εχω πολυ παραπανω απο 9,5 συμπιεση...κοντευω το 10!!λες η 3071 που λεω να ειναι ακομα πιο ψηλα?αν ειναι στα ιδια και εχω φασμα 4500 με 8000 που εχω κοφτη οκ...αλλα αν εχω μικροτερο φασμα δεν θελω!μπορεις να κανεις μια ερωτηση στο συνεργειο σου?θα σου ημουν υποχρεος!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GiWrGoS@XXX
ψαξε λιγο το θεμα με τις τουρμπινες , θα υπαρχει καποια που να σπουλαρει καλυτερα και γρηγοροτερα οι κκκ που φορανε τα vag ειναι καλες σε αυτο (π.χ ko4s ) ,και για τις hks σε συγκριση με αντιστοιχες greedy εχω ακουσει το ιδιο απο ανθρωπο που στο ιδιο μοτερ δοκιμασε greedy g25 και hks το4z ,παροτι η hks εχει παροχη σε αλογα (μεγαλυτερη ελαφρα )τουρμπιζε απο τις 3000-3500 αντι 4500 και καταφερνε να αποδιδει περισσοτερα αλογα και ροπη σε ολο το φασμα μεχρι κοφτη (παντα στην ιδια πιεση συγκριτικα)
προς θεου εγω δεν ειμαι ειδικος αλλα για να τουρμπισεις απο χαμηλα θες καυσαερια (ροικη κεφαλης? συμπιεση.. εκκεντροφοροι, low backpressure εξατμισης?? ) και την καταλληλη τουρμπινα,οσο το δυνατον ποιο ευστροφη αρκετα μεγαλη αν θες αλογα ψηλα αλλα οχι πολυ μεγαλη γιατι το μοτερ θα αργει πολυ να την γυριζει λογω κυβικων ,με αποτελεσμα να τουρμπιζεις πολυ ψηλα...
|
για να βαλω 3κ πρεπει να αλλαξω και πολλαπλη εξαγωγης!αρα δυσκολο το σεναριο αυτο!
εχω κανει και ροικη,πλεον με τετοια συμπιεση το μοτερακι ειναι full απο καυσαερια, εξατμιση σωστη που μιλησα με σκριβανο και προγραμματιστη, αρα??
λετε να ειναι κανενα κολοιντερκουλερ?βασικα ειναι κινεζικο και ελεγε μεχρι 350 αλογα!