Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: TS FORUM 2
Παλιά 31-01-05, 14:45
Το avatar του χρήστη ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ Offline:

Μοντέλο: Corolla TS '02..είχα
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 282
ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από leon74";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδιά, επιτρέπεται να βγάλω λίγο τον καημό μου ελπίζω ε?

1. Ο θόρυβος είναι από το σασμάν, τουλάχιστον σύμφωνα με το Αγγλικό site των toyotaowners. Αλλά, νομίζω ότι είναι ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ να ασχοληθεί κάποιος μαζί του. Είναι ένας θόρυβος που καλό θα ήταν να μην υπήρχε, αλλά τίποτα άλλο.... Δηλαδή δεν είνα βλάβη και μην αγχώνεστε στις αντιπροσωπείες και τους βάζετε να σας λύνουν κιβώτια και άλλα τέτοια... Ψυχραιμία!

2. Αυτή η κουβέντα με τους τριγμούς επίσης έχει παραπάει. Όποιος δε θέλει θορύβους να πάρει το Avensis. Είναι νοσοκομείο. Ή να πάρει το Focus, επίσης καλό. Όποιος όμως θέλει 192 άλογα από ατμοσφαιρικό κινητήρα να μάθει να ακούει τον ήχο που παράγεται πάνω από τις 6200 rpm και να μη πηγαίνει σαν κότα για να δει αν ακούγεται το ένα ή το άλλο!

3. Περί χρώματος. Εγώ έχω το μπλε. Πολύ όμορφο και διακριτικό. Δεν έχω βάλει τίποτα εξωτερικά (spoiler και τέτοια) και πριν το χαμηλώσω (βλέπε KW), δεν το ξεχώριζες από 1400άρι! Αυτή ήταν και η καλύτερη φάση με τους διάφορους κοντράκιδες! Τώρα με το χαμήλωμα όμως ψαρώνουν από την αρχή... κρίμα!

Φίλε leon74 περιμένω από ένα αυτοκίνητο 25.000 να μην τρίζει τουλάχιστον..Αν κάνουμε συμβιβασμούς από εδώ,κόψουμε κάτι από'κει,το χάσαμε το παιχνίδι.Όπως καταλαβαίνεις,δεν μπορείς να πηγαίνεις συνέχεια "τάπα".By the way,ένα SAXO 1.1 που οδηγούσα για 1 χρόνο περίπου μέχρι να πάρω το CTS,δεν έτριζε καθόλου(40.000χλμ)!!Πρέπει να παραδεχτείς ότι έχουν χαλάσει λίγο οι Ιάπωνες(όσο κι αν ακούγεται ιεροσυλία)..Δυστυχώς.
Παλιά 31-01-05, 14:48
vaggelis Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 273
vaggelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
leon74.....δηλαδη θες να πεις οτι με 25000 ευρω πηρα ενα αμαξι που τριζει αλλα πρεπει να το εγκρινω επειδη εχει 192 αλογα ?
ενταξει μην το θεοποιουμε κιολας......παει καλα....αλλα δεν πηρες και καμια elise
Παλιά 31-01-05, 14:54
Το avatar του χρήστη Ultramar
Ultramar Offline:
Μέλος

Περιοχή: Αγ.Δημήτριος
Δύναμη Σεβασμού: 258
Ultramar είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από leon74";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτή η κουβέντα με τους τριγμούς επίσης έχει παραπάει. Όποιος δε θέλει θορύβους να πάρει το Avensis. Είναι νοσοκομείο. Ή να πάρει το Focus, επίσης καλό.
Φίλε leon μάλλον δεν έχεις οδηγήσει παλιότερα μοντέλα Toyota για να έχεις μέτρο σύγκρισης. Πραγματικά δεν άκουγες 'τσικ' μέσα στη καμπίνα. Προφανώς το θέμα τριγμών δε σε ενδιαφέρει και καλά κάνεις, έχεις ήσυχο το κεφάλι σου...Έχοντας οδηγήσει ένα Starlet για περίπου 45Κ χιλιόμετρα και το Yaris της αδερφής μου, εκτιμώ πως η CTS είναι απλά απαράδεκτη... :x Τρίζει σε τουλάχιστον 6 σημεία και τα τριξίματα είναι συνεχή και όχι σε ακραίες περιπτώσεις τύπου λακούβας-κρατήρα. Στην οικογένεια τριγμών προστέθηκε και το κάθισμα του συνοδηγού από την Πέμπτη 27/1/05, αρχής γενομένης από το κάθισμα του οδηγού πριν από 5 μήνες, το οποίο έχει σχεδόν διαλυθεί (χρησιμοποιείται βλέπεις περισσότερο). Εάν ήθελα τριγμούς θα έπαιρνα ένα Ιταλικό αυτοκίνητο, αλλά από ένα Toyota περίμενα περισσότερα. Εάν λοιπόν η CTS μετά από 1,5 χρόνο είναι έτσι, φοβάμαι την τριετία όπου λήγει η ολική εγγύηση...

