αυτα τα μαγνητακια κανουν τιποτα; γιατι εγω καχυποπτα τα βλεπω...
επειδη το συζητουσα με τον πατερα μου, που ειναι φυσικος -χημικος, για να επηρεστουν τα μορια του καυσιμου απο τους μαγνητες πρεπει να εχουν ηλεκτρικο φορτιο, ενω τα μορια δεν ειναι φορτισμενα. ακομη για να μπορεσεις να επηρεασεις μαγνητικα τα μορια του καυσιμου, αυτοι οι μαγνητες πρεπει να ειναι τεραστιοι ηλεκτρομαγνητες, πραγμα που δεν ισχυει. Και αν τοποθετούνταν τετοιου μεγεθους μαγνητες, πρεπει επίσης να κατασκευαστει ασπιδα ωστε να μην επηρεαζονται τα υπολοιπα συστηματα του αυτοκινητου απο το πεδιο.
Περα απο αυτα, αναρωτιεμαι και γω με βαση την λογικη, εφοσον ο στοχος αυτος των μαγνητων ειναι να επηρεασουν την δομη των μοριων στο καυσιμο, και με δεδομενο (που αμφιβαλλω για τους παραπανω λογους) οτι το πετυχαινουν, οταν το καυσιμο ψεκαστει απο το μπεκ, στον θαλαμο καυσης γινεται νεφελωμα κατα την καυση. αρα η οποια ''ταξη'', καταληγει σε ''αταξια'' στην καυση, εκει δηλαδη που ειναι το επικεντρο του ενδιαφεροντος.
υγ: σορυ αν καποια πραγματα τα υπεραπλουστευω, αλλα δεν ειμαι του χωρου για να το αναλυσω επιστημονικοτερα
|