Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
Re: Εκδρομουλα Διακοφτο-καλαβρυτα
εμ.... δεν γινεται αλλιως κωστα μου. παντα εγω θα βγαζω το φιδι απο την τρυπα? οταν ειχαν μαζεψει το σπυρο στα λιμανακια χαθηκαν σχεδον ολοι μετα. μονο εγω με τον μακη πηγαμε να τον βρουμε στο τμημα και κανενας δεν σκεφτηκε να τα βαλουμε κατω και να μοιρασουμε την κληση. αν δεν εισαι εσυ υπευθυνος εκδρομης για οτι τυχει εγω δεν ερχομαι
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 365
Κώστα συμφωνώ και εγώ με τον Πάνο.
Εφόσον εσύ έκανες την αρχή με την εκδρομή πρέπει ως ο Τέλειος άντρας ο Corollaκιας ο σωστός να αναλάβεις αυτή την ευθύνη.
Σου εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο σου.
__________________ COROLLA CLUB Διοικητικό Μέλος Slobo - Black (dog)G6
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
ετσι ειναι κωστα. αν εισαι με μια κοπελα θα κανεις την κοτα?δε θα αναλαβεις τις ευθυνες σου απεναντι της? ετσι κανουν οι αντρες? αντρας εισαι η το παιζεις?
το θεμα εχει και μια σοβαροτητα την οποια πρεπει να γινει νωριτερα συνενοηση να μην κανουμε σαν τον σταθη ψαλτη που ελεγε στην ντισκοτεκ με τα εισητηρια ..... ο πισω.....ο πισω ο πισω..........
χα χα το θυμαστε?
αλλα επειδη ο παλιος ειναι αλλιως εχω εκτυπωσει την πρωτη δημοσιευση σου οταν ανοιξες αυτο το τοπικ. οποτε οταν κανεις την κοτα θα παω και θα τους το δειξω τον ΥΠΕΥΘΥΝΟ της βολτας
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 365
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p="
αλλα επειδη ο παλιος ειναι αλλιως εχω εκτυπωσει την πρωτη δημοσιευση σου οταν ανοιξες αυτο το τοπικ. οποτε οταν κανεις την κοτα θα παω και θα τους το δειξω τον ΥΠΕΥΘΥΝΟ της βολτας
Έτσι έτσι!!
Η σωστή δουλειά πρέπει να συνοδεύεται και με τα κατάλληλα αποδεικτικά στοιχεία.
__________________ COROLLA CLUB Διοικητικό Μέλος Slobo - Black (dog)G6
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 362
ετσι ετσι ευχαριστωωωωωωωωωωω σας ευχαριστω που με βαζετε στον ισιο δρομο κ με μαθαινετε οτι πρεπει να αναλαμβανω τις ευθυνες μου σαν αντρας!!!!Ειστε τοσο καλα παιδια...σας αγαπαω ολους!!!!πολυυυυυ!!!!!!