Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ COROLLA CLUB |
|
|
|
|
|
14-09-05, 17:47
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ελειψα μια μερα απο το site και ηρθαν τα πανω κατω.Δουλευω στην επαρχια και λογω του AIRSHOW ηρθα Αθηνα για 4 μερες,φυσικα για δουλεια και οχι για διασκεδαση.Την προηγουμενη εβδομαδα διαβασα για τη δυναμομετρηση και δηλωσα απο τους πρωτους για συμμετοχη,λεγοντας πως καλο ειναι να δυναμομετρηθει καποιος 20V,ας μην ειμαι και εγω.Ωστοσο το ονομα μου οταν ειμασταν λιγοι φιγουραριζε πρωτο.Μετα ξαναρωτησα επειδη εβλεπα αυξηση των συμμετοχων αν 'κινδυνευουμε΄εμεις τα μη μελη αλλα το ονομα μου το ξαναειδα.Αλλαζει η ημερομηνια διεξαγωγης,δηλωνω πρωτος οτι ναι μπορω δεν πειραζει και ξαναειμαι στη λιστα.
Ε. ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,του καβ...σε καποιου τελευταια στιγμη και λεει ειμαι μελος θελω να μπω.Προηγεισαι φιλε μου συμφωνοι αρκει να δηλωσεις εγκαιρα συμμετοχη γιατι υπαρχει το ενδεχομενο καποιοι απο εμας να μην εχουν μονο μαθηματα να αφησουν αλλα και οικογενειες.(στη δικη μου περιπτωση δεν θυσιαζω τιποτα)
Δεν περιμενα τετοια ξεσυννεροια απο κανεναν και το λιγοτερο που θελω να πω ειναι οτι λυπαμαι.
Αν συνεχιζω και παραμενω στη λιστα παρακαλω η θεση μου να δωθει στον SavvasKE35.Αυτος θα κανει 900 χιλιομετρα ενω εγω μονο 300.
Και ζηταω συγνωμη απο τα μελη που δεν πηρα αδεια για να δηλωσω συμμετοχη αλλα ειστε πολλοι ρε παιδια δεν προλαβαινω σε μια εβδομαδα.Και για να ξερετε το POWER εχει δυναμομετρησει μαυροκαπακο στα 159 αλογα με απλη βενζινη.Αντε να δειξει το δικο μου 159-167 με πρωτο σταδιο βελτιωση.Αλλα μηπως δεν με ενδιαφερει μονο αυτο;
Θα ηθελα παρα πολυ να δυναμομετρηθουν ιδιαιτερα μοτερ,ατμοσφαιρικα ,τουρμπατα,τροπετα,2ου σταδιου αλλα να πηξουμε στα 1.4 και 1.6 μαμα;
Θα παρακαλουσα τον admin για τελικη ,οριστικη λιστα δυναμομετρησης.Ρε ο ιδιος ο trulli να ερθει με την TF-105 να φαει πορτα αν δεν ειναι στη λιστα.Τοση σιγουρια απαιτω σαν ενα μη μελος αλλα σκεπτομενο ον.
|
|
Re: Dyno Day |
|
14-09-05, 19:01
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Re: Dyno Day
[quote="GEORGIOS_XYNOS";p="23873"]
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από SavvasKE35";p="
ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ, εεε? [/quote question question question ]
|
Λοιπον εσενα Καρδιτσομαγουλο σε ενημερωνω οτι την Κυριακη να μην κοβεις βολτες στο δρομο για Πασχαλιτσα διοτι θα παω να γνωρισω το υπολοιπο σοι της μελλουσας γυναικας μου, να προσεχεις δλδ γιατι θα γινουμε και συγχωριανοι!!!!
Φοβου ενα μαυρο G6 , ξερεις απο αυτα τα καγκουρικα με τα φιμε τζαμια!!!
:-)
|
Ωχ ωχ ωχ.Απο πασχαλιτσα δεν ξερω τιποτα .
|
|
15-09-05, 01:09
|
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΘΕΟΔΩΡΟΣ";p="
Φιλε μου σχολιασα αυτα που αφορουν καθαρα εμενα.το παληκαρι πανω απευθυνθηκε στο post μου αφηνωντας υποννοουμενα που δεν μου αρεσαν καθολου....οσον αφορα το αλλο θεμα δεν νομιζω οτι δεν θα σας αφησουν να κανετε δυναμομετρηση εαν υπαρχει χωρος.Απλα λεω οτι ειναι απολυτα λογικο να εχουν προτεραιοτητα τα παιδια που ειναι μελη με καρτα.πιστευω πως απλα δεν θελεις να το καταλαβεις αυτο...........................
|
Δίκιο έχεις μέχρι ενός ορισμένου σημείου.Μην το πάρεις ότι στράφηκα προσωπικά εναντίον σου,απλά αυτό το "...πιο ίσος ανάμεσα σε ίσους" κάπως μου κάνει(που δεν υποστηρίχθηκε από εσένα)...Το σωστό θα ήταν όλοι όσοι μπαίνουμε στο φόρουμ να εγγραφόμαστε και ως μέλη(μην νομίζεις ότι δεν το θέλω κι εγώ),απλά κάποιοι από εμάς μπορεί να μην έχουν μπορέσει λόγω υποχρεώσεων ή απλά αμέλειας...Το θέμα δλδ δεν είναι τα χρήματα της συνδρομής,αν σκεφτείς τι ξοδεύουμε σε μαλακίες,καλύτερα να τα δίναμε για την συνδρομή μας να έπιαναν και τόπο..
