Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: E12 FORUM
Παλιά 22-08-05, 15:38
Το avatar του χρήστη ranger
ranger Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12 Tsport facelift
Περιοχή: 'Ιλιον
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 658
ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος

Φίλε Corollapatra νομίζω οτι τα 15.000 χιλ είναι πόλλα, οτι χρήση και αν κάνεις στο αυτοκίνητο σου, όσο καλα λάδια και αν βάζεις. Έγω προτείνω service, στην Toyota κάθε 15.000 χιλ με αλλαγή λαδιών, και ενδιάμεσα κάθε 7.500 χιλ, αλλαγή λαδιών στο σπίτι. Αν είσαι μερακλής μπορείς να αλλάζεις και το φίλτρο... Έγω αυτό σκοπεύω να κάνω...

Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-08-05, 16:24
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 522
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Σήμερα ρώτησα στην POWERCHIPS για πρόγραμμα και μου είπαν ότι υπάρχει. Έχει κανείς εμπειρία από αυτήν την εταιρία;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-08-05, 14:51
Gorillas Offline:
Administrator

Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Πρόσφατα άλλαξα αμορτισέρ στην εγγύηση(τα μαμά πάλι), τοποθέτησα μπάρα θόλων και ταυτόχρονα αύξησα την πίεση ελαστικών στο 31-31 από 27-27. Ενώ στο ταξίδι είδα αύξηση χιλιομέτρων τελικής περίπου 10χλμ στο κοντέρ χθές έπαθα το εξής. Σε μία στροφή σε απαγορευμένο μέρος(!!!) πάω να μπώ με καμιά 80-90 χιλιόμετρα και το αμάξι εξαντλεί όλη την λωρίδα(αρκετά μεγάλη) και με έστειλε και τον μισό στο αντίθετο ρεύμα σχεδόν με τα τέσσερα με μεγαλύτερη (κατά πολύ) ολίσθιση με τα μούτρα. Παλιότερα έχω μπεί στην ίδια στροφή με 100+. Πραγματικά τρόμαξα χτές. Το φταίξιμο το ρίχνω ή α)στην αυξημένη πίεση ελαστικών, β) στην μπάρα θόλων γ) στα κατά 5000 περίπου χιλιόμετρα που έχουν παραπάνω από την τελευταία φορά ελαστικά μου. Θέλω απόψεις ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ για την πιθανή αιτία. Υπάρχει περίπτωση η μπάρα θόλων να αυξάνει την υποστροφη; Please help!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-08-05, 17:40
Το avatar του χρήστη ranger
ranger Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12 Tsport facelift
Περιοχή: 'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 658
ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος

Δεν νομίζω να φταίει η μπάρα θόλων. Υποτίθεται μπαίνει για να περιορίσει τα μούτρα, οχι για να πετάει παραπάνω... Η φθορά των ελαστικών με 5000 χιλιομετρα παραπάνω δεν μπορεί να είναι μεγάλη, εκτός αν πήγαινες 5000 χιλ με το πλάϊ.
Η παραπάνω πίεση λογικά θα βοήθαγε να μην παραμορφοθεί το λάστιχο, συνεπώς ούτε αυτό είναι...
Εγώ φαντάζομαι οτι μπήκες με πιο κρύα λάστιχα από οτι την προηγούμενη φορά ή το οδόστρομα είχε αρκετά μικρότερη θερμοκρασία, αρα και χαμηλότερα επίπεδα προσφησης. Μπόρεί επίσης να πάτησες σε κάποια ανωμαλία της ασφάλτου και να έχασαν τα λαστιχα την προσφηση τους.

Ελπίζω να έπεσα μέσα...

Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-08-05, 18:08
Το avatar του χρήστη billlllll
billlllll Offline:
Administrator

Μοντέλο: Corolla E12 Sol 1.4 '02
Περιοχή: Ιωάννινα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 463
billlllll έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Gorilla κάτι πρέπει να έπαιξε είτε με τα λάστιχά σου (κρύα) είτε με την άσφαλτο (πολύ ζέστη-σκόνη-υπολείμματα-υποψία λαδιών)
Τα λάστιχα που λες τα είχες με 27 και τα πήγες 31 πίεση: Εγώ τα έχω μόνιμα γύρω στο 32 μπρος-πίσω και είναι πιο απότομο από μικρότερες πιέσεις αλλά κρατάει καλύτερα. Με τη θολόμπαρα υπάρχει περίπτωση να αυξηθούν τα μούτρα σε μια περίπτωση που ξέρω. Αν είναι ρυθμιζόμενη και την έχεις σφίξει τόσο πολύ που έχει 'πάρει' θόλος και έχεις χαλάσει το καμπερ...
Μήπως η στροφή είναι η πρώτη δεξιά γυρνώντας από Βάρκιζα? :P

Α επίσης στα 'παράνομα' μέρη παίζουν και πολλές στούκες-σπασμένα μοτέρ κτλ κτλ οπότε περισσότερες πιθανότητες για περίεργη κατάσταση του οδοστρώματος....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-08-05, 21:02
Gorillas Offline:
Administrator

