Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
21-12-06, 14:28
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DD
[...] Αν και εγώ στο επίσημο site της TOYOTA άλλο βάρος βλέπω [...]
|
Μην πιάσουμε πάλι το θέμα του βάρους (έχει αναφερθεί πάλι στο E12 Forum) γιατί δεν θα βγάλουμε άκρη... Εάν δείτε τα διαφορετικά επίσημα site της ΤΟΥΟΤΑ ανά την Ευρώπη, θα δείτε ότι ο αριθμός που αναφέρει το καθένα από αυτά για το βάρος των Corolla διαφέρει μεταξύ τους... Εδώ δεν μπορούν να τα συμφωνήσουν αυτοί μεταξύ τους, θα τα βρούμε εμείς;;;;;;; lol lol lol
21-12-06, 16:34
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Φαίνεται καθαρά οτι έχουν κάνει λάθος και στην θέση του μικτού βάρους έχουν βάλει το καθαρό και αντίστροφα......
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|
21-12-06, 16:44
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
παρα +10 κιλα!!!χεχε
|
22-12-06, 21:58
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Σχετικά με το βάρος της Corolla και για να μην βγαινουμε
, συνεχίζω το θέμα με νέα δημοσίευση στο Ε12 Forum: http://www.corollaclub.com/forums/sh...727#post227727
28-01-07, 23:54
|
|
Διαβασα ολο το θεματακι απο την αρχη (μακαρι να διαβαζα ετσι και για την εξεταστικη) και εχω να πω τα εξης:
Τα colt ειναι τουμπανακι μας τρωει ανετα πιστευω εμας τους 1.4 και το λεω αυτο γιατι στη παραλιακη ημουν με ενα σε φαναρι και ενω του παταγα γκαζιες δεν αντεδρασε και εσκισα λιγο μονος το μοτερ αλλα μετα (αφου ειχα φτασει γυρω στα 100) με περασε με χαρακτηριστικη ανεση. Εκει τσαντιστηκα και εκανα κατεβασμα αλλα μετα απο λιγο ειχε κινηση οποτε ασφαλη συμπερασματα δεν εβγαλα. Η κοντρουλα συνεχιστηκε στη κινηση αλλα εκει παιζει ρολο ο οδηγος και μονο (ημουν νεος και εχασα ανετα). Βεβαια παιζει και το 1.5 τουρμπο.....
Κατι αλλο καποιος που ξερει ας μας πει αν εχουμε ηλεκτρογκαζο ή ντιζα γιατι εχω την εντυπωση κατα 99% οτι οι Ε12 εχουμε ηλεκτρογκαζο. Αυτο φαινεται και στην αποκριση στο γκαζι.
|
29-01-07, 00:05
|
|
Και κατι που ξεχασα πως εξηγειτε το εξης φαινομενο?
Ενας φιλος μου εχει το fiat bravo 2000 μοντελο 1.3 80 αλογα. Θεωρητικα του ριχνουμε κωλονες ετσι? Πριν λιγο καιρο που πηγαιναμε βολτα ειδα το κοντερ του να γραφει με 5η ταχυτητα στις 4000 στροφες 140 χιλιομετρα(ειμασταν και 5 ατομα).
Ολοι οι Ε12 μαμα δοκιμαστε το και θα δειτε οτι εμεις στις ιδιες στροφες πιανουμε 130 περιπου. Δηλαδη ποιο ειναι το συμπερασμα οτι το bravo με τα 80 αλογα εχει μεγαλυτερη τελικη απο μας? Ειναι ποτε δυνατον?
Δεν τα εχουμε δοκιμασει με τον φιλο μου γιατι δεν θελει να το ζοριζει πολυ (του εχει καψει φλατζα και εχει αλλες 2 μηχανικες βλαβες)
|
29-01-07, 00:19
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Ηλεκρτικό γκάζι έχουν τα 16άρια...Τα 14άρια έχουν ντίζα...
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|
|
|
|
29-01-07, 00:21
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Οι Ε12 prefacelift έχουν ντίζα. Νομίζω οι 1.6 facelift έχουν ηλεκτρόγκαζο. Όσο για τις στροφές και τα χιλιόμετρα που λες , δε σημαίνουν απολύτως τίποτα. Ένας φίλος μου έχει almera 1.5 με 98 άλογα. Στο δρόμο με την 1.6 την corolla μου του ρίχνω χαλαρά, παντού και πάντα. Όμως αυτός με 5η και 3000 στροφές έχει 120 χλμ. Εγώ με 3000 στροφές έχω μόλις 100. Τι πάει να πει αυτό? Απλά ότι το κιβώτιό τους έχει πιο μακριά κλιμάκωση. Επίσης τα παραδείγματα των vw 1.6 και bmw 316 με την τελική των 200 χλμ. είναι χαρακτηριστικά. Τα corolla 1.4 και 1.6 είναι πιο γρήγορα (έως τα 150 περίπου το μεν 1.4, έως τα 170 σίγουρα το 1.6). Ε εντάξει μετά έχουν μεγαλύτερη τελική. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις όμως απλώς σέρνονται. Γι αυτό δε λέει τίποτα απλά η τελική άπό μόνη της αλλά και το πόσο γρήγορα μπορέι να επιτευχθεί αυτή. Σωστά? Δοκίμασε με το bravo που λες να ανοίξετε ρολαριστά. Με το θεόμακρο κιβώτιο που έχει αυτός θα σε ψάχνει με κυάλια...λέμε τώρα!!!
|
29-01-07, 00:41
|
|
Δοκίμασε με το bravo που λες να ανοίξετε ρολαριστά. Με το θεόμακρο κιβώτιο που έχει αυτός θα σε ψάχνει με κυάλια...λέμε τώρα!!![/quote]
Δεν νομιζω να θελει καθολου γιατι ζηλευει το corollaki και γενικα κοτευει.
Παντως ειναι πολυ λογικα αυτα που λες εχεις δικιο.
Οσο για ντιζα που λετε οτι εχει το corollaki ξενερωνω αν ειναι αυτο ντιζα
μου φαινετε οτι δεν εχω καθολου καλη αποκρυση στο γκαζι, περναει αρκετος χρονος μεχρι να αρχισει να ανεβαζει στροφες.
Δηλαδη πρεπει να λυπαμε τους 1.6 που εχουν ηλεκτρογκαζο....
|
29-01-07, 01:25
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
μαλλον δεν εχεις οδηγησει καποιο απο το vw group που εχουν καθαρα ηλεκτρογκαζο...και το facelift 1,6 για ηλεκτρογκαζο εχει πολυ καλη αποκριση...καλα για τα δικα μας τα 1,4 δεν το συζηταω....κανε βολτα ενα ibiza,golf,toledo(αυτα εχς οδηγησει) να δεις εκει τι γινεται....
παντως δεν μπορει να μην εχεις καλη αποκριση μηπως παιζει τιποτα με την ντιζα σου?ξερω γω....
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17622900 seconds (81,98% PHP - 18,02% MySQL) with 37 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:29. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|