Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
ετοιμάζω κοντρούλα με έναν φίλο, εχει το LAntra 1600 λέει ότι βγάζει 110 περίπου άλογα, αλλά δεν πάβει να είοναι hunday, τι λέτε με το 101 1300 μαμά τον έχω??? ή θα γίνουμε ρόμπα και δεν λεει???
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Και εγώ πιστευω ότι ή τον έχεις ή θα ιδρώσει πάρα πολύ για να σε παρει. Ειναι 110 άλογα αλλά με τις απώλειες που έχουν αυτά τα αυτοκίνητα, στον τροχό πρέπει να φτάνουν τα 85...
Λογικά εισαι και πιο ελαφρύς.
Μη ξεχάσεις να μας πεις το αποτέλεσμα!
__________________ COROLLA CLUB Διοικητικό μέλος
Corolless but still a Renegade... OlllllllO
Δύναμη Σεβασμού: 463
Εγώ πιστεύω πως μάλλον δεν έχεις τύχη... Έχουν άλλα γρανάζια κτλ τα huyndai και χάνουν 15 άλογα παραπάνω από όλα τα άλλα αυτοκίνητα mad ....?
Το είχε γνωστός μου το 1.6 το lantra και πήγαινε αρκετά καλά από γκάζι... (νομίζω καλύτερα από το δικό μου)
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Τι να πω ρε Billll.... Ίσως να υπερέβαλα λιγάκι αλλά είναι γνωστό για τα Hundai ότι έχουν μεγάλες απώλειες από στρόφαλο μέχρι ρόδα. Με coupe 1600 που έχω ανοίξει (που υποτίθεται ότι είναι και πιο σπορ από το lantra) πηγαίναμε σχεδόν τα ίδια.
__________________ COROLLA CLUB Διοικητικό μέλος
Corolless but still a Renegade... OlllllllO
Δύναμη Σεβασμού: 330
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jimbo";p="
ετοιμάζω κοντρούλα με έναν φίλο, εχει το LAntra 1600 λέει ότι βγάζει 110 περίπου άλογα, αλλά δεν πάβει να είοναι hunday, τι λέτε με το 101 1300 μαμά τον έχω??? ή θα γίνουμε ρόμπα και δεν λεει???
Εγώ πάντως με το primera(102ps) μας (παληά) που ανοιξα δεν μπορούσα να τον περάσω με τιποτα..Το ίδιο ειχα παθει και με ενα Νubira(...Προσβόλα)...Τοτε αποφασισα να το βαψω μπλε μπλα μπλα...αλλά παρεμβλήθηκε ένας αγοραστης μεταξυ του primera και της θαλασσας και ετσι το πούλησα!
(Υ.Γ:Πέρα απο το χαβαλέ παντως το πριμέρα πήγαινε αρκετα (ευτυχώς οχι πολύ καλά) αλλά είχε ενα σοβαρότατο μειονέκτημα..δεν σταματούσε παρα μονο με αγκυρα!)
Δύναμη Σεβασμού: 315
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
jimbo με την carina μαμα ειχα ανοιξη και πηγεναμε ισα οποτε τα βλεπω δυσκολα τα πραγματα για το 1,3. loud Αν θες την συμβουλη μου βαλε ενα 20ν και απεκτισε μια συλογη οπως την παρακατω.
Μετα hunday δεν θα ασχολισε πια ενοητε
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...