Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Τα RE720 τα έβαλα και η αλήθειά είναι ότι κρατάνε αρκετά καλά αλλά θέλουν πρώτα καλό ζέσταμα. Δεν μπορείς τις κρύες μέρες ειδικά να πεις πως θα μπεις φέτες σε στροφές χωρίς καλό ζέσταμα πρώτα.
Αλλά... δεν τρώγονται με τίποτα... Τα φοράω 3 χρόνια και κρατάνε ακριβώς το ίδιο όπως την πρώτη μέρα.
Επειδή αναφερθήκατε σε στυλ οδήγησης να σας πω πως στο δικό μου στυλ ταιριάζουν πιο πολύ τα RE720 γιατί είμαι χειροφρενάκιας και θέλω το πίσω μέρος να αποκολάται σχετικά εύκολα, το οποίο επιτυγχάνεται με σκληρότερη γόμα στο λάστιχο. Αφήστε που είναι και αθόρυβα. Μόνο ένα φύσιμα ακούγεται όταν τραβάς χειρόφρενο και σέρνεται.
|
Ακριβώς τα ίδια φίλε.
Απλά έχουν ξεραθεί τα πλαινά αλλά και πάλι κρατάνε.
Σπορ οδήγηση με 90 περίπου άλογα τι να σημαίνει ρε παιδιά? οτι δεν είμαι με το γκάζι στο πάτωμα αλλά πάω γρηγορότερα από την πλειοψηφία σε όλα σχεδόν τα είδη των δρόμων. Σημαίνει δυνατότερο φρενάρισμα από την πλειοψηφία, καταπόνηση μεγαλύτερη, λακούβες δεν καταλαβαίνει και πολλά γιατί είναι σκληρό κτλ. Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβει κανείς τι είναι σπορ? Δεν είναι απλή ούτε extreme.
Τώρα όσον αφορά το φόρουμ υποτίθεται οτι μου λέτε γνώμες για λάστιχα που έχετε βάλει σε αυτό το μοντέλο EE111 ή AE111.
Άλλο λάστιχο εκτός από τα μαμά michelin και τα Potenza δεν ξέρω.
Επίσης δε μου αρέσει το όνομα Turanza. Παραπέμπει σε λάστιχο τουρισμού και όχι σπορ. Τώρα αν είναι ή όχι σπορ, μπορεί να είναι και να μου ταιριάζουν απόλυτα αλλά να μην είναι extreme. Όσοι τα έχουν θα ξέρουν.