Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Ειμαι νεος καλως σας βρηκα και τα σχετικα |
|
|
29-10-08, 22:00
|
|
|
|
Περιοχή:
ΒΕΡΟΙΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Εχθες βγαινοντας απο Πτολεμαϊδα προς Κοζανη κατα τις 8:30 στο πρωτο φαναρι διπλα μου μια κουκλα 3θυρη μαυρη Ε12 με πινακιδες Κοζανης και αυτοκολλητα στα πισω παραθυρα... Ποιος...;;;
29-10-08, 23:47
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Σήμερα 21:15, έξω από το μετρό στον Α.Δημήτριο, δρόμος προς Δάφνη, μαύρη Ε11 με αεροτομή και τέλειο, μπάσο ήχο!!! Ήμουν με την Alfa και δεν ακολούθησα γιατί έστριβα δεξιά. Ποιος??
03-11-08, 15:08
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Περιστέρι
|
|
Το Σάββατο βράδυ στην Κύπρου στο Μπουρνάζι μαύρη 12αρα 3θυρη με αυτοκολλητάκια του club στα πίσω τζάμια, κατά τις 12....κ μισή ώρα αργότερα περίπου στην Αγ. Τριάδος έξω απο το γήπεδο του Ατρομήτου(εν κινήσει κ στις 2 περιπτώσεις)
Ποιός??? Η πινακίδα άρχιζα απο ΖΚΧ αν θυμάμαι καλά...
κ αν ακούς δυνατά Χατζηγιάννη
Απορωωωωωωωώ...........
http://www.e-metakomisi.gr
|
08-11-08, 02:27
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Σημερα δουλευα στο βενζιναδικο στην Αγια Βαρβαρα. Οπως ειχα χαλαρωσει λιγο το απογευματακι περναει απο μπροστα μια κουκλα ασημι Ε11 G6 f/l με μια εξισου ωραια πολυακτινη ζαντα. Ναι, ηταν ο φιλτατος Nikos!! (αν ησουν εσυ μεσα στο αμαξι, πως και δεν ειχες το γουρουνοειδες?!?!) Φυσικα φωναξα μηηηηηηπως και με ακουσει, αλλα ειχε φυγεικαπως μακρυα οποτε και αμφιβαλλω αν ακουστηκα. Η αλλη εκπληξη της ημερας ηταν οταν ενα μελος μας ηρθε να φουλαρει το ωραιο σκουρο μπλε Ε12 pro-f/l που εχει στην κατοχη του. Προκειται για τον φιλο μας Antonishi, ο οποιος και απεδειχθη σχεδον γειτονας μου. Φιλε μου χαρηκα που τα ειπαμε εστω και στο ποδι, και να σε δουμε και σε καμια συναντηση. (μιας κι εγω ειμαι παντα παρων, αλλα λεμε τωρα....) Ποιος θα ειναι ο επομενος που θα πεσει στο ρανταρ μου???
|
08-11-08, 08:07
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10
Σημερα δουλευα στο βενζιναδικο στην Αγια Βαρβαρα. Οπως ειχα χαλαρωσει λιγο το απογευματακι περναει απο μπροστα μια κουκλα ασημι Ε11 G6 f/l με μια εξισου ωραια πολυακτινη ζαντα. Ναι, ηταν ο φιλτατος Nikos!! (αν ησουν εσυ μεσα στο αμαξι, πως και δεν ειχες το γουρουνοειδες?!?!) Φυσικα φωναξα μηηηηηηπως και με ακουσει, αλλα ειχε φυγεικαπως μακρυα οποτε και αμφιβαλλω αν ακουστηκα. λεμε τωρα....)
|
Δημήτρη ήταν η γυναίκα.Εγώ συνεχίζω να κυκλοφορώ με το γουρουνοειδές.(Και επι τη ευκαιρία για πες μου,πήγαινε νορμάλ ή σπασμένα; )
|
08-11-08, 15:39
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Χαλαρα το ακουγα, κατω απο 3000 στροφες. Γιατι, το παταει γενικα?? (προς Θεου ερωτηση κανω, δεν ειρωνευομαι)
|
08-11-08, 20:46
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Γυρω στις 5.15 το απογευμα εθεαθη μολυβι Ε12 με 17αρες πολυακτινες ζαντες στο Περαμα. koperton που πηγαινες παλι? Εσυ εβγαινες απο το καραβι κι εγω εμπαινα για να περασω τα οργανα στη Σαλαμινα.
|
08-11-08, 22:14
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Αμαν ρε κατασκοπε τους εδωσες ολους στεγνα σημερα ρε συ....χαχαχαχαχα
09-11-08, 03:38
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Πανέμορφη Ε12 pre f/l 3πορτη, μολυβί, με φρυδάκια, ακτινοτές,νικελομένες ζάντες, αυτοκόλλητα του club στα πίσω τζάμια που στο πίσω δεξί τζάμι είχε μείνει μόνο το corollac(το lub είχε φύγει), παρκαρισμένη απέναντι από την καφετέρια EΔΕΜ στην Ηλιούπολη γύρω στην 1:00 .
Ποιος ?
09-11-08, 04:48
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dinos
Αμαν ρε κατασκοπε τους εδωσες ολους στεγνα σημερα ρε συ....χαχαχαχαχα
|
Προσεξε αν σε καποια επισκεψη μου στον Περισσο μην γινεις εσυ ο επομενος μου στοχος!!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17379189 seconds (78,05% PHP - 21,95% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:19. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|