Και εγώ τα motul 8100 x-cess 5-40 έβαλα (υπάρχει και x-clean αλλά δεν ξέρω τη διαφορά). Αυτό με το ότι δεν πρέπει να περιμένεις το πρωί όταν βάζεις μπρος δεν το ήξερα και θα το εφαρμόσω!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos
κ κατι ακομα ψιλοασχετο..ακουω εναν περιεργο θοριβο που βγαινει μαλλον απο την μοναδα του ABS ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΞΑΚΙΝΑΩ ειτε μπροσ ειται πισω,αυτο το κανει μονο στο προτο ξεκηνημα αφου το βαλω μπρος!τι παιζει?να πανικοβλειθψ κιαλο?
|
Δεν ξέρω αν λέμε το ίδιο πράγμα, αλλά το ίδιο ακούω και εγώ. Το κάνει στο πρώτο ξεκίνημα και κυρίως αν είναι κρύο. Το κάνει μάλιστα εντονότερα αν έχω στριμένες ρόδες. Μάλιστα με στριμένες ρόδες και γρήγορο ξεκίνημα μπορεί να το κάνει και χωρίς να είναι το πρώτο ξεκίνημα. Αν λέμε το ίδιο πράγμα και λέτε ότι είναι φυσιολογικό με καθησυχάζετε πολύ... Εγώ νόμιζα ότι ήταν από το δίσκο.
Όσον αφορά τις βαλβολίνες να μην βάλεις της ΤΟΥΟΤΑ. Εγώ που το πήρα με 46.000 χιλιομετρα έκανε πάνω από 20 λεπτά με χαλαρή οδήγηση να ζεσταθεί το σασμάν και μέχρι τότε η 2α και η 3η έμπαιναν πολύ δύσκολα. Όταν ζεσταινόταν όλα οκ. Άλλαξα βαλβολίνες στην ΤΟΥΟΤΑ (είναι FUCHS) και βελτιώθηκε ελάχιστα πράγμα που σημαίνει ότι δεν έφταιγαν ότι ήταν παλίες. Σε 7.000 χιλιόμετρα που είναι το σέρβις των 60.000 θα βάλω τις motul, αυτές που πρότεινε και ο dRiveR7