Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 316
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Στην κυμης προς γαλατσι σημερα πετυχα ενα MG TF question με περναει λυπον απο αριστερα λεω ευκαιρια να μεγαλοσω την λιστα hangry κανω αριστερα και κολαω πισω του μας πιανει το φαναρι αλλα ειχε πολλα αυτ/τα μπροστα μετα απο μερικες δεκαδες μετρα κοβη δεξια και ανοιγει τι να πω κοντεβα να τον πατησω πηγεναμε με 100 και αγγιξαμε τα 140 υπψην δεν κατεβασα 2ρα στα 100 (η 2ρα πιανη 120 στον κοφτη) με 3τη λυπον τα αποτελεσματα αυτα μετα μας ξαναπιανει φαναρι αλλα παλι ειχε κηνιση οταν ξαναξεκολησαμε το αποτελεσμα τις ψηλοκοντρουλας ηταν το ιδιο το ειχα για πλακα τι να πω δεν κρατιετε το ατιμο το 20ν
που θα παει δεν θα πετυχω καμια shoothim TS
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Δύναμη Σεβασμού: 276
Eνας συναδελφος απο την δουλεια εχει το Focus ST (προηγουμενο) καισε κουβεντα περι car μου ειπε οτι εχει "σκισει" TS.Mπορω να πω πως με επιασε λιγο αδιαβαστο....εχει κανενας καμια εμπειρια πανω στο θεμα???Παντως μετα που το εκνα μια βολτα μπορω να πω οτι τραβουσε γραμμικα και παντου...Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι η πρωτη
βγαζει...70χλμ και η δευτερα 120και κατι ψηλα....
Δύναμη Σεβασμού: 279
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Θωμας.Κ";p="
Eνας συναδελφος απο την δουλεια εχει το Focus ST (προηγουμενο) καισε κουβεντα περι car μου ειπε οτι εχει "σκισει" TS.Mπορω να πω πως με επιασε λιγο αδιαβαστο....εχει κανενας καμια εμπειρια πανω στο θεμα???Παντως μετα που το εκνα μια βολτα μπορω να πω οτι τραβουσε γραμμικα και παντου...Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι η πρωτη
βγαζει...70χλμ και η δευτερα 120και κατι ψηλα....
Κανενα Twin Spark (TS) Alfa Romeo (147,156) θα εννοούσε.
Η μπορει να επεσε σε κανενα corolla 1.4 με κανενα σηματάκι TS μπροστα.
Οπως και να εχει.... ΕΧΕΙ ΛΑΘΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗ για το τουτου του να του πεις. Ποιο βαρυ.... ποιο αδυναμο ακομα στα χαρτια τρωει καροτσες.
Εχω πετυχει στο δρομο και 5θ και caravan!! Μετραγαν καροτσες παντα.
Τα saxoralla ποιο πολλυ μας δυσκολευουν. Καλυτερα πανε.
Δύναμη Σεβασμού: 536
Η περιβόητη κόντρα Levin 20V Vs Υπερκυβισμένο 1400 σε 1800 έγινε. Επιτέλους θα αναφωνήσουνε πολλοί. Αποτελέσματα?
Την παραθέτω όπως ακριβώς έγινε....
Με το πράσινο, το υπερκυβισμένο, ένα φτερό μπροστά, στην δευτέρα, η διαφορά παρέμεινε αναλλοίωτη. Ολο το σκηνικό άλλαξε στην τρίτη...... Εκεί απλά ο Levin, δικαίωσε όσα του καταλογίζουνε...... ότι πολύ απλά βγάζει την δύναμή του ψιλά! Εκεί πραγματικά τον κατάπια..... εξου και η χαρακτηριστική δήλωση του Νίκου "Η 3η σου με σκότωσε"!!!
Ο νίκος θέλει να πούμε προφανώς και για την 2η φορά, στην οποία εγώ δεν έφυγα, και με το καλημέρα ήτανε 1 αυτοκίνητο μπροστά, και άνοιγε! Βέβαια κουμπόνωντας 3η επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό, άρχισε το μάζεμα..... και κάπου εκεί σταματήσαμε γιατί το φανάρι εξακολουθούσε να είναι κόκκινο, και ο νίκος έκοψε.
Αυτά..................... Σας την λύσαμε και αυτήν την απορία!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος