Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
22-08-08, 14:44
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Το δικο μου ζυγιζει στεγνο, 1220 κιλα.Εχει φιλτρο-προγραμμα- καταλυτη-μεσαιο-τελικο-ηλεκτρικα-μπουζι και παντα 100 EKO και ψαγμενα λιπαντικα και προσθετα, που πιστεψτε κανουν αρκετη διαφορα.Στην επομενη αλλαγη θα πειραματισθω με 30αρι λαδι.Οσοι δοκιμασαν, ειδαν αισθητη διαφορα στο στροφαρισμα και στις επιδοσεις.Αρκει να μην το καιει.
To 9.8 παναγιωτη το εκανε με 36c και με 2 ατομα, με τον δευτερο αρκετα βαρυ, 95+.
Τωρα σιγουρα ο καθε οδηγος παιζει ρολλο.και εγω του συνταξιουχους με AVENSIS ξερεις πως τους περναω.
Σιγουρα μαμα avensis ,με μαμα civic 1.8 ειναι πιο γρηγορο το civic, χωρις καμια αμφισβητηση.
22-08-08, 14:56
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλια
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Aν ειχε 2 ατομα μεσα παω πασο. Εγω εκανα 9,1 αλλα μονος μου μεσα στο αυτοκινητο αλλα και εγω τωρα το καλοκαιρι το μετρησα με παραπλησια θερμοκρασια! Σε αυτα που λες οτι φορας στο αυτοκινητο σου το μονο που δεν καταλαβα ειναι τα ηλεκτρικα που λες. Τι εννοεις οταν λες ηλεκτρικα?
|
|
|
|
22-08-08, 15:58
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
Τωρα θελω να πυροβολησω ενα fabia των 116ps, που μου τα εκανε μεχρι τα γονατα.
|
Χαχαχα...αμαξι ειναι αυτο αληθεια που τα βρηκανε αυτα τα αλογας\εχω περασει παρα πολλα και απο εκκινησεις και απο ρεπριζ και απο οτι θες.Μονο τελικο φοραω και μια φιλτροχοανη 10 ευρω...Χτες πετυχα ενα φιλο και το επαιζε μαγκας και μουρη με μια 318...ανοιγε αυτος με τριτη και εγω με δευτερα αλλα επαιζα με το γκαζι μην τον περασω επειδη δεν με καταλαβε...μας πιανει φαναρι και μου λεει...μην το πατας πολυ θα σπασει και του λεει τι λες μωρε οι ιαπνες δεν σπανε μου λεει πηγαινε με 4η(ψεματα) και εσυ με δευτερα και πηγαιναμε μαζι...και του λεω ελα να ανοιξουμε να δεις τη σημεινει Ιαπωνας.Με το που το λεω γινετε πρασινο και φευγει και μετα ανοιξα εγω αλλα ρολαριστα γιατι δεν ημουν ετοιμος ειχε φυγει σχεδον ενα αμαξι οταν ξεκινησα...ε στα γεμισματα δευτερας ηταν στο φτερο μου και μολις μπηκε τριτη αρχισα να ανοιγω περισσοτερο.Τριτη γεματη και ειμαι 1+ αμαξι μπροστα εβαλα τεταρτη και μας επιασε φαναρι.Μετα το γυρισε και αρχισε ποπο ωραια παει και σιγα για λιγο με περασες και τετοια...που να ξεκιναγαμε μαζι και κανονικα τι θα του εκανα.
|
|
22-08-08, 18:14
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από trelokomio
Aν ειχε 2 ατομα μεσα παω πασο. Εγω εκανα 9,1 αλλα μονος μου μεσα στο αυτοκινητο αλλα και εγω τωρα το καλοκαιρι το μετρησα με παραπλησια θερμοκρασια! Σε αυτα που λες οτι φορας στο αυτοκινητο σου το μονο που δεν καταλαβα ειναι τα ηλεκτρικα που λες. Τι εννοεις οταν λες ηλεκτρικα?
|
Οι τιμες που δινουν τα εργοστασια ειναι με 1 ατομο και στεγνο.Τα περιοδικα μετρουν με 2 ατομα και γεματο ρεζερβουαρ.Παλι καλα που δεν κοτσαρουν και καμια ρυμουλκα.Επισης ειναι αδικο καποια αυτοκινητα να μετρουνται με 35c+ και καποια καταχειμωνο με 10c
Τα ηλεκτρικα ειναι
1)Μπουζοκαλωδια σιλικονης 9.5mm μικροτερης ωμικης αντιστασης
2)Σετ γειωσεων με χοντρα καλωδια μονωμενα και αλλους πολλους
3)Ενισχυτης αναφλεξης.Ανωνυμος,αλλα καλη δουλεια.Παρεμβαλεται, αναμεσα σε πολλαπλασιαστη και ντιστριμπιτερ.
