Ας αναφέρω μερικά πραγματάκια που άλλαξαν και αλλάζουν στο αυτοκίνητο!
Τα μπουζόνια είναι πλέον κατά 3 πόντους μακρύτερα (7 σε σύνολο) και καλής ποιότητας απ ότι φαίνονται!
Τα μπουλόνια είναι τα μαμά τα οποία θα αλλαχθούν με κάτι διαμπερή (καλά το είπα) αλουμινένια κόκκινα, έτσι για το Jap style!
Tελικά έβαλα αποστάτες 2 πόντους (ξέρω ξέρω, είναι πολύ
)!
Σε μια επίσκεψη στα Μέγαρα που είχα, είδα μεγάλη διαφορά ως προς την άνοδο των χιλιομέτρων στο κοντέρ, πριν-μέσα-και μετά την στροφή, πράγμα που σημαίνει ό,τι τα 8αράκια και η αύξηση μετατροχίου απέδωσαν!
Στον τομέα παροχή καυσίμου είχα τεράστιο πρόβλημα, με το μοτέρ να κομπιάζει και να σβήνει (μέχρι που με άφησε εντελώς μέσα στην πίστα
).Ο ένοχος ποιός άλλος από την καημένη μαμά τρόμπα, η οποία πάλευε σε συνεργασία με τον ρυθμιστή να στείλουν φρέσκια βενζινούλα!
Ολίγες από Μέγαρα
Συνέχεια έχει το ρεζερβουάρ, το οποίο πήρε πόδι (12κιλά έδειξε η ζυγαριά) και μαζί του όλα τα περιτά σωληνάκια παροχής, καθώς και ο σωλήνας από την εξωτερική τάπα μέχρι κάτω!
Παρατηρείστε το μέγεθος και περισσότερο το ύψος, δίπλα σε ένα 25λίτρων δοχείο!
Εδώ είναι η μπάρα ψαλιδιών της Whiteline που είχα βάλει αλλά ποτέ δεν κατάφερα να την φωτογραφήσω!
Μια πλαινή με τα 8αρια σε 205 διάσταση
Τα μεγαλύτερα μπουζόνια (7cm)
H Bosch 044 με 260lt/h και 7 bar πίεση!
Για να δω τώρα αν θα μένεις παλιάμαξο από βενζίνες!!!!
Και κάτι για το τέλος!!!!!!!
Ένα μπουκαλάκι Johnie Walker Blue Label!
11 λίτρα η μπουκάλα, σε συνδυασμό με τα Toyo R 888 μας κάνει 11888!
Τυχαίο?????Δεν νομίζω!!!!!!!!!
Aναμένουμε λοιπόν για το χειροποίητο τεπόζιτο και τα χωνιά για να μπούν επάνω τα μπεκάκια του μαγικού ζωμού!