Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 02-06-08, 01:42
Το avatar του χρήστη spirosg6
spirosg6 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: COROLLA G6
Περιοχή: Αγ.αναργυροι-Μεσολογγι
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 250
spirosg6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
απο αμαξι δεν εχω πολλες 1 τωρα το πασχα 20ε γιατι ετρεχα λιγο πιο πανω απο το οριο πιο παλια δεν θυμαμαι κιολας για παρκαρισμα θεσσαλονικη ηταν αυτη αν σκεφτω μπορει να βρω καμμια αλλη.αλλα απο μηχανακι εχω ολη τη συλογη απο κλησεις τα παντα οτι θελετε οτι σκεφτητε το εχω.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-06-08, 02:42
mpesikos Offline:

Μοντέλο: CTS
Δύναμη Σεβασμού: 395
mpesikos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
οδηγω περιπου 5 χρονια αυτοκινητο κ πριν κανα μηνα με ζωγραφισε ενας μπατσος..ηταν μες το μπατσαδικο με το ρανταρ στο χερι στη ακρη του δρομου,οταν τον ειδα ηταν αργα.τον περασα κ στη συνεχεια πηγαινα πολυ σιγα μηπως κ ερθει να με σταματησει,ετσι κ εγινε..με σταματαει κ μου λεει πως πηγαινα με 127 με οριο 50!το προστιμο ηταν κανα εφτακοσαρι κ τρεις μηνες το διπλωμα!απο τα πολλα με εγραψε 20 ευρω κ μου ειπε:προσεχε ο πυργος ειναι μικρος,την επομενη φορα θα σε σκισω..

αλλη μια φορα με το παπι,βγαινω απο ενα στενο προς ενα κεντρικο δρομο,βλεπω ενα ζητά απο μακρια κ γυρναω παλι πισω κ παρκαρω το παπι γιατι δεν ειχα ορεξη για κυνηγιτο ασε που ο καιρος ηταν χάλια... με βλεπει κ ερχεται στο στενο κ μου κανει νοημα να παω παλι στο μηχανακι μιας κ το ειχα προσπερασει,,μου λεει τα χαρτια σου..μονο το διπλωμα ειχα μαζι μου,του το δινω,μετα αρχισε να βρεχει κ μου λεει ελα στη τροχεα..επειδη δεν ειχα ασφαλεια,πηγα τα χαρτια απο το παπι ενος φιλου μιας κ δεν ειχα ουτε πινακιδα στο δικο μου..παω στη τροχαια κ μου λεει,σε γραφω για πινακιδα,δεν ειχες μαζι σου τα χαρτια.δεν φοραγες κρανος!ε εκει ηταν που μας ακουσε ολος ο μπατσοκοσμος..τι να του λεω εγω οτι δεν γινεται να με γραψει για κρανος γιατι ημουν σταματιμενος,τιποτα αυτος,σε ειδα πιο πριν μου ελεγε..ερχεται ενας αλλος κ μου λεει γιατι φωναζεις?σταματημενος του λεω κ να με γραψει για κρανος?τον ειδα πιο πριν λεει ο αλλος πανω στο μηχανακι χωρις να το φοραει..δεν ημουν εγω τους λεω..κ τι ειπε μετα το αλλο το αστερι..σου πηρε τον αριθμο κυκλοφοριας. Μα δεν ειχα του λεω..ε δεν ξερω βρείτε τα λεει!!
τελικα του λεω δεν φταις εσυ εγω φταιω που εκατσα να με πιασεις αλλα να ξερεις οτι δεν ξανακολατσιζεις απο μενα κ εφυγα..120 ευρω τον πληρωσα τον ......... μπίτ

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ranger : 02-06-08 στις 03:08. Αιτία: μερικές κακές λεξούλες
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-06-08, 18:40
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Δύναμη Σεβασμού: 416
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Wink

Φίλε Μπάμπη,
Αφού είναι γνωστά τα μέρη στον Πύργο όπου κάνουν μπλόκο τα μπλέ ανθρωπάκια: από το βενζινάδικο της Shell στο τέλος της κατηφόρας στα Χανάκια, στη διασταύρωση της Αίγλης, στην πρώτη διασταύρωση του Πύργου στο Βερόπουλο, στο Κολίρι, στις Κολιρέικες παράγκες, στη διασταύρωση της Βαρβάσαινας, μέχρι και τη διασταύρωση του Στρεφίου. Δεν λέω για το δρόμο που πάει προς Κατάκολο γιατί έχω καιρό να περάσω από εκεί και δεν ξέρω.
Για τις διασταυρώσεις του Πύργου, το χάλι με τα γελοία τα όρια ταχύτητας είναι γνωστό. Επειδή, όμως, αν τηρούσαν τα μπλε ανθρωπάκια το γράμμα του νόμου θα έγραφαν ακόμα και τα ... ποδήλατα και τις ... φρέζες (και δεν θα κυκλοφορούσε αυτοκίνητο, ούτε για δείγμα), δίνουν στο "παραβάτη" ένα ... bonus μέχρι τα 90-100km/h. Και βέβαια, πάντα σε σχέση με τις πινακίδες: Αν έχεις ΗΑΒ, ΗΑΕ κλπ (παλιότερα ήταν ΡΖ, θυμάσαι?) έχεις διαφορετικά αντιμετώπιση από έναν με πινακίδες ΥΒΝ ή ΥΚΡ.
Από την άλλη, έχει κάτι "σερίφηδες" εκεί κάτω, μη σου λέω. Σαν να τους κατέβασαν από τα ... γκράβαρα.
Όμως, δεν τους βλέπω να την "πέφτουν" σε κανένα γύφτο με τα υπό διάλυση χρέπια ή τα εκτρωματικά pick-ups, διότι θα τους ορμήσει όλος ο καταυλισμός.
Υπομονή και το νου σου στα μπλόκα τους.
Πάνος.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-06-08, 19:05
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 402
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Ποοοοόσο δίκιο έχεις Πάνο!!!!
Με το που κατεβαίνεις την κατηφόρα στα Χανάκια και για 10χλμ (ίσως και παραπάνω) πρέπει να πηγαίνεις με 60 χλμ/ώρα....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-06-08, 20:21
Το avatar του χρήστη kst_tms
kst_tms Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: E12 1.4 f/l
Περιοχή: Περιστέρι
Δύναμη Σεβασμού: 261
kst_tms είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Για τις διασταυρώσεις έχω ακούσει οτι επιτρέπουν 70-90! Πάνο για τον δρόμο του κατακόλου αν δεν πας απο τον Αγ Ιωάννη και πας παραλιακά δεν πρόκειται να συναντήσεις! Βέβαια, έχεις να αντιμετωπίσεις τους μπεκρήδες αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία....
κ αν ακούς δυνατά Χατζηγιάννη
Απορωωωωωωωώ...........

