Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 535
Re: Καγκουριες Καρακιτσαρια
Αν ο προηγούμενος ήτανε γελοίος και ανασφαλής...... τι μπορώ να πώ για αυτόν τον τύπο που μου προκαλεί .....αναγούλα?!!?!?!? Αν και η είναι απο κινητό η φωτό και εν κινήσει..... όλοι θα καταλάβετε τι έχει βάλει στο σημαδεμένο σημείο!!!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Δύναμη Σεβασμού: 261
Γιατί κοροϊδεύεται ρε; Ένα τέτοιο σηματάκι σου δίνει τουλάχιστον +60 άλογα! (Κανονικά δίνει παραπάνω αλλά λόγω άλλης εταιρίας χάνει λίγο )
Από ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες πάντως αν βάλει και αυτοκόλλητο της mugen (το οποίο έχω βαρεθεί να βλέπω σε άσχετα με Honda αυτοκίνητα ) πάει για drugster !!!
Πάντως αν θέλετε καγκουρίες τρελές ελάτε καμιά βόλτα από Πάτρα
Δύναμη Σεβασμού: 251
Re: Καγκουριες Καρακιτσαρια
Ε παιδια μη παρεξηγηθουμε δεν ειναι το δικό μου αυτο!! jedi
αν και μοιαζει με το δικο μου, εμενα εχει αεροτομή και απο αυτοκολλητα δεν εχω ουτε τα σηματα της ΤΟΥΟΤΑ!
Σιγα μην εβαζα και του type R( )