Εντάξει Βασίλη είσαι θεός. Πού την κατάλαβες την στροφή ρε μάστορα;; Από πίσω μου ήσουν;;; Με πόσα μπαίνεις εκει;;;Πάντως πραγματικά τα χρειάστηκα (κοινώς χ3στηκ@) αφού το έβλεπα το απέναντι μέρος να έρχεται υπερβολικά γρήγορα. Μπορεί να φταίει αυτό που είπες όντως, γιατί σε 1 από τις 4 βάσεις της δεν έφτανε να κουμπώσει και ασκήθηκε δύναμη. Άρα χρειάζομαι ευθυγράμμηση που δεν έχω κάνει!!! Είχα ρωτήσει πάντως για ευθυγράμμιση και στην ΤΟΥΟΤΑ και εκεί που έβαλα την μπάρα και μου είπαν άμα δεν τραβάει δεξ-αρ δεν χρειάζεται αφού δεν πέρνει ρυθμίσεις. Ισχύει αυτό ή μ@λ@κί@ είναι. Έχετε να προτείνεται κανένα καλό μάστορα για ευθυγράμμιση;;; Έχω ακούσει και διαβάσει αρκετά για την AYTO FIT ή κάπως έτσι.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-08-05, 23:33
Το avatar του χρήστη DjBac
DjBac Offline:
Administrator

Μοντέλο: BMW Z4
Περιοχή: Βούλα
Δύναμη Σεβασμού: 497
DjBac είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Με την αλλαγή αμορτισέρ δεν έκανες ευθυγράμμιση?? Είναι απαραίτητη!!
Σε αυτήν την στροφή την έχω πατήσει και εγώ!! Μου έχει υπερστρέψει πολύ απότομα σε σημείο να κυνηγάω τον βράχο!!
Αν παρατηρήσεις η μία λωρίδα είναι σχετικά καλή ενώ η εσωτερική είναι σε άθλια κατάσταση, βαθουλώματα, διαφορετική άσφαλτος, γυαλί κτλ κλτ

Z4 3.0i SMG
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-09-05, 00:37
Το avatar του χρήστη billlllll
billlllll Offline:
Administrator

Μοντέλο: Corolla E12 Sol 1.4 '02
Περιοχή: Ιωάννινα
Δύναμη Σεβασμού: 463
billlllll έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη

Κάποτε όταν ήταν μαμά το αυτοκίνητο και με καινούρια λάστιχα (15άρες) έμπαινα με 100 στο τελείως χαροτικό όμως
Από τότε μαμά το αυτοκίνητο μόνο χειρότερα έχει στρίψει (λάστιχα-αμορτισέρ)
Όπως λέει και ο Αντώνης με τα αμορτισέρ που σου άλλαξαν σου έκαναν και ευθυγράμμιση (αλλιώς shoothim τους)
Αν δεν είναι ρυθμιζόμενη η θολόμπαρα δεν νομίζω να δημιουργεί αυτή το πρόβλημα (το οποίο φαίνεται στην ευθυγράμμιση αν υπάρχει)
Το πιό πιθανό είναι ή να μην είχαν πιάσει θερμοκρασία τα λάστιχα ή κάτι έπαιζε με τον δρόμο (πιό πιθανό το δεύτερο αφού ήδη γύριζες )
Τώρα που θα μπει η Tein και σύντομα λάστιχα πάμε για ανώτερα
Βασικά αυτό που σου είπα να προσέχεις ειδικά εκεί κάτω πρώτα περνάς μια αναγνωριστική και στην δεύτερη τέζα 8) (και προσοχή το καλοκαίρι στο Island )

Όσο για το πως τη βρήκα είναι η μοναδική δεξιά που μπαίνεις στο όριο με τα χλμ που είπες σε 'παράνομα' μέρη :P
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-09-05, 02:11
Gorillas Offline:
Administrator

Η μπάρα είναι ρυθμιζόμενη γιαυτό το λέω. Θα τους γ@μη.. τους άσχετους. Και εγώ απόρρισα αλλά και έξω τους ίδιους μ@λ@κες βρίσκεις. Πόσο την βρήκες τελικά την ΤΕΙΝ; Έχω ξενερώσει τόσο που αρχίζω και ψάχνομαι για ανάρτηση! Έλεγα ότι θα περιμένω τα KAYABA AGX αλλά τώρα μου την βάρεσε με το τζιπ μου!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-09-05, 02:15
Gorillas Offline:
Administrator

Σκεφτόμουν και εγώ ρε βασίλη coil-over αλλά μετά που το ξανασκέφτηκαν δεν αξίζουν 1300 ευρώ για τους κατσικόδρομους που κινούμε. Εξάλλου πέρα από την ρύθμιση και προσαρμογή του αυτοκινήτου στα γούστα του καθενός δεν προσφέρει πολλά παραπάνω στο στρίψιμο. Αυτό νομίζω. Δεν είμαι και σίγουρος.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Νέο Forum george1973 ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 0 31-08-10 13:44
Νέο forum george1973 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 17-07-10 13:50
Ke 30 Forum -3- GEORGIOS_XYNOS TOYOTA COROLLA KE30 550 14-04-10 23:14
Ke 30 Forum -2- DjBac TOYOTA COROLLA KE30 1211 09-01-07 16:47
TS FORUM 2 DjBac TOYOTA COROLLA T-SPORT 372 23-05-05 12:45

Page generated in 0,17162895 seconds (79,54% PHP - 20,46% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:37.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com