Παιδια καλαησπερα! Την Παρασκευη , καθως ημουν στην Αθηνων-Πατρων , μετα τα διοδια του Κιατου και ενω εχει αρκετη κινηση , μπροστα μου ηταν μια BMW. Ειχε βαλει , απο πισω που την ειδα , αεροτομη και πισω σποιλερ. Δεν ηξερα τι κυβικα ηταν , αλλα μετα καταλαβα... Πηγαινε συνεχως μπροστα μου και ακολουθουσα εγω απο πισω , χωρις να κολαω. Ο οδηγος δεν ξερω τι ειχε παθει και παταγε συνεχως φρενο και το κραταγε , με αποτελεσμα και εγω να κοβω πολυ και να εχω φοβηθει καποιες φορες γιατι ηταν πολυ αποτομος...Αποφασισα λοιπον να τον προσπερασω. Την ωρα που πηγα , λοιπον σ ενα ανοιγμα του δρομου , αυτος το αντιληφθηκε και αρχισε να γκαζωνει. Προσπερασε μια μακρια νταλικα και ετσι δεν μπορεσα να ακολουθησω , γιατι μετα στενεψε ο δρομος και ερχοντουσαν απο την αλλη. Προσπερναω μετα και τον ξαναπλησιαζω , χωρις να πηγενω τεζα. Αρχισε αυτος παλι τα δικα του , ωσπου φτανουμε στην Αιγηρα νομιζω , οπου ο δρομος εχει 2 λωριδες, διαζωμα και μικρη ανηφοριτσα. Πλακωνω την 3 και πλακωνεται και αυτος . Λιγο πριν σπασει η τριτη αρχιζω και τον προσπερναω και κουμπωνοντας 4 του εφηγα....
Καταλαβα οτι λογικα 316 , θα ηταν. 105 αλογα δεν βγαζουν αυτες? Δεν πανε δηλαδη οι 316?
|