Από πότε το "στρίβειν" έχει οποιαδήποτε σχέση με αρραβώνες και τέτοια άσχετα;
Παλιά 31-01-05, 14:58
s.nikolopoulos Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 248
s.nikolopoulos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Eγώ δεν έχω πρόβλημα με τον ήχο που βγάζει ο κινητήρας σιγά η γρήγορα,το πρόβλημα μου είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλοί τριγμοί στο αυτοκίνητο και με τα ελατήρια της ΤΤΕ και με ανάρτηση KW ΤΡΙΖΕΙ ΠΑΝΤΟΥ!!!Οπου έχει πλαστικό τρίζει και δεν ξέρω τι θα κάνουν στο service όταν το πάω για τα 3 χρόνια.
Τώρα τα ελατήρια της ΤΤΕ είναι της EIBACH και το μόνο που κάνουν είναι να ομορφαίνουν γιατί απο λειτουργικότητα θα έλεγα ότι κάνουν το αυτοκίνητο χειρότερο.Με 3 πόντους πιο χαμηλό το αυτοκίνητο δεν δουλεύει σωστά η ανάρτηση και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να βιμπράρει το αυτοκίνητο πάνω στα ελατήρια χωρίς να δουλεύει σωστά το αμορτησέρ.
Παλιά 31-01-05, 16:23
syele Offline:
Μέλος

Μοντέλο: 2005 Corolla TS
Περιοχή: Λαγονήσι
Δύναμη Σεβασμού: 275
syele είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Αν παραγγείλεις σήμερα έχεις παράδοση τον Μαϊο.
Αν πας μέσα στο Φλεβάρη μάλλον θα πάει Ιούνιο.
Παλιά 31-01-05, 16:35
ΙΩΑΝΝΗΣ Offline:
Νεότατος

Περιοχή: L.A.
Δύναμη Σεβασμού: 251
ΙΩΑΝΝΗΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

ΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥ ΙΟΥ (Ήχος ασθενοφόρου).
Παλιά 01-02-05, 01:31
Το avatar του χρήστη Stathis
Stathis Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 278
Stathis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Erotisi: sta posa xiliometra arxisane oi trigmoi????

exo 20.000 kai ola einai roloi

kaike to aristero twiter (alaxtike)

Ayto pou exo na episimano einai oti prosopika blepo pollous kradasous na pernane sthn kampina (oxi trrigmous....den akouo tpt). kradasmous sto foot rest...sto timoni...alla kai sto simplekth!!!! patao simplekth stis mesa stis 8 kai aisthanomai to simplekth na donite!!

to exei paratirisei kanenas allos??

skeftomai na balo thn mpara tholon apo to kainourgio Ts. lene exei mia arnatisoula mesa kai einai gia aporofisi kradasmon. tin exei balei kaneis?
Παλιά 01-02-05, 01:34
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 522
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ultramar";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Τρίζει σε τουλάχιστον 6 σημεία και τα τριξίματα είναι συνεχή και όχι σε ακραίες περιπτώσεις τύπου λακούβας-κρατήρα. Στην οικογένεια τριγμών προστέθηκε και το κάθισμα του συνοδηγού από την Πέμπτη 27/1/05, αρχής γενομένης από το κάθισμα του οδηγού πριν από 5 μήνες, το οποίο έχει σχεδόν διαλυθεί (χρησιμοποιείται βλέπεις περισσότερο).
Πάντως σε εμένα τρίζουν τα ίδια πράγματα από την αρχή και δεν έχει αυξηθεί και πολύ η έντασή τους. Είναι με τις μέρες της,άλλες κουδουνίστρα και άλλες νεκροταφίο,έχει και αυτό μια προσωπικότητα. Πάντως ultramar είσαι σίγουρος ότι τρίζει το κάθισμα. Και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα, μου αλλάξανε την πλάτη του καθίσματος αλλά δεν έφταιγε αυτό. Ήταν η υποδοχή της ζώνης που τρίζει περιστασιακά ανάλογα την θέση που έχει!!! Για έλεγξέ το!!!
Παλιά 01-02-05, 02:04
vaggelis Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 273
vaggelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
σταθη τους ιδιους καραδασμους εχω παρατηρησει και εγω
Παλιά 01-02-05, 02:54
Το avatar του χρήστη DjBac
DjBac Offline:
Administrator

Μοντέλο: BMW Z4
Περιοχή: Βούλα
Δύναμη Σεβασμού: 497
DjBac είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Όσον αφορά στο κάθισμα... Έχω αλλάξει τις βάσεις και στα 2 (λύθηκε το πρόβλημα) και τη ζώνη οδηγού!!!

Z4 3.0i SMG
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ts Forum -4- DjBac TOYOTA COROLLA T-SPORT 942 22-07-16 20:12
Νέο Forum george1973 ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 0 31-08-10 13:44
Νέο forum george1973 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 17-07-10 13:50
Ke 30 Forum -3- GEORGIOS_XYNOS TOYOTA COROLLA KE30 550 14-04-10 23:14
Ke 30 Forum -2- DjBac TOYOTA COROLLA KE30 1211 09-01-07 16:47

Page generated in 0,17120004 seconds (81,43% PHP - 18,57% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:38.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com