Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 08-10-07, 10:41
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 513
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εγω πιστευω τα πηγες μια χαρα.Αν και απο 2000σαλ δεν κανουν ανοιγμα. Φορτηγα ειστε.Εγω πιστευω ππρεπει να κανετε ενα ανοιγμα απο 2δευτερες με 50χαω-εως τελειωματα 4τετερτης.
Παλιά 08-10-07, 11:05
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 379
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra Εμφάνιση μηνυμάτων
Όχι με τεράστια διαφορά, αλλά είναι πιο γρήγορο το Ε12...
ναι βασικα υπαρχουν μερικοι που νομιζουν οτι με το να το τσαρουχωνουν παει καλητερα.... Το 1.6 fsi to γαζι απεχει απο το ματομα μολις 5-6 εκατοστα αμα δεν του δωσεις τερμα γαζι ανταποκρηνετε και αποδηδει καλητερα αλα υστερει λογο βαρους! αλα μεχρι στιγμης δεν εχω δει καποιον να τα βαζει με audi 1.4 A2 πολοι γελαγανε μαζι και γω και εμεινα μισι κολονα πισο με το 90αρι 103hp οπος και ο φιλος μου με το golf gt to 3 νομιζο 110

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex-g : 08-10-07 στις 11:26.
Παλιά 08-10-07, 12:21
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g Εμφάνιση μηνυμάτων
[...] αλα μεχρι στιγμης δεν εχω δει καποιον να τα βαζει με audi 1.4 A2 πολοι γελαγανε μαζι και γω και εμεινα μισι κολονα πισο με το90αρι 103hp οπος και ο φιλος μου με το golf gt to 3 νομιζο 110
Δεν το κατάλαβα καλά αυτό: Τα πήγες με Α2 1.4 και έμεινες πίσω; Το Α2 ήταν μαμά; Γιατί το έχει φίλος το Α2 (μαμά εννοείται) και σε όποιο άνοιγμα και εάν έχουμε κάνει μένει πάντα πίσω και αρκετά θα έλεγα. Μόνο ροπή έχει καλή. Σε ανοίγματα από στάση ή με μικρές ταχύτητες και κατεβάσματα είναι πολύ πιο αργό από το δικό μου (Ε12 1.4).
Παλιά 08-10-07, 12:28
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
O Alex έχει ΕΕ90 1.3λ αν εχω καταλαβει καλα... αλλά και πάλι ειναι περίεργο...
Παλιά 08-10-07, 12:59
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 379
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
παιδια ναι δεν το κρυβο εμεινα πισο του δεν ξερω το λογο μαμα φενοταν τορα δεν ξερω αν εβγαζε σε αυτο την εκδωση με τον κινητηρα v5 στο α2 αλα ημουν με 2 παιδια μεσα και με περασε το θεμα ειναι οτι ζιγηζε 950 κιλα το δικο μου και το αλο τουλαχιστον 1100 ειναι αρκετα γερο μπορο να πο και μου ξεφτηλισε την τσεπη μου 1300 ευρο σινολικα ειχα σκασει στο μοτερ αυτο απο στασι με βλεπει οτι αρχιζο και επιταχυνω και το παταει τον κρατησα αλα εμενα βαρεσε κοφτη 7300 55χλμ και αυτο ακομα εδινε οσο για το φιλο μου τον δικαιολογο διοτη εχει βαλει μια 17 σαν το καθρεφτη του σπιτιου του λογικο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
O Alex έχει ΕΕ90 1.3λ αν εχω καταλαβει καλα... αλλά και πάλι ειναι περίεργο...
ναι αυτο ειχα τορα δεν το εχω σακατευτηκε θα σου πει ο perlas ιστοριες πουχε γραψει ιποδρομο αυτο το 90αρι!!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν το κατάλαβα καλά αυτό: Τα πήγες με Α2 1.4 και έμεινες πίσω; Το Α2 ήταν μαμά; Γιατί το έχει φίλος το Α2 (μαμά εννοείται) και σε όποιο άνοιγμα και εάν έχουμε κάνει μένει πάντα πίσω και αρκετά θα έλεγα. Μόνο ροπή έχει καλή. Σε ανοίγματα από στάση ή με μικρές ταχύτητες και κατεβάσματα είναι πολύ πιο αργό από το δικό μου (Ε12 1.4).
το περιεργο με το μοτερ μου ειναι, οτι αλες φορες πηγαινε καλα και αλες πολυ χαλια πχ carina 1.6 ,topgan, bmw16ari στογυλοφαναρο, hiudai 1.5 , τα ειχα με το topgan ημουν ενα φτερο μπροστα του αλα το α2 με ξενερωσε και δεν εχει σηζητηθει πολυ αυτο το μοτερι του

