Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos";p="
Ρε Γιαννη ειπαμε να γαψουμε αληθειες και οχι μισολογα.Στο δευτερο ανοιγμα σου ειπα "θα προσπαθησω να φυγω χωρις σπινιαρισμα" και η απαντηση σου "φιλε αν το κανεις με γ@...ες".Και απλα εγινε αυτο γιατι αν θυμασαι καλα ξεκινησα σχεδον χωρις σπινιαρισμα και εκανα διαφορα περιπου μιας καροτσας.
|
Δεν έχω παρά να συμφωνήσω μαζί σου...... Εγώ τι είπα?
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton";p="
στην οποία εγώ δεν έφυγα, και με το καλημέρα ήτανε 1 αυτοκίνητο μπροστά, και άνοιγε! Βέβαια κουμπόνωντας 3η επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό, άρχισε το μάζεμα.....
|
δεν λέω κάτι διαφορετικό!! Αλλωστε αυτό επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά όσα λέω για τον Levin, είναι που είναι χαμηλά εκτός μάχης, αν εσύ φύγεις και χωρίς σπινιάρισμα, ε τότε εγώ θα παλέυω να ανεβάσω όσο πιο γρήγορα γίνεται για να σε μαζέψω μετά! Απλά τα συμπεράσματα απο αυτή την κόντρα (1η + 2η) είναι ότι χαμηλά είσαι λίγο καλύτερος. Και ψιλά, υπάρχει σημαντική διαφορά. Και στις 2 περιπτώσεις, όταν έβαλα την τρίτη άρχισε το μάζεμα, απλά στην πρώτη, επειδή δεν είχες κάνει μεγάλη διαφορά στο μπαμ, σε μάζεψα και σε πέρασα! Στην δεύτερη απλά άρχισα το μάζεμα.... (και δεν αναφέρω ότι εκείνη την στιγμή μου ανάβεις φλάς για να μπεις στην λωρίδα μου). Πάραυτα, λέω πποια είναι τα συμπεράσματα τα οποία πιστεύω ότι είναι κοινά!
Ο Levin χαμηλά χάνει...... Ο Levin μετά την 3η ....πολύ απλά ..Σκοτώνει!! Εν τω μεταξύ Νίκο, αν δεν με απάτά η μνήμη μου, έχεις 6άρι σασμάν!!! (Εγώ 5άρι απο την άλλη!)
Αυτά...... θέλω να πιστεύω ότι δεν διαφωνούμε σε αυτά τα συμπεράσματα! Ε?
Υ.Γ. Ξέχασα να το αναφέρω...... Νίκο.... Είσαι μεγάλος Πιλότος!!! Πραγματικα ένας απο τους καλύτερους οδηγούς που έχω δει!!!