Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιαννης20v
λογικα απο βδομαδα θα μαθω σιγουρα πιστευω αν κ αποτι πηρε ταυτακι μου χτες μαλλον δν θα τα καταφερω...τι ωρα υπολογιζετε να εχουμε ξεμπερδεψει??
Από την περσινή εμπειρία αλλά και από όσα μας έχει πει το μαγαζί, μπορεί να δυναμομετρά 3 αυτοκίνητα ανά ώρα, οπότε εάν ξεκινήσουμε στις 09:00 θα χρειαστούμε σίγουρα κάνα 5ωρο, το λιγότερο πιστεύω...
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 315
αν δεν προκηψη καμια δουλεια θαειμαι και γω εκει για να δω με τα ματια μου αν περαση κανεις το μαγικο νουμερο τον 308 αλογων που εγραψε περιση το εργαλειο μου και να δειτε μερικη οτι δεν εσπασε (ακομα)αν και με μαμα μπιελομπιστονα.
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Δύναμη Σεβασμού: 508
Που εισαι εσυ ρε???
Ετσι κανει ο κοσμος???
Αντε ελα να σε δουμε .....!!!
Αλλος με το νταλκα του μηπως τον περασει κανεις?
Μα φυσικα και θα σε περασουν ρε ΝΙΚΟ τι ρωτας?Ο κοσμος προχωρα!
Εσυ τι νομιζεις απο περυσι μεχρι φετος μειναν ολοι με σταυρωμενα τα χερια???
Ελα και θα δεις θα βρεθουνε πανε απο 2-3 που θα σε περασουν!Λεπτομερειες απο κοντα!
Δύναμη Σεβασμού: 377
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579
αν δεν προκηψη καμια δουλεια θαειμαι και γω εκει για να δω με τα ματια μου αν περαση κανεις το μαγικο νουμερο τον 308 αλογων που εγραψε περιση το εργαλειο μου και να δειτε μερικη οτι δεν εσπασε (ακομα)αν και με μαμα μπιελομπιστονα.
Ρε φιλε γιατι να σπασει??Τα 20VT ειναι πολυ καλα μοτερ και απο αντοχη μαμανε..Την ροπη προσεχε μονο με μαμα εντοσθια και θα εισαι μια χαρα.Στην θεση σου θα ειχα βαλει μια 28rs με κλειστο μοτερ.Παει περιπου μεχρι 350 αλογα ασφαλεστατα.
Αυτη εχει αλλα της ΑTP που ταιριαζει στην πολλαπλη του VAG αλλα λεει οτι ειναι ομοια με την RS της Garrett!
350 αλογα με μαμα εντοσθια θες πανω απο 1.6 -1.8 πιεση και εκει εχουν προβλημα οι μπιελες!!!Μεγαλο το ρισκο ,του το ειπε εξαλλου και ο OVERLOAD ,ο προγραμματιστης!
Δύναμη Σεβασμού: 377
Τι συμπιεση εχει?Εχω δει 28rs στο 1.3 να βγαζουν 320 ρόδα απο 1.8 20vt.Τι πιεση σηκωνει το Audi?
Starlet με 28rs και συμπιεση 9.0 ή 9.2 στο 1.5bar εβγαλε 320.Και ειναι 1.3 cc.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7
Τι συμπιεση εχει?Εχω δει 28rs στο 1.3 να βγαζουν 320 ρόδα απο 1.8 20vt.Τι πιεση σηκωνει το Audi?
Starlet με 28rs και συμπιεση 9.0 ή 9.2 στο 1.5bar εβγαλε 320.Και ειναι 1.3 cc.
Την μαμα!Αν δεν κανω λαθος η μαμα σε αυτα πρεπει να ειναι στο 9,5 αφου ηταν το 150αρι!Μια χαρα αλογα βγαζει στο 1.3-1.4 over και 1.0-1.1 σταθερο!Καλο και αξιοπιστο για μαμα σωθικα!!!!
Αυτο τωρα με τα αλογα πραγματικα δεν θελω να το συζητησω γιατι μεχρι το πρωι να τα πω που τα εχω πει και στο παρελθον ,ακρη δεν θα βγαλουμε!
Και μενα το Punto την RS της GARRETT φοραει με 8.0 συμπιεση βεβαια αλλα στο 1.6 βγαζει 295 ΜΟΤΕΡ και ΡΟΔΑ 265!
Αλλα σε ποιο δυναμομετρο ειναι το θεμα?
Εχω δυναμομετρηση που μου το βγαζει 312 αλογα μεχρι της 6500 και μετα κοβει την μετρηση γιατι το δυναμομετρο ειναι και κορυφαιο και αυστηρο ηταν ΜΑΗΑ και οποιος καταλαβε καταλαβε......
Εχω επισης αλλη μετρηση εως τις 4800 μου το εβγαλε 270 αλογα και μετα σπιναριζε που να πηγαινε 6500 , 400 αλογα θα μου το εβγαζε και αυτο ΜΑΗΑ δυναμομετρο!!!!
Μεχρι το πρωι μπορει να αρχιζω να λεω και να χαλασουμε και το Topic που το χαλασαμε αλλα και τις καρδιες μας.........
ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΑ,ΤΡΟΧΟΣ,ΣΤΡΟΦΑΛΟΣ μια μεγαλη και πονεμενη ιστορια.......
Ας ανοιξει καποιος admin ενα topic ,εφοσον το επιθυμει να τα πουμε ,να τα γραψουμε και ακουστουν και να γραφουν με καμπυλες και βιντεο, με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ καποιες αληθειες με ονοματα δυναμομετρων αλλα και ιδιοκτητων........
Θα κλαψουν πολλες μανουλες....