Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ COROLLA CLUB |
|
|
|
Re: Patradise...... We are coming!!! |
|
27-02-06, 17:44
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Re: Patradise...... We are coming!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger";p="
Σχετικά με τα διπλά κρεββάτια, θα τα δώσω σε όποιον θέλω ΕΓΩ....
|
Βαγγελακη με κοστουμι εισαι ωραιος??? Για πες μου να ξερω???
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
|
|
27-02-06, 17:50
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Αν δεν υπάρχει πρόβλημα με το προτεινόμενο πρόγραμμα και δρομολόγιο να συνεχίσουμε με πιο σημαντικές ενέργειες..... Αντώνη (DjBac) μπορεις να να κάνεις τα κονέ εσυ με μια απο τις ταβέρνες που ξέρεις για την Κυριακή το μεσημέρι.... επίσης μπορούμε επιτέλους να εχουμε μια πλήρη λίστα με τα άτομα που θα έχουμε την εκδρομη; Πόσοι θα φύγουν το Σάββατο, πόσοι θα συνεχίσουν την Κυριακή κτλ κτλ .....
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
27-02-06, 17:58
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Στην πρώτη σελίδα του τόπικ υπάρχει η λίστα η οποία ενημερώνεται!!! Θέλετε να προσπαθήσω για Σάββατο να κλείσω ταβέρνα? Θα προσπαθήσω, γιατί Κυριακή είναι γεμάτα λόγω χιονοδρομικού!!
|
27-02-06, 21:51
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Το προγραμμα ειναι τζαμιιιιιιιι...ειδικα εκεινο το σημειο που λεει για στριψιμο πρεπει να το τονισουμε
|
28-02-06, 09:50
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger";p="
Σχετικά με τα διπλά κρεββάτια, θα τα δώσω σε όποιον θέλω ΕΓΩ....
|
Να δω εκείνο το δωμάτιο με το διπλό κρεβάτι και το στρώμα νερού που σου υποσχέθηκε ο καλός ο ξενοδόχος σε ποιον θα το δώσεις... question
|
|
|
28-02-06, 10:12
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Θέλει και ρώτημα?
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
28-02-06, 14:32
|
banned
|
|
Περιοχή:
Γαλάτσι
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dinos";p="
Το προγραμμα ειναι τζαμιιιιιιιι...ειδικα εκεινο το σημειο που λεει για στριψιμο πρεπει να το τονισουμε
|
Η εκδρομή επίσημα είναι το Σάββατο. Και αυτό για το στρίψιμο είναι την Κυριακή. Θα περάσουμε έτσι κι αλλιώς πολύ ωραία.
Θα ήθελα να παρατηρήσω όμως ότι το πρόγραμμα του Σαββάτου για την επίσημη εκδρομή μου θυμίζει το πρόγραμμα εκδρομών που κάνει μια θεία μου όταν πηγαίνει με το ΚΑΠΗ Γαλατσίου.
Λέτε να είναι σύμπτωση;
|
|
|
28-02-06, 14:47
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
|
|
Η εκδρομή επίσημα ειναι το Σάββατο με δυνατότητα όποιος επιθυμει να διανυκτερεύσει.... Δεν ειναι όμως εφικτό να βάλουμε και άλλα πράγματα στο πρόγραμμα του Σαββάτου, για το λόγο οτι:
1. Ούτε αυτοι που θα επιστρέψουν Αθηνα πρεπει να οδηγάνε συνεχεια (εκδρομη ειναι, οχι το Le Mans 24 ωρών οδήγηση)
2. Πρέπει κάποια στιγμη αυτοι που θα διανυκτερεύσουν να κάνουν check in στο ξενοδοχείο τους....
Βέβαια αν έχει κάποιος κάποια ΠΡΟΤΑΣΗ για την αλλάγη του προγράμματος, ας την προτείνει....
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
28-02-06, 15:19
|
|
Administrator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ANTONIS";p="
Παράθεση:
|
Η εκδρομή επίσημα είναι το Σάββατο. Και αυτό για το στρίψιμο είναι την Κυριακή. Θα περάσουμε έτσι κι αλλιώς πολύ ωραία.
Θα ήθελα να παρατηρήσω όμως ότι το πρόγραμμα του Σαββάτου για την επίσημη εκδρομή μου θυμίζει το πρόγραμμα εκδρομών που κάνει μια θεία μου όταν πηγαίνει με το ΚΑΠΗ Γαλατσίου.
Λέτε να είναι σύμπτωση;
|
Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα εάν αυτό το ειρωνικό σχόλιο συνοδεύονταν και από κάποια ουσιαστική πρόταση.
|
|
|
|
28-02-06, 15:28
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ANTONIS";p="
Παράθεση:
|
Λέτε να είναι σύμπτωση;
|
Αλήθεια, γιατί δεν προτείνεις κάτι και εσύ? Μέχρι τώρα μας είπες ότι μάλλον θα σε βολεύει (κάτα το καρνέ σου), και ότι πάμε το ΚΑΠΗ βόλτα, και βέβαια περιμένω ακόμα το πόστ σου σχετικά με την πιθανή σου διανυκτέρευση ή όχι (αλλά ξέχασα εσύ ενημερώνεις κατ' ιδίαν)! Που είναι οι προτάσεις σου Αντώνη μου? Και βέβαια να τρέξεις κιόλας μετά να τις υλοποιήσεις, όχι μόνο στα λόγια! Δεν σέβεσαι ούτε το τρέξιμο των παιδιών στην Πάτρα, που στο κάτω κάτω δεν έχουνε καμία υποχρέωση να τρέξουνε για να περάσεις εσύ καλά!!! Δλδ τίποτα δεν σου κάνει? Με τίποτα δεν είσαι ευχαριστημένος? Περιμένω ακόμα να ακούσω μια καλή κουβέντα απο εσένα! Το μόνο που ακούμε εδώ μέσα απο εσένα είναι επικριτικά και ειρωνικά σχόλια! Ανέλαβε λοιπόν εσύ να μείνουνε όλοι ευχαριστημένοι (αλλά πάλι θα πείς, ότι εσύ δεν θέλεις τέτοιες ευθύνες) Αλήθεια, εσύ είσαι εντάξει απέναντι στο κλάμπ? Απο όλες τις πλευρές? Εσύ απλά έχεις να πεί κάτι αρνητικό για όλα!
Λέτε να είναι σύμπτωση?
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18007803 seconds (82,87% PHP - 17,13% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:34. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|