Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
09-12-08, 17:29
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Ναι μεν αλλα ξερεις ποιοι υπερισχυουν ετσι?
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
|
|
|
09-12-08, 18:56
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Βασίλη δεν ξερω για αλλες περιπτωσεις, αλλα στη συγκεκριμένη περιπτωση, απο μαρτυρίες αυτόπτων εχουν αναφέρει πως ο μικρός και άγιος Αλέξης συμπεριφέρθηκε με τον χειρότερο τρόπο...
|
Εγω σου λεω οτι ετσι ειναι Μιχαλη ας πηγαινε να του ριξει 2 μπουνιδια και να φυγει τι παει να πει συμπεριφερθηκε με τον χειροτερο τροπο?
Οπως τι παει να πει φοβηθηκε για την ζωη του?Δλδ τον φοβισε ενα 15χρονο παιδι??
Οπως και γιατι τα ΜΑΤ βαρανε μονο μαθητες,δασκαλους και συνταξιουχους?
Τα π......α δεν τα εχουν να πανε να βαρεσουν αυτον που τα σπαει ολα,γιατι ενα γκλοπ μια μασκα και ενα κρανος ξερει δεν τους σωζουν..
Ασε γιατι ειμαι αναρμοδιος να μιλησω γιαυτους γιατι δεν ειναι και η συμπαθεια μου..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Fanis : 09-12-08 στις 19:15.
|
09-12-08, 19:19
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
|
|
λογω του οτι αρκετοι παραφερεστε εδω μεσα , με βρισιες ,δεν θελω να ξαναγινει.
οποιος ξαναβρισει του υποσχομαι μονιμο ban και κλειδωμα θεματος.
εχτες ημασταν αρκετα ηρεμοι και την πληρωσε ο παναγιωτης μονο.
09-12-08, 19:24
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
|
|
Ρε Φανη σορρυ κιολας αλλα ποιες βρισιες?Εγω δεν ειδα πουθενα καποιος να βριζει καποιον..
09-12-08, 19:51
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate
Εγω σου λεω οτι ετσι ειναι Μιχαλη ας πηγαινε να του ριξει 2 μπουνιδια και να φυγει τι παει να πει συμπεριφερθηκε με τον χειροτερο τροπο?
Οπως τι παει να πει φοβηθηκε για την ζωη του?Δλδ τον φοβισε ενα 15χρονο παιδι??
Οπως και γιατι τα ΜΑΤ βαρανε μονο μαθητες,δασκαλους και συνταξιουχους?
Τα π......α δεν τα εχουν να πανε να βαρεσουν αυτον που τα σπαει ολα,γιατι ενα γκλοπ μια μασκα και ενα κρανος ξερει δεν τους σωζουν..
Ασε γιατι ειμαι αναρμοδιος να μιλησω γιαυτους γιατι δεν ειναι και η συμπαθεια μου..
|
εχτες μεχρι και στις υπογραφες τους βριζανε και δεν προλαβαιναμε να διορθωνουμε οπως διορθωσα και το δικο σου ποστ με τελιτσες
|
|
|
09-12-08, 20:48
|
|
|
|
Περιοχή:
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Κατ΄ αρχην ας ειναι ελαφρυ το χωμα που σκεπαζει τον Αλεξη , ευχομαι κανενας αλλος να μην χαθει ποσο μαλον νεος ανθρωπος , απο μια ιστορια που ξεκινησε και δεν ξερουμε που θα μας βγαλει..
Ευχομαι και ελπιζω ο Αστυνομικος (εφοσον αποδειχθει οτι τα γεγονοτα εγιναν οπως τα περιγραφουν οι αυτοπτες μαρτυρες ) να μην την βγαλει καθαρη σε αντιθεση με τους συναδελφους του στην υποθεση της ''ζαρντινιερας'' .
Πολλοι λενε οτι οι ''ειδικοι φρουροι'' αλλα και οι υπολοιποι Αστυνομικοι δεν εχουν επαρκη εκπαιδευση και ισως ειναι αληθεια .
Χρειαζομαστε Αστυνομικους που η ψυχολογικη κατασταση τους να μπορει να υποστηριξει την ορθη χρηση οπλου.
Το θλιβερο γεγονος αυτο ανοιξε το κουτι της Πανδωρας της Ελλαδας του 2008 , που εχει μαζεψει ουκ ολιγα προβληματα και τους πολιτες της που δεν ξερουν πως να ξεφυγουν απο αυτα.
Εκει , βρισκουν ''πατημα'' καποιοι και κουκουλωνουν προβληματα με κουκουλοφορους. Τους βαζουν μπροστα για να καλυψουν σκανδαλα και απατες που προσφατως εχουνε γινει για να τα ξεχασει ο απλος πολιτης οσο πιο γρηγορα γινεται.