4)Μπουζι DENSO IRIDIUM POWER IK16
22-08-08, 18:45
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
Το δικο μου ζυγιζει στεγνο, 1220 κιλα.Εχει φιλτρο-προγραμμα- καταλυτη-μεσαιο-τελικο-ηλεκτρικα-μπουζι και παντα 100 EKO και ψαγμενα λιπαντικα και προσθετα, που πιστεψτε κανουν αρκετη διαφορα.Στην επομενη αλλαγη θα πειραματισθω με 30αρι λαδι.Οσοι δοκιμασαν, ειδαν αισθητη διαφορα στο στροφαρισμα και στις επιδοσεις.Αρκει να μην το καιει.
To 9.8 παναγιωτη το εκανε με 36c και με 2 ατομα, με τον δευτερο αρκετα βαρυ, 95+.
Τωρα σιγουρα ο καθε οδηγος παιζει ρολλο.και εγω του συνταξιουχους με AVENSIS ξερεις πως τους περναω.
Σιγουρα μαμα avensis ,με μαμα civic 1.8 ειναι πιο γρηγορο το civic, χωρις καμια αμφισβητηση.
|
σε μενα με τον 4efe το 5-30 της motul το racing τσιμπισε λιγο....
|
25-08-08, 00:36
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Σημερα ανοιξα με ενα auris 1,4 και με απογοητευσε τελειος.Δεν πηγαινε καθολου...ηταν βεβαια εντελως μαμα αλλα τον επερνα ευκολα.Ξεκινησε πρωτος και στην δευτερα ημουν ηδη 2 αμαξια μπροστα μολις βαλαμε τριτες το παρατησε.
25-08-08, 00:45
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
1500 κιλα αμαξι τι περιμενες....
|
25-08-08, 01:38
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
1245-1265 κιλα το τρίπορτο και το πεντάπορτο αντίστοιχα!!! το Avencis του vassilis_vvti δεν πρέπει να είναι πάνω απο 1300 κιλα (σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει δώσει και ο toyota mania), συνεπως μιλάμε 1300 δια 110 Hp= 11,8 κιλά ανα ίπππο για το Avencis και 1245 δια 97 Hp= 12,8 κιλά ανα ίππο για το Auris 1400cc.
Να γιατι το Avencis είναι μπροστά...!
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
25-08-08, 01:41
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
ετσι θα επρεπε να ειναι λιγο μπροστα!!.. αν και αυτο ειναι θεωρητικο...πολλα παιζουν ρολο και δεν εννοω τον οδηγο!
παντως αλαφρυ το αουρις γιατι παει λιγοτερο απο το Ε12?
|
25-08-08, 17:28
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Το αμαξι μου απο στοιχεια που εχω διαβασει ειναι αρκετα ελαφρυ για τον ογκο του (1250 κιλα). Παντως μια φορα ειχα βρεθεί τυχαία με καποια παιδια απο το κλαμπ και ανοιξαμε. Ανοιξα με ενα Ε111 1,4 ενα Ε101 1,3 και τα περασα για ενα αμαξι περιπου και λιγο παραπανω οσο προλαβαμε να ανοιξουμε (γεματες δευτερες), μετα ανοιξα με ενα Ε12 μαυρο 1,6 αλλα δεν ηξερε το παιδι να το πηγαινει καλα το παιδι και τερματισαμε μαζι (αφησε ολη την πρωτη και το λαστιχο στο δρόμο). Αυτο ηταν πριν αρκετο καιρο πανω απο ενα χρονο και ητανε και ενα κορολα λιφτμπακ με ηχοσυστημα και ενα g6 τουρμπατο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 25-08-08 στις 20:20.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18281889 seconds (78,62% PHP - 21,38% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:35. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|