Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
 |
|
 |
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων |
 |

31-01-06, 23:05
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger";p="
Παρακαλώ πάρα πολύ τα μέλη του club να μην ξανααρχίσουν την ιστορια με τις κόντρες με τα 120 ή για τον γαλαξία με τελική ταχύτητα τα 120 χιλιόμετρα....
Παρακαλώ πολύ να πρυτανεύσει η λογική και να μην χρειαστει να αφηερώσουμε 5 σελιδες για να ξαναμπούμε στο θέμα (γιατι το ξέρουμε όλοι, οτι αν βγούμε εκτος θέματος, κάπου τόσο θα κάνουμε να επαναφέρουμε το topic σε τάξη!!!).
|
Σαν σωστός μοντεράτορας, θα έπρεπε να το είχες τονίσει λίγο πιο πρίν! Αλλά έχε χάρη που πρίν έγραφε η vaso και είναι και ο νίκος καλό παλικάρι! 
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
 |
 |

31-01-06, 23:47
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Korydallos Athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vaso";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos";p="
Σαββατο βραδυ ειχα μια "περιεργη" κοντρα απο το Τροκαντερο μεχρι το Δυτικο Αερολιμενα η οποια μεν ηταν για πολλους και διαφορους λογους αρνητικη για εμενα ως προς τη διαφορα ιππων και στησιματος αυτοκινητου αλλα εξελιχθηκε σε μια θετικοτατη επικρατηση λογο "χεριων" για την [acronym:4332e936b7="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:4332e936b7] μου και κατ επεκταση για εμενα και την κοπελα μου.Ο αντιπαλος ηταν ενα EVO.Για οσους ξερουν πως οδηγω ας προσθεσουν μαζι με την ταυτοτητα , διαβατηρια , διπλωματα και οτι αλλο συνεπαγετε με δημοσιο εγγραφο που πιστοποιει την ταυτοτητα μου.Για αποριες μπορει να γραψει και ο ανθρωπος που ηταν μεσα στην [acronym:4332e936b7="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:4332e936b7] (η κοπελα μου) γιατι μπορει οποιος το διαβασει να σκεφτει οτι γραφω υπερβολες.Δυστυχως το λαθος μου ηταν (δεν το περιμενα αλλωστε) οτι δεν βιντεοσκοπησα το ολο σκηνικο.Ναι μεν ο τυπος οδηγουσε τρελα και μανιασμενα , οριακα ηταν κολλημενος στον προφυλακτηρα μου κυριολεκτικα , αλλα μαλλον δεν ηξερε τον ογκο του αυτοκινητου του καλα και δεν πηγαινε οπως εγω , πανω απο τα ορια.Δε μιλαμε για "φιλικο ανοιγμα" αλλα για τρελη καταδιωξη. 
|
Ένα μόνο σχόλιο,τα είδα όλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτά γίνονται μόνο στο σινεμά,και το λέω κυριολεκτικά.Ήταν σαν να μας έσπρωχνε το evo.Μια πολλή μεγάλη απόσταση,μέσα στην κίνηση το evo δεν κατάφερε ούτε για αστείο να μας περάσει.Και πως να περάσει αφου σε οτι κενό υπήρχε "χωνόταν" ο Νίκος.Οι σφήνες ήταν όλα τα λεφτά!!!Περνούσε απο ΠΑΝΤΟΥ αλλά η καλήτερη ήταν όταν σε δρόμο με 3 λώριδες και όλες πιασμένες.........πέρασε απο ανάμεσα!!!Τελικά έμαθα πως γίνεται κ αυτό.Εκεί βέβαια το evo έμεινε πίσω,πολύ πίσω αλλά με τόσα άλογα ήταν λογικό να μας φτάσει γρήγορα και να συνεχιστεί το show.Ο τύπος είχε σκυλιάσει,πρέπει να το έβαλε φωτιά ή να είναι ήδη μέσα για βελτίωση.Έχω δεί πολλούς οδηγούς,έχω πάει βόλτα με πολλούς γρήγορους που προσπαθούσαν να με κάνουν να φοβηθώ αλλά μάταια.......μόνο ο Νίκος κατάφερε το ακατόρθωτο.Όταν τελείωσε το σκηνικό με το evo(το οποίο έγινε όταν ήθελε το evo να στρίψει-δεν ξέρω αν όντως είχε σκοπό εξαρχής να στρίψει ή αν είδε ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα) γίνανε κ άλλα όμως ήταν πολύ "μικρά" για να συγκριθούν με αυτό το τρελό που έζησα.Θέλει....................... κότσια για να το κάνει αυτό κάποιος και λίγοι είναι αυτοί που τα έχουν.Και όπως του είπα όταν τελείωσε η βόλτα..........είναι πιλότος!!!!!!!!
ΑΑΑ!!Και για όσους αναρωτήθηκαν μπορώ να μιλήσω και να γράψω(άλλωστε και όσο γινόταν αυτό μιλούσαμε και σχολιάζαμε)γιατί το γούσταρα πολύ!!