Εδω, η ευθυνη των Μ.Μ.Ε ειναι μεγιστη , καθως τα ιδια αναδεικνυουν και τα ιδια ''καπελωνουν'' ενα προβλημα , κατευθυνοντας τον πολιτη οπου αυτα θελουν. (Ξεχαστηκε ηδη το Βατοπεδι οπως και ολα τα προηγουμενα σκανδαλα ) , παρεπιπτοντως μηπως απο σας ακουσε κατι για την τυχη του γιατρου που τον απαγαγανε πριν απο λιγες μερες μετα απο ληστεια μεσα απο το σπιτι του... δεν νομιζω.
Ποιοι ειναι ολοι αυτοι που βαζουν κοσμο να σπαει και να ρημαζει περιουσιες ανθρωπων που σε τιποτα δεν φταιξανε και περιμενανε πως και πως αυτες τις μερες να ορθοποδησουν καπως.. ?
Γιατι η Αστυνομια σε τετοια γεγονοτα κραταει παντα αμυντικη σταση μη συλλαμβανοντας τους υπαιτιους που ειναι συγκεκριμενοι ?
Ποιοι εκμεταλευονται τα μικρα παιδακια σε ολες τις πολεις της Ελλαδας βαζοντας τα να πετουν πετρες σε Αστυνομικα τμηματα χωρις να ξερουν τον λογο , αφαιρωντας τους το δικαιωμα να διαδηλωσουν δικαια για τον αδικο χαμο του σημαθητη τους ?
Απο δω και περα, ο καθενας ας αναλαβει την ευθυνη του , ας εχει τα ματια του ανοιχτα , να ξερει οτι παιζονται ''χοντρα'' παιχνιδια πισω απο την πλατη μας.
Ζητω συγνωμη για το μεγαλο post , αλλα καπου επρεπε να τα πω..
Φιλικά
Παντέλης
|
09-12-08, 21:23
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
|
|
Φιλε μου εμενα σχεδον ολα τα ξαδερφια μου και αρκετοι κολλητοι μου ειναι αστυνομικοι..
Τα παιδια πριν πανε ηταν αυτο που λεμε και μ@μω τα παιδια τωρα που εχουν βγει εξω εχουν κανει στροφη 360 μοιρων..
Δεν φταει η εκπαιδευση αλλα η νοτροπια που υπαρχει μεσα στο σωμα..
09-12-08, 21:29
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ροδος
|
|
Ενα θα πω κ δεν ξερω αν ειναι σωστο!
Να μην μπαινουν στισ σχολες των σωματων ασφαλειας με πανελληνιες εξετασεις, αλλα να μπαινουν οσοι θελουν να μπουν κ ανα τακτα χρονικα διαστηματα θα γινονται αξιολογησεις κ θα κρινουν αν εισαι ενταξει να γινεις αστυνομικος ή οχι!
Δεν λεω οτι οσοι ειναι τωρα ειναι αχρηστοι , προσθεου, εχω μεγαλωσει απο πατερα αστυνομικο, εχω κ αδερφο αστυνομικο κ ξερω πανω κατω τι γινετε.
|
09-12-08, 21:54
|
|
|
|
Περιοχή:
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
|
|
Συμφωνω φιλε wastegate , υπαρχει νοοτροπια λαθος εκει μεσα που ευνοει τετοια ασχημα φαινομενα .
Φιλε Rhodian . καποιοι μπαινουν στο σωμα γιατι το γουσταρουν και καποιοι αλλοι επειδη διακατεχονται απο εξουσιομανια που βρισκει εδαφος σε τετοια επαγγελματα. Αυτα τα φαινομενα ομως με σωστη εκπαιδευση και ελεγχο θα μπορουσαν να περιοριστουν αν οχι να εξαληφθουν..
|
09-12-08, 22:40
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παντελή ( CICINIAOUU ) συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.ευτηχώς υπάρχουν άτομα που έχουν ανοιχτά τα μάτια τους ακόμα και τώρα.
οι ζητάδες που έδειξε η τηλεόραση που πυροβολούσαν στον αέρα γιατί το έκαναν.μα για να προκαλέσουν βέβαια και να εξοργίσουν τόσο αυτούς που τα σπάνε αλλά και άλλο τόσο τον απλό κοσμάκη.δίνουν τροφή για συζήτηση στα κανάλια.δεν μπορώ να δω άλλο τηλεόραση γιατί με πιάνει θλίψη.
πήγαν στην κηδεία του μικρού(ας είναι ελαφρύ το χώμα που το σκεπάζει το άψηχο σωματάκι του) και ξαφνικά αρχίσαν να τα κάνουν λαμπόγυαλο και εκεί.έλεος.εγκρατεια δεν έχουν.και μη μου πείτε είναι παιδιά.όλοι μας ήμασταν παιδιά κάποτε και όλοι βιαζόμασταν να μεγαλώσουμε αλλά τέτοια αίσχοι δεν κάναμε.είχαν δεν είχαν αμαυρώσαν τελείως την μνήμη του πιτσιρικά.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17508793 seconds (82,38% PHP - 17,62% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:39. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|