Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 4
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 384
Και γιατί να μην την βγάλετε?? Τέλεια η Corollitsa του Σάκη!! Χρόνια πολλά παιδιά!! Και του χρόνου με το καλό! Μια απορία.... την τούρτα την έφερε κανείς με πισωκούνα ή από διαδρομή με στροφές έφτασε στο χώρο συνάντησης? Το "R" έχει πάει βόλτα...
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
ευχαριστω για τιs φωτο.και απο δω και περα θα βαζετε πιο πολλεs σωστααααααααααααα?ειμαι ψωνιο με το μωρο μου και το δειχνω.σωστοsssssssssssssssssssssss??????????????? ????????????????Να ειστε καλα παιδια.
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 316
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sakisGLANZA
ευχαριστω για τιs φωτο.και απο δω και περα θα βαζετε πιο πολλεs σωστααααααααααααα?ειμαι ψωνιο με το μωρο μου και το δειχνω.σωστοsssssssssssssssssssssss??????????????? ????????????????Να ειστε καλα παιδια.
Ωραίο το μωρό σου όντως! Σιγά σιγά όμως στα φανάρια!! Χεχε!!