Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 408
Σορρυ ρε παιδια!!! Απ την χαρα μου να ποσταρω , δεν το σκεφτηκα καθολου να τις σβησω , τις πινακιδες... Εαν μπορει καποιος admin , να το κανει , γιατι προσπαθησα , αλλα δεν με αφηνει να αλλαξω την φωτο...
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 590
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Σας παρουσιαζω την παρακατω BMW.... Περασμενη ολη με γυαλοχαρτο και φυσικα η απαραιτητη ξυλινη αεροτομη.....
Εγώ απορώ πως η μ@λ@κισμένη η τροχαία αφήνει να κυκλοφορούν αυτοκίνητα με τέτοια "πράγματα" πάνω τους.....Αυτό ρε σεις είναι σκέτος κίνδυνος.....Φαντάσου να χτυπήσει κάποιον πεζό με αυτό το πράμα.....
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Edessaios
Εγώ απορώ πως η μ@λ@κισμένη η τροχαία αφήνει να κυκλοφορούν αυτοκίνητα με τέτοια "πράγματα" πάνω τους.....Αυτό ρε σεις είναι σκέτος κίνδυνος.....Φαντάσου να χτυπήσει κάποιον πεζό με αυτό το πράμα.....
αν καταφέρει και χτυπήσει πεζό μπορεί ο καημένος να τη γλιτώσει αλλά φαντάσου να πηγαίνει μπροστά σου στην εθνική και να ξεκολήσει η αεροτομάρα...φαντάσου και στην προσπάθειά σου να την αποφύγεις το πολύνεκρο που μπορεί να προκαλέσεις...
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 590
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh
αν καταφέρει και χτυπήσει πεζό μπορεί ο καημένος να τη γλιτώσει αλλά φαντάσου να πηγαίνει μπροστά σου στην εθνική και να ξεκολήσει η αεροτομάρα...φαντάσου και στην προσπάθειά σου να την αποφύγεις το πολύνεκρο που μπορεί να προκαλέσεις...
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 256
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Ρε Νικο , σιγουρα τον εχεις πετυχει στην Χιο? Γιατι το συγκεκριμενο αμαξι , παρκαρει 2 τεραγωνα πιο κατω απο τον σπιτι μου στο Αιγαλεω. Εκτος εαν ζηλεψανε απο την εξωτερικη δυναμη που σου προσφερει το εργαλειο και το εκαναν και αλλοι...
η φοτο ειναι τραβηγμενη εδω χιο στις φοιτιτικες εστιες και μαλιστα ελεγε σε εναν φιλο μου ο κατοχος του uno οτι ψαχνει 1 συστημα για φιαλι υγραεριου για να πεταει φλογες πισω!!!! και αν δεις την προηγουμενη φοτο που εχω βαλει μεσα ειναι στην παραλιακη της χιου
Αυτος ειναι 1000% φοιτιτης τελευταια φορα που τον ειδα ηταν την προηγουμενη εβδομαδα (παρασκευη) και ηταν στο αντιθετο ρευμα ειχα προσπαθησει να τον βγαλω και βραδυ που ηταν μπροστα αλλα δεν φενοταν τιποτα!