sorry που μπαινω μεσα στην συζητηση και πεταγομαι αλλα χθες βραδυ ετυχε να ανοιξω με ενα κοκκινο starlet glanza και γραφω μη τυχον ειναι κανα παιδι απο εδω.
εκει που καθομουν στο φαναρι στην πεντελης στο μαρουσι σκαει διπλα μου ενα κουκλι glanza και ως toyotoφιλος το κοιταγα φυσικα παρα πολυ και μαλλον το παιδι καταλαβε πως ψινομουν για αλλα πραγματα,που ηρθαν τελικα στην συνεχεια...
αφου μου χωθηκε με καποιον ανορθοδοξο τροπο στο φαναρι λεω ε αστον toyota ειναι δειχνουμε κατανοηση αλλα μετα με πηγαινε με 10χιλιομετρα και εγω κολλημενος απο πισω,οποτε λεω ενταξει το παρακανε...τελος παντων βγαινουμε σε μεγαλο δρομο του κανω προσπεραση που δεν την περιμενε αφου δεν πατησε και λεω εδω ειμαστε θα σε παω και εγω με 10 αυτην την φορα...πιο κατω μας πιανει φαναρι.ωχ λεω την βαψαμε αλλα λεω οτι ειναι να γινει ας γινει...οποτε ετοιμος να ξεκινησουμε στο φαναρι ξεκιναει με κοκκινο και φευγω και εγω απο πισω του,περιμενα οτι θα με αφηνε πολυ πισω αλλα ειμουν κολλημενος πισω του μεχρι που μας εκοψε κινηση και στο επομενο ανοιγα του κανω προσπεραση και περιμενα ποτε θα ερθει διπλα μου να ανοιξουμε οχι απο σταση,τον ειδα οτι ξεκινησε και φουσκωνε αλλα εκεινη την στιγμη εκανα την βλακεια και αφησα την 2η να βαρεσει κοφτη λες και θα βαραγε στις 9χιλιαδες κοφτη...οποτε με περασε και μετα χαθηκαμε.
εγω ημουν με ενα saab 9-3 1.8 και 3καβαλος ενω αυτος 4καβαλος.
αν ειναι παντως κανα παιδι απο εδω ας στειλει ενα πμ