Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GiWrGoS@XXX
μπορει να κανω λαθος εγω για την ροπη ,παντως γενικα ειναι πολυ ροπατο και μετα τα 100km/h (που αρχιζει να ρολλαρει τα εξτρα κιλα του)ανοιγει δυνατα για τα κυβικα και τα αλογα του...εμενα ολη την διαφορα μου την εκανε στην τεταρτη συνηθως, λεσ και αφηνα γκαζι.(φυσικα μιλαω για τελειως στοκ focus 3door με εργοστασιακες ζαντες αλουμινιου νομιζω 15αρες,αντε 16αρες να ταν)..αν ειχες ντιζατο ε11 θα σουν μπροστα ανετα πιστευω...επειδη εισαι ε12 και ηλεκτρογκαζος πιθανως,θα γινει μαχη ,θα παιξουν ρολο οι αλλαγες ,απο ποιες στροφες θα πατησετε κτλ,ωραια κοντρουλα!!
Υ.Γ: αν το ξερεις το αμαξι σου πηγαινε τον σταση ή 1ες ,να εχεις πλεονεκτημα λογω βαρους...
|
Όταν ανοίγω δεν ανοίγω ότι με συμφέρει..ανοίγω και στάσεις και ρολλ να δω που βρίσκομαι και τι κάνω!Στο κάτω κάτω για χαβαλέ γίνεται..δεν έχω να χάσω κάτι!
Αν και μπορώ να πω ότι απο στάσεις το έχω μάθει αρκετά καλά να το ανοίγω!
Το δικό μου είναι Pro-F/L και είναι με ντίζα..έχω την εντύπωση ότι το επόμενο εβγαίνε ηλεκτρόγκαζο!αν κάνω λάθος διορθώστε με!
Εγώ πιστεύω ότι θα γίνει μάχη πάντως!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LISSAS
εξαρτάται την απόσταση του ανοίγματος
|
Λογικά 400άρι..Αν και δεν ξέρω μπορεί να θέλει παραπάνω..γιατί σιγουρα απο στάσεις δεν θα με έχει με τίποτα όπως και ρολλ!(θέλω να πιστεύω)
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
|
Εεε είναι το αμάξι καμιά 1250άρα..είναι και αυτός άλλα 100!Άρα θα είναι αρκετά βαρύ το focus!είναι και 4-θυρο!χαχαχα
0-100 το έχω δει και κάνει γύρω στα 10,8 ή και παραπάνω καμιά φορά!Τόσο το δίνουν με ένα γρήγορο ψαξιματάκι που έκανα!
Δεν έχω κόμπλεξ όπως είπα..για χαβαλέ γίνεται!χαχα αν ήταν έτσι άστα μετά..αν και ένας λόγος που δεν θέλω να ανοίξω μαζί του είναι διότι τον ξέρω και θα του την βιδώσει άμα χάσει!χαχα
Τι να σας πω παιδιά..του το είπα σήμερα μου λέει θα δούμε αν είναι μέσα στην εβδομάδα(τα έχω ξανακούσει αυτά!χαχαχαχα)