαλέ γίνεται..δεν έχω να χάσω κάτι! Αν και μπορώ να πω ότι απο στάσεις το έχω μάθει αρκετά καλά να το ανοίγω!
Το δικό μου είναι Pro-F/L και είναι με ντίζα..έχω την εντύπωση ότι το επόμενο εβγαίνε ηλεκτρόγκαζο!αν κάνω λάθος διορθώστε με!
Εγώ πιστεύω ότι θα γίνει μάχη πάντως!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LISSAS Εμφάνιση μηνυμάτων
εξαρτάται την απόσταση του ανοίγματος
Λογικά 400άρι..Αν και δεν ξέρω μπορεί να θέλει παραπάνω..γιατί σιγουρα απο στάσεις δεν θα με έχει με τίποτα όπως και ρολλ!(θέλω να πιστεύω)

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt Εμφάνιση μηνυμάτων
Κοιτα παντα οταν πηγαινουμε καποια δοκιμαστικη βολτα με εταιρο αυτοκινητηστη(ΚΟΝΤΡΑ)πιστευουμε οτι εμεις θα κερδισουμε!Ετσι πιστευει και ο αλλος!Ξερεις κανεναν που γουσταρει να χανει?
Περα απο την πλακα ομως το εχω σε παρουσιαση το συγκεκριμενο αμαξι στο POWER και το μετρησαν στα 132 αλογα και 16.5 κιλα ροπης αν θυμαμαι καλα!Θα το ξανακοιταξω και θα στο πω 100%
0-100 καπου στο 10.6 αν θυμαμαι καλα με τελικη 205!Αλλα ειναι πολυ βαρυ με πανω απο 1260 κιλα!Εγω πιστευω οτι θα παιξετε οριακα!
Και αν χασεις δεν εγινε και τιποτα!Και ο Χρηστος εχασε απο το παλιο ΤΖΙΠ το SUBARU και αν και δεν μου το ειπε προηγουμενως που τα λεγαμε, μαι χαρα τον ειδα!:j umpers
Εεε είναι το αμάξι καμιά 1250άρα..είναι και αυτός άλλα 100!Άρα θα είναι αρκετά βαρύ το focus!είναι και 4-θυρο!χαχαχα
0-100 το έχω δει και κάνει γύρω στα 10,8 ή και παραπάνω καμιά φορά!Τόσο το δίνουν με ένα γρήγορο ψαξιματάκι που έκανα!
Δεν έχω κόμπλεξ όπως είπα..για χαβαλέ γίνεται!χαχα αν ήταν έτσι άστα μετά..αν και ένας λόγος που δεν θέλω να ανοίξω μαζί του είναι διότι τον ξέρω και θα του την βιδώσει άμα χάσει!χαχα

Τι να σας πω παιδιά..του το είπα σήμερα μου λέει θα δούμε αν είναι μέσα στην εβδομάδα(τα έχω ξανακούσει αυτά!χαχαχαχα)
Παλιά 24-01-11, 10:04
LISSAS Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 111 vv-T-i
Περιοχή: Λεκανοπέδιο
Δύναμη Σεβασμού: 301
LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL Εμφάνιση μηνυμάτων
LISSA μηπως να πα να ζυγιστουμε παρεα στην πλαστιγγα στον πειραια? εγω σε κοβω 50-60 κιλα πιο ελαφρυ εσενα....
είσαι τρελός??? Ξέρεις τι "κατέβασα" αυτά τα Χριστούγεννα?? Έχω πάρει κάμποσα kg!!!!
Εξ ορισμού, είσαι πιο ελαφρύς...
Παλιά 24-01-11, 20:00
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
καλα. κατσε να γυρισω και πα να ζυγιστουμε...
Παλιά 24-01-11, 20:12
Το avatar του χρήστη kokovios
kokovios Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: e12 pro f/l
Περιοχή: ελευσινα
Δύναμη Σεβασμού: 239
kokovios είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vasilakos69 Εμφάνιση μηνυμάτων
Έχει γίνει κάποιο άνοιγμα με Corolla E12(ή και 11) 1,6 με Ford Focus 1,6 Ti-VTC?Γύρω στα 115 το δίνει ότι βγαίνει! και γύρω στα 1200-1250 κιλ. νομίζω..Γιατί έχουμε μία διαφωνία με έναν φίλο μου..Και απο στάση και ρολλαριστές!
Εχω κανει απειρα πατηματα με τετοιο το εχει φιλος οποτε καταλαβαινεις....
1400 ειμαι...
Του εχω ριξει μεχρι και 1 κενο και το καλυτερο του ειναι να μου ερθει στον κωλο μου!
Βεβαια δεν το κατεχει και πολυ με τον λεβιε αλλα τοσα που εχουμε κανει δεν μου εχει ερθει καν διπλα ποτε.
Παλιά 24-01-11, 20:43
Το avatar του χρήστη kokovios
kokovios Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: e12 pro f/l
Περιοχή: ελευσινα
Δύναμη Σεβασμού: 239
kokovios είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ουπσ! ακυρο! τωρα ειδα ποιο μοντελο λες!
εγω εννουσα το προηγουμενο το zetec αν δεν κανω λαθος!
Παντος μην το φοβασε το 1.6 το corolla δεν εχει επαφη με τετοια....
Παλιά 24-01-11, 22:14
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Δύναμη Σεβασμού: 508
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kokovios Εμφάνιση μηνυμάτων
Ουπσ! ακυρο! τωρα ειδα ποιο μοντελο λες!
εγω εννουσα το προηγουμενο το zetec αν δεν κανω λαθος!
Παντος μην το φοβασαι το 1.6 το corolla δεν εχει επαφη με τετοια....
Δεν εχει καμια σχεση φιλε μου το zetec με το καινουργιο 1,6 Ti-VTC!Εχουν τουλαχιστον καμια 25αρια αλογα διαφορα και κανα 1.5 κιλο ροπης ,βεβαια και καμια 100 κιλα παραπανω αλλα δεν ειναι και τοσο ευκολα τα πραγματα!

