Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
25-11-04, 01:30
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καστέλλα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Αν δεν δημιουργεί πρόβλημα πουθενά και δεν ακυρώνει εγγυήσεις κλπ. κλπ. με ενδιαφέρει και μένα!!!!!!!!
|
25-11-04, 02:22
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Ο παράλληλος εγκέφαλος τοποθετείται πίσω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού οπότε είναι κάπως δύσκολο να το δουν στην αντιπροσωπία. Επιπλέον δεν ανιχνεύεται μέσω της διαγνωστικής θύρας.
|
25-11-04, 12:00
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΣΤΟ CLUB ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ Ε-12 14ΟΟ.ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΕΝΑ Ο ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΑΝ ΚΑΙ 120 ΑΛΟΓΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ 1400.ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΠΑΡΥΣΣΙ ΤΡΙΘΥΡΟ ΜΕ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΤΜΙΣΗ.
26-11-04, 13:23
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Θα ήθελα μια χάρη να δεν είναι δύσκολο να μου πει κάποιο γιατί δεν έχω την δυνατότητα να διαβάσω 8 σελίδες του ποστ λόγο χρόνου,
συνοπτικά πιες είναι οι μετατροπές εκτός turbo η οποίες μπορείς να κανείς σε μια ε111 1,4 του 2000.
Ας μου στήλη και πμ για να μην λέμε τα ίδια και τα ίδια.
Ευχάριστο και ελπίζω να καταλαβαίνετε το πρόβλημα μου.
ΕΥΧΑΡΙΣΤω ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
26-11-04, 16:24
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
|
|
To πρώτο στάδιο με 3600 ευρώ έχει τουρμπίνα,εξάτμιση,σωληνώσεις,ιντερκούλερ,όργανα,π αράλληλο,φιλτρα κτλ, χωρίς να ανοιχτεί το μοτέρ με πίεση 0,5 γύρω στα 150 άλογα. Ρώτα στα συνεργαζόμενα καταστήματα για περισσότερες πληροφορίες.
|
26-11-04, 16:36
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Εκτός τούρμπο είπε!!!
|
27-11-04, 02:45
|
Υπερβολικά Νέος
|
|
Περιοχή:
PERISTERI ATTIKHS
|
|
Φιλτροχοάνη έχω βάλει και εγώ (μαζί με τον αντάπτορα) αφαιρώντας το πάνω μέρος απο το φιλτροκούτι και κρατώντας το κάτω ώστε να τραβάει κρύο αέρα απο μπροστά. το πρόβλημα είναι οτι ο σωλήνας πρίν τον αντάπτορα στραβώνει αρκετα με αποτέλεσμα να κλείνει η διάμετρός του και μου δίνει την αίσθηση οτι πνίγει την εισαγωγή. το ψάχνω για ένα κολλάρο ώστε να εφαρμόζει καλύτερα και να μην πνίγει την εισαγωγή. Ένα ακόμα πρόβλημα είναι ο πολύ ευαίσθητος αισθητήρας λ που έχουν τα corolla. Βάζοντας χοάνη αρχίζει να τρελένεται γιατί διαβάζει λάθος οδηγίες. Η λύση είναι μάλλον ο ρυθμιστής πίεσης βενζίνης ώστε να στέλνει το ανάλογο μίγμα βενζίνης.
Re: βελτιωση vvti |
|
27-11-04, 11:23
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
|
|
Re: βελτιωση vvti
Δηλαδή έχεις κάποιο πρόβλημα;;Ρωτάω γιατί θέλω και εγώ να πάω να βάλω. Πές μου που την έβαλες και εντυπώσεις αν μπορείς.
|
|
Re: βελτιωση vvti |
|
06-12-04, 19:52
|
|
|
|
Περιοχή:
kabala
|
|
Re: βελτιωση vvti
παιδια θα ηθελα την βοηθεια ολων σας!!αυτο το διαστημα ψανχωμαι για μια χριστουγεννιατικη δαπανη και εχω προβληματιστει διοτι δεν ξερω τι θελω!!σκεφτηκα την σκουπα της green αλλα δυστυχως εχω ασχημες εμπειριες απο την φιλτροχωανι που φορουσα!!να δωσεις 250 ευρω και να τα παιζει το αμαξι??μετα σκεφτηκα τον παραλληλο εγκεφαλα αλλα παλι δεν ξερω απο καποιον τι προσφερει μια τετοια επιλογη και αν αξιζουν τα φραγκα!!!εχει κανεις καποια εμπειρια απο τετοια δοκιμασμενη ωστε να με βοηθησει μιλαω παντα για 1.4 ε12!!θα εκτιμουσα ιδιαιτερα οποιαδηποτε γνωμη!ευχαριστω!! :P :P
|
07-12-04, 13:45
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Τελικά είναι δύσκολο να μάθεις τι δυνατότητες έχεις για να ανεβάσεις άλογα σε 1,4vvti.
Είναι και περίεργο μοτέρ
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18663001 seconds (83,15% PHP - 16,85% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:52. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|