ηταν να το παρω την προηγουμενη βδομαδα παρασκευη με μια προκαταβολη 100 ε στην συμφωνια μεσα ηταν να το παρω χωρις ηχο και την εισαγωγη απο το πασεο με την μανισια του. την πεμτη ελεγθηκε απο τον μαστορα μου.και δουλευε κομπλε. τον πηρα τηλεφωνο και το ακυρωσα διοτι η γυναικα με εφαγε....αυτην την τεταρτη υστερα απο μετανιες τελικα την επεισα και τον πηρα τηλεφωνο και του λεω -το εδωσες? ειναι οπως ειναι η εβαλες κατι πανω...μου λεει το εχω στο μαστορα να βαλω την εισαγωγη θα τον παρω τηλεφωνο να μην την βαλει...λεω οκ παω χθες και μου λεει δεν προλαβε ο μαστορας...ε οπως χαζεβα το αμαξι του λεω ανοιξε το καπο..ανοιγει και ειδα οτι η εισαγωγη ηταν η μανισια.. και του λεω η εισαγωγη εδω ειναι οπως ηταν την παρασκευη.. μου λεει ναι ρε συ θα εβγαζα του εκεντροφορους.. του λεω τι πραγματα ειναι αυτα ρε συ ,μαλλον ονειρευοταν να μου πουλησει το αμαξι λοιποντας απο πανω τα μισα πργματα, το αφησα γιατι ξενερωσα... την προκαταβολη δεν την πηρα πισω γιατι εγω του το ειχα ακυρωσει και μου ειπε οτι ο μαστορας του ειχε παρει 130 ευρω να του την αλαξει.. τελος παντων το παθημα εγινε μαθημα....και ηθελε ο τυπος να παρει λεει 400προκαταβολη λακαμιες ηθελε να τον φτιαξει με τα ποδια να το πουλησει.. τεσπα τοση συζητηση και το μυαλο μου εχει καει σας εχω καψει και σας... μια παροιμια λεει απο τις δυο φουτσες διαλεγεις την μικροτερη
και μια αλλη παροιμια λεει "καλοφαγωτη"
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotoskap : 13-07-12 στις 22:52.
Αιτία: Συγχώνευση
|