Aν και λιγο αργα αλλα βρηκα απο το Power οπως υποσχεθηκα τα ΝΟΥΜΕΡΑ!
131.5/6387 αλογα,15.9/4968 κιλα ροπης,κιλα/ιππο 9.7, 0-100 10.39,0-400μ 17.35/129.71 ταχ.εξοδου και 1271 ΚΙΛΑ ζυγιζει!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannis gt : 29-01-11 στις 01:22.
Παλιά 24-01-11, 23:00
Το avatar του χρήστη MITSOS
MITSOS Offline:

Περιοχή: ΒΟΛΟΣ
Δύναμη Σεβασμού: 348
MITSOS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν εχει καμια σχεση φιλε μου το zetec με το καινουργιο 1,6 Ti-VTC!Εχουν τουλαχιστον καμια 25αρια αλογα διαφορα και κανα 1.5 κιλο ροπης ,βεβαια και καμια 100 κιλα παραπανω αλλα δεν ειναι και τοσο ευκολα τα πραγματα!
ωραία τότε αφού είναι τόσο καλό το καινούριο focus αν έχεις κανένα φίλο με τέτοιο αυτοκίνητο πολύ ευχαρίστως να κουβεντιάσουν φιλικά με τον αδερφό μου και την carina...
ευκαιρία να ψωνήσει ο κάτοχος του focus μερικά αμαξώματα (κοινώς καρότσες).
και υπ' όψιν ότι η carina έχει μόνο 105 εναπομείναντα και ταπεινα αλογάκια, μετρημένα όπως γνωρίζεις στο Θόδωρα.
Παλιά 24-01-11, 23:27
Το avatar του χρήστη Pantelis
Pantelis Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: celica gt4 Starlet gt
Περιοχή: athens
Δύναμη Σεβασμού: 307
Pantelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MITSOS Εμφάνιση μηνυμάτων
ωραία τότε αφού είναι τόσο καλό το καινούριο focus αν έχεις κανένα φίλο με τέτοιο αυτοκίνητο πολύ ευχαρίστως να κουβεντιάσουν φιλικά με τον αδερφό μου και την carina...
ευκαιρία να ψωνήσει ο κάτοχος του focus μερικά αμαξώματα (κοινώς καρότσες).
και υπ' όψιν ότι η carina έχει μόνο 105 εναπομείναντα και ταπεινα αλογάκια, μετρημένα όπως γνωρίζεις στο Θόδωρα.
τα 105 αλογα του 4afe εςιναι αρκετα ακομα και για τα 120 αλογα του civic esi υστερα απο απειρα τσοντιδια εχθες ..οχι τιποοτα αλλο ηθελε και ρολλαριστα και ψηλα και στο κουμπωμα τριτησ το ενενηνταρακι αποχαιρεταγε......
Παλιά 24-01-11, 23:40
Το avatar του χρήστη MITSOS
MITSOS Offline:

Περιοχή: ΒΟΛΟΣ
Δύναμη Σεβασμού: 348
MITSOS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Pantelis Εμφάνιση μηνυμάτων
τα 105 αλογα του 4afe εςιναι αρκετα ακομα και για τα 120 αλογα του civic esi υστερα απο απειρα τσοντιδια εχθες ..οχι τιποοτα αλλο ηθελε και ρολλαριστα και ψηλα και στο κουμπωμα τριτησ το ενενηνταρακι αποχαιρεταγε......
καλά δεν το συζητάμε το 16άρι FE σε καρότσα corolla (μέχρι και την 101 που ξέρω) πάει "αέρα".
αλλά και η carina που με το χταπόσι από μαμά είχε 115 άλογα μέχρι και σήμερα και μετά από αρκετές εκατοντάδες χιλιόμετρα "τιμωρεί" πολλά σύγχρονα αυτοκίνητα, τα οποία πολλές φορές έχουν και 20-30 παραπάνω άλογα και τουρμπινίτσες αλλά έχουν και καμιά 200αριά παραπάνω κιλά.
όλα τα παραπάνω διαπιστωμένα και από άλλα μέλη.
Παντελή θα έρθεις στην πίτα να τα πούμε από κοντά?
Εμείς οι OLD SCHOOL.... οι FE?????

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων billlllll ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2206 27-09-06 16:09

Page generated in 0,19867611 seconds (79,12% PHP - 20,88% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:28.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com