15-09-05, 01:21
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
mechanicaf εγώ μιας και μαμά 1.4 δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα να δώσω την θέση μου σε κάποιον άλλον ειδικά όταν πρόκειται για άτομο που έρχεται από μακρυά (είτε είναι μέλος είτε δεν είναι! ) Fani εγώ δίνω τη θέση μου αν κάποιος μένει απ'έξω..
|
15-09-05, 01:26
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Ρε σεις "πληρωμένα" μέλη γιατί στεναχωρείτε τον φίλο μου τον Σάββα ρεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!
Καρντάσι κι εγώ μαζί σου........ "απλήρωτο" μέλος......................
15-09-05, 08:17
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη
|
|
ολα ειναι ΟΚ. Στειλτε μας στοιχεια να στειλουμε την συμμετοχη , για να γινουμε μελη. Ετησια αν γινεται.
|
15-09-05, 10:04
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Καπανδρίτι Αττικής
|
|
Προτεινω να συναντηθουμε κατα τις 6 το απογευμα στο μερος που κανουμε συναντησεις οσοι μενουν εκει κοντα για να ανεβουμε μαζι πανω.
Ειναι κανενας μεσα??
Να απαντησει για να ξερω εαν θα παω και γω.
Ευχαριστω.
|
15-09-05, 11:18
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Φιλε Bill σε ευχαριστω και μακαρι να σκεφτονταν ολοι ετσι.Βλεπω οτι δεν βγαινει μια τελικη οριστικη λιστα και μενουμε στα τελευταια λογια του admin οτι προτεραιοτητα εχουν οσοι εχουν καρτα και ειναι στη λιστα.Δηλαδη καποιοι δεν θα δυναμομετρηθουν ή στην καλυτερα των περιπτωσεων δεν γνωριζουμε αν θα δυναμομετρηθουν.Προσωπικα θα περιμενω μεχρι το μεσημερακι για μια ξεκαθαρη απαντηση γιατι ετσι στο 'φλου' δεν δυναμαι να ερθω. Και επειδη με ενδιαφερει να γνωρισω ορισμενα απο τα παιδια θα προσπαθησω (αν η δουλεια το επιτρεψει) να ερθω στην συναντηση της Παρασκευης.Εαν οχι εχει στο Ελληνικο το Σ-Κ κοντρες και διαφορα.Οποιος παει ας το πει να συναντηθουμε.Μενω διπλα Αργυρουπολη.
|
|
|
15-09-05, 12:05
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Φανη τελικα εγω δεν θα μπορεσω να ανεβω καθως αντιμετωπιζω καποιο προβλημα με το διαφορικο κια δεν θελω να το "ταλαιπωρησω" με τη διαδρρομη και τη δυναμομετρηση.
Χιλια συγνωμη αν σου δημιουργω προβλημα αλλα απο οτι βλεπω υπαρχουν αρκετα παιδια που ενδιαφερονται.
Καλο βεβαια θα ηταν να μετραγαμε και ενα βελτιωμενο ΚΕ30.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
|
|
15-09-05, 15:01
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Την Δευτέρα έκανα μια μικροεπέμβαση χειρουργική και επειδή δέν θα είχα πρόσβαση στο internet για ενημέρωση για μερικές ημέρες, πήρα τηλέφωνο στο club για να επιβεβαιώσω το θέμα της Τετάρτης και ήταν ΟΚ.
Ετοιμάζω και'γώ το όχημα (και σημειωτέον εχθές ήταν πανέτοιμο και πανίσχυρο) και 6.30 ήμουν στα γραφεία της option press, οπου με ενημέρωσαν για την αλλαγή της ημερομηνίας....
Ο νοών νοείτω περι συνεννόησης και ενημέρωσης και οργάνωσης.
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Dyno-day :-p |
Marios50 |
Videos |
3 |
23-12-10 01:37 |
Dyno day |
toyota mania |
ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ |
42 |
17-04-10 19:37 |
My first dyno |
gio911 |
TOYOTA COROLLA T-SPORT |
19 |
02-12-09 00:52 |
Dyno |
toyota mania |
ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ |
11 |
24-11-09 17:18 |
Dyno Day |
turbakias!!! |
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ |
23 |
09-04-05 04:14 |
Page generated in 0,17052794 seconds (81,28% PHP - 18,72% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:36. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|