http://www.e-metakomisi.gr
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-06-08, 20:22
Το avatar του χρήστη vassilis_vvti
vassilis_vvti Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Αvensis vvt-i 1.6
Περιοχή: ΕΛΛΑΔΑ
Δύναμη Σεβασμού: 390
vassilis_vvti είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εγω ευτυχως(χτυπαω ξυλο) δεν εχω φαει κληση...τον πατερα μου τον εγραψαν στην παραλιακη για υπερβολικη ταχυτητα...πηγαινε σε αδειο δρομο (ποσειδωνος) με 90!!!!!και το οριο ειναι 70.Παντως αν πας 70 κινδυνευεις να πεσουν πανω σου.
Παλιά 02-06-08, 20:54
mpesikos Offline:

Μοντέλο: CTS
Δύναμη Σεβασμού: 395
mpesikos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ρε σεις με εκπλισετε..ολοι εχετε ερθει στον πυργο?!!τα κσερω τα στεκια τους κ τα προσεχω αλλα την ζημια την επαθα στην κατακολου λιγο πρην μπω στον αγιαννη ερχομενος απο κατακολο!οσο για τις πινακιδες μου ειναι ΖΜΤ κ ετσι θα τις αφεισω γιατι αν παω αθηνα πχ κ η πινακιδα μου ειναι ΗΑΚ και κανω καμια μ@λ@κια δεν θελω να ακουσω(που πας ρε βλαχο??)παρολο που μου αρεσουν οι καινουργιες κ διχνουν κ το αμαξι πιο καινουργιο!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-06-08, 21:16
Το avatar του χρήστη kst_tms
kst_tms Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: E12 1.4 f/l
Περιοχή: Περιστέρι
Δύναμη Σεβασμού: 261
kst_tms είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos Εμφάνιση μηνυμάτων
ρε σεις με εκπλισετε..ολοι εχετε ερθει στον πυργο?!!
1,5 μήνα στο Κατάκολο παραθερίζω! Κανόνησε βόλτα με την TS τώρα που σε βρήκαμε!
κ αν ακούς δυνατά Χατζηγιάννη
Απορωωωωωωωώ...........

http://www.e-metakomisi.gr
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-06-08, 23:49
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Δύναμη Σεβασμού: 416
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Wink

Η καταγωγή μου είναι από εκεί κάτω, αλλά προς Ολυμπία μεριά...
Έχει και μέρη να ανοίγεις με TS χωρίς κίνδυνο για τους μπλε...
Μπάμπη, το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος θα είμαι κάτω, οπότε μπορεί και να πάμε για καφέ -αν έχεις χρόνο και όρεξη-.
Τέλος, και οι δικές μου πινακίδες δεν είναι ούτε Αθήνας, ούτε Πύργου. Είναι επαρχιακές, αλλά αυτό έχει και τα πλεονεκτήματά του...
Που είναι αρκετά, πίστεψέ με!
Άσε που δεν ακούω ό,τι και αν πούνε ...
Πάνος.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-06-08, 00:20
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 402
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Και εμένα η κατάγωγή μου είναι από Αμαλιάδα. Αν κατέβω το τριήμερο, παίζεται ακομα δεν είναι σίγουρο, να κανονίσουμε κανένα to know us as better!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
γιατι???? freemix13 Ειμαι νεος 7 13-06-08 18:43
ΓΙΑΤΙ?????????? th@nos TOYOTA COROLLA E 12 26 21-05-08 02:43
Γιατι????????? th@nos TOYOTA COROLLA E 12 31 04-04-08 16:16
γιατι να σπασουν??? Kostis TOYOTA COROLLA KE30 10 26-08-07 23:49
Γιατι 4a-ge και οχι 4a-gze??? Anonymous ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ 13 01-03-05 16:17

Page generated in 0,17158198 seconds (82,39% PHP - 17,61% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:33.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com