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikos : 08-10-07 στις 20:52.
Παλιά 08-10-07, 13:34
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
υπαρχει και σε 1.6 το Α2.....
Παλιά 08-10-07, 13:43
madvinegar Offline:
Administrator

madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Χρηστο, η φωτο στο αβαταρ σου ειναι απο το μοτερ σου? Την έβγαλες τη σκουπα και τα φαράσια? Γιατί? Ηταν πολύ μικρή για τη λαιμαργία του 1.8?
Παλιά 08-10-07, 14:03
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g Εμφάνιση μηνυμάτων
παιδια ναι δεν το κρυβο εμεινα πισο του δεν ξερω το λογο μαμα φενοταν τορα δεν ξερω αν εβγαζε σε αυτο την εκδωση με τον κινητηρα v5 στο α2 αλα ημουν με 2 παιδια μεσα και με περασε το θεμα ειναι οτι ζιγηζε 950 κιλα το δικο μου και το αλο τουλαχιστον 1100 ειναι αρκετα γερο μπορο να πο και μου ξεφτηλισε την τσεπη μου 1300 ευρο σινολικα ειχα σκασει στο μοτερ αυτο απο στασι με βλεπει οτι αρχιζο και επιταχυνω και το παταει τον κρατησα αλα εμενα βαρεσε κοφτη 7300 55χλμ και αυτο ακομα εδινε οσο για το φιλο μου τον δικαιολογο διοτη εχει βαλει μια 17 σαν το καθρεφτη του σπιτιου του λογικο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D Εμφάνιση μηνυμάτων
υπαρχει και σε 1.6 το Α2.....
Παίζει και αυτό που λέει ο Χρήστος (1.6), αλλά επίσης μπορεί να φόραγε κάποιο πρόγραμμα, τόσα έχουν βγει για αυτά τα μοτέρ...
Παλιά 08-10-07, 14:04
madvinegar Offline:
Administrator

Ηταν το 1.4 αλλά το TSI...
Παλιά 08-10-07, 19:35
OxygeN Offline:
banned

Μοντέλο: E12 2003 ProFaceLift
Περιοχή: Στο καθισμα με ζωνη,ΠΑΝΤΑ!
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
OxygeN θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Κώστα, το 1600 fsi βγάζει 128 άλογα? Από μαμά? Νόμιζα κάπου 110 βγάζει. Μονο βαρελάκι εχει βαλει ο αδερφος σου? Από στάση εχετε δοκιμάσει? Πιστευω θα τα πας πολύ καλύτερα.
118,3hp τελικα ειχε βγαλει μαμα!
βαρελακι και ελευθερο τελικο!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll Εμφάνιση μηνυμάτων
Το golf με τις 17άρες πρέπει να έχει χάσει!!! Ο αδερφός μου έχει το ίδιο με τον δικό σου(μαμά 1.6 fsi) και από τόσο χαμηλά που ανοίξατε δεν έχουμε επαφή... Τέτοιες διαφορές έχουμε εμείς από στάση! Εκτός αν έβαλες καναν στρόφαλο άλλον και μας το κρύβεις
μπα..
------------------------

Παντως η αισθηση που μου δινει οταν το ειχα παρει για ενα διαστημα ειναι η εξης..
σε σχεση παντα με το δικο μου..
οτι απο χαμηλα τραβαει πολυ καλυτερα
αλλα οταν το ανοιγεις απο σταση με ολες ταχυτητες πριν τον κοφτη χειροτερα..
κατι που στην πραξη δεν επαληθευτικε καθως η διαφορα ανοιγε οσο ανεβαιναν οι rpm μου..
τωρα ετοιμαζεται και για Revo προγραμμα και ..καληνυχτα μου!!
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων Νo5 corollapatra ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1638 03-04-11 22:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων billlllll ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2206 27-09-06 16:09

Page generated in 0,19486594 seconds (79,47% PHP - 20,53% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:36.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com