Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos";p="
Οσο για το χαρακτηρισμο "μλκς" ουτε σε ξερω ουτε με ξερεις και εισαι πολυ μικρος για να με κρινεις οποτε ανακαλεσε.
|
οπα οπα . Παρεξηγησης.
μαλακιες ηθελα να πω. (Ευχαριστω τν φιλο Jim192 που με προλαβε. )
Τιποτα πρωσοπικο με κανενα. και συγνωμη αν συγχιστικες διαβαζοντας το ποστ.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar2003";p="
[Quote από Stathis]
Προχθες βραδυ (Πεμπτη) ημουν στη Μουδανιψν και πηγαινα για καρδια... Μεχρι την αερογεφυρα ...Unquote
[Quote από Stathis]
Παντως για να μην ξεφευγουμε απο το θεμα μας η 1η κοντρα του νεου ετους ήταν με ενα turbo uno .
Unquote
[Quote από Stathis]
Εχω τρεξει με απλη boxter 2.7 απο τα 50 ρολαριστοι μαζι ξεκηνησαμε και μεχρι τα 170 τον ειχα και μισο αμαξι. μετα ...
Unquote
[Quote από Stathis]
Την ιδια απορια ειχε και ενας αλλος οταν τον ειπα οτι εριξα σε S200 με ανοιχτη οροφη και 2 ατομα 3 αμαξια.
Unquote
[Quote από Stathis]
Μεγαλωνει η λιστα! Σταματημενος σε φαναρι ερχεται διπλα ενας.....παπους!! (ναι ναι .. παπους) με ενα volvo. (μεσα ειχε και την γκομενα καμια 70ετων) δεν δινω σημασια...
Unquote
Stathis, μάλλον πρέπει να αγοράσεις και εσύ ένα PSP γιατί η πίστα των Μεγάρων σου πέφτει λίγο μακριά...
|
Ε δεν ειναι το ιδιο... λειπουν καμια 40αρια αυτοκινιτα, για να συγκριθει με το κατορθωμα του νικου.
Ποτε δεν ειπα οτι και εγω δεν εχω κανει παρομοια. Ηταν στο παρελθον ομως. Και πιστευω οτι εχω καταλαβει πλεον οτι βαζεις σε κινδυνο πολλους οταν προκαλεις (γιατι προκαλεις οταν περνας με +50 ξυστα αυτοκινιτο και του χωνεσε και μπροστα.)
Αν δεις ποιο πανω...ολες οι 'κοντρες' που βαζω ειναι σε ανοιχτους δρομους. με τεραστια περηθωρια αντιδρασης για το απροοπτο.
Vaso αυτο με το φιλαρακι.... κολαει στο οτι ηθελα να τονισω οτι και εδω εμεις κανουμε "κετορθωματα" αλλα αντι να σου πω δικα μου "κατορθωματα" για τα οποια δεν ειμαι και πολλυ περηφανος πλεον
, προτιμισα να τα "ριξω" στο φιλαρακι μου
Δεν κατακρινω κανενα και καμια συμπεριφορα. (γιατι σωστα ειπωθηκε....ποιος ειμαι εγω?) απλα ηθελα να τονισω το DRIVE SAFELY χωρις να βγαλω και την ουρα μου απ`έξω.
Παντα φιλικα!!