Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002> |
|
|
|
|
|
10-09-07, 14:40
|
|
|
Περιοχή:
Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Ρε οδηγέ7 για να μην παρεξηγούμαι σε αυτά που λέω θέλω να διευκρινήσω κάτι. Εγώ απο παλιά έχω πεί οτι βγάζω το καπέλο στους γερμανούς, γιατί μπορεί οι γιαπωνέζοι να φτιάχνουν αξιόπιστα αμάξια, αλλά οι γερμανοί ξέρουν να φτιάχνουν αμάξια. Τέλος πάντων είναι σχολή "Η γερμανική" σχολή, μεγάλη και τρανή. Το ίδιο γουστάρω και την Ιταλική σχολή. Έχουν και αυτοί την φιλοσοφία τους, όπως ακόμα και οι Γάλλοι και οι κορεάτες. Φυσικά και οι απόλυτοι, πανάκριβοι και σοβαροί Σουηδοί. Έχουν τα θετικά τους όλοι όπως βέβαια και τα αρνητικά τους. Είναι όμως αυτοκινητοβιομηχανίες με τεχνογνωσία δική τους. Ειδικά οι γερμανοί έφτιαξαν το πρώτο μοτέρ παγκοσμίως. Για τους Τσέχους και τους Ισπανούς τι να πείς τώρα ρε συ. Αυτοκινητοβιομηχανίες που κρέμμονται απο τις μπάλες των άλλων είναι. Δεν μου λένε κάτι, γιατί πολυ απλά δεν έχουν να προσφέρουν κάτι στην αυτοκίνηση ιστορικά. Είναι προσωπική μου γνώμη και βάση αυτού εγώ ποτέ δεν θα αγόραζα Σκόντα στην προκειμένη περίπτωση.
10-09-07, 15:11
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Καταρχάς είμαι dRiveR7...
Εγώ δεν μπορώ να διαφωνήσω σε αυτά που λες περί ιστοριών ή φιλοσοφιών των αυτοκινηστικών σχολών, γιατί θα ήμουν πολύ λάθος. Όμως είναι εμφανές πως οι ισπανοί-τσέχοι έχουν φτάσει ή και ξεπεράσει (έστω και με τη συμβολή των γερμανών), σε κάποιους τομείς ιάπωνες, ιταλούς, σουηδούς, ακόμα και τους ίδιους τους γερμανούς που τους δημιούργησαν στην ουσία.
Λοιπόν, αναφέροντας κ εσύ τα περί ιστορίας, σχολών κλπ...γίνεται φανερό πως για λόγους ψυχολογικούς, ιστορίας και ιματζ δε θα αγόραζες skoda ή seat και όχι για το ότι δεν είναι πλέον καλά αμάξια....
|
10-09-07, 15:33
|
|
|
Περιοχή:
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7
Καταρχάς είμαι dRiveR7...
Εγώ δεν μπορώ να διαφωνήσω σε αυτά που λες περί ιστοριών ή φιλοσοφιών των αυτοκινηστικών σχολών, γιατί θα ήμουν πολύ λάθος. Όμως είναι εμφανές πως οι ισπανοί-τσέχοι έχουν φτάσει ή και ξεπεράσει (έστω και με τη συμβολή των γερμανών), σε κάποιους τομείς ιάπωνες, ιταλούς, σουηδούς, ακόμα και τους ίδιους τους γερμανούς που τους δημιούργησαν στην ουσία.
Λοιπόν, αναφέροντας κ εσύ τα περί ιστορίας, σχολών κλπ...γίνεται φανερό πως για λόγους ψυχολογικούς, ιστορίας και ιματζ δε θα αγόραζες skoda ή seat και όχι για το ότι δεν είναι πλέον καλά αμάξια....
|
Ντράιβερ7 είσαι ανεκδιήγητος, ιερόσυλος, υβριστής, επίσης βαριέμαι να αλλάζω το πληκτρολόγιο στα αγγλικά.
10-09-07, 15:42
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Γιατί ρε φίλε? Επειδή είσαι εσύ κολλημένος? Δεν είναι καλύτερο ποιοτικά ένα scoda από ένα fiat? Σε πολλές περιπτώσεις από ένα ιαπωνικό? Δεν είναι πιο καλοστημένο ένα seat από ένα toyota...?? Είναι πιο μοντέρνα σχεδιαστικά τα seat από τα volvo? Βγάζουν λιγότερα προβλήματα τα seat-skoda από τα VW?
Αν ο ανεκδιήγητος, ιερόσυλος, υβριστής είναι αυτός που λέει την αλήθεια και δεν έχει κολλήματα....τότε ναι είμαι!
|
10-09-07, 15:53
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Ρε παιδιά,χαλαρώστε λίγο.
|
10-09-07, 15:55
|
|
|
Περιοχή:
|
|
Έγινε οδηγέ, άστο γιατί είμαστε εκτός.
10-09-07, 15:55
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Χαλαροί είμαστε...
Εντάξει Σπύρο..άστο γιατί δε βγαίνει άκρη...ο καθένας έχει την άποψή του. Εγώ νομίζω πως έχω δίκιο και δίνω επιχειρήματα και εσύ νομίζεις το ίδιο...
|
10-09-07, 18:45
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Η VW ετοιμαζεται να δωσει τον ΜΠΟΥΛΟ στην SEAT γιατι την βαζει μεσα κατα αρκετες εκατονταδες ευρω καθε χρονο.Επειδη τα παιρνουν καποιοι στην Ελλαδα, τα παιρνουν και εξω νομιζεται.Εχω καποια λιστα απο εταιρειες, που στην παρουσα στιγμη εαν παιρνανε τον μπουλο και κλεινανε, δεν θα εχανε τιποτα η παγκοσμια αυτοκινηση.Εταιρειες που δανιζονται τεχνολογια ετοιμη και ζουν εις βαρος καποιον αλλον σε καποια GROUP.
SEAT, SKODA, CITROEN, LANCIA, ΟΛΗ Η ΑΓΓΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΕΠΙΣΗΣ.
Η σηζητηση συνεχιζεται.
10-09-07, 20:00
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
γιατι εχεις την εντυπωση οτι η τουοτα θα ταν σε καλυτερη κατασταση αν πουλαγε μονο ευρωπη?
|
10-09-07, 23:10
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali
γιατι εχεις την εντυπωση οτι η τουοτα θα ταν σε καλυτερη κατασταση αν πουλαγε μονο ευρωπη?
|
Αυτη ειναι η μαγκια, οτι δεν πουλαει μονο Ευρωπη.Για να πω την αληθεια την εχει γραμμενη.Αποτελει ενα μικρο ποσοστο επι των πωλησεων τις.Ομως χρεαζεται μεγαλη μαγκια. Xρειαζεται να εισαι μακραν, η καλυτερη εταιρεια στον κοσμο, για να πουλας αυτοκινητα στους πλανηταρχες (ΤΟΥΟΤΑ LEXUS LS 600) αλλα και στους ταλιμπαν HILUX,(αξεχαστες οι εικονες με τα hilux, με καμοια 500 στην καροτσα) LAND CRUISER.Να πουλας απο Ρωσια μεχρι Αυστραλια και απο Ταιβαν μεχρι Περου.Ανταρκτικη, με LAND CRUISER με ερπυστριες κ.α Ακομα και εαν κατοικηθουν οι γειτονικοι πλανητες παλι ΤΟΥΟΤΑ θα εχουν.
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16647196 seconds (81,93% PHP - 18,07% MySQL) with 40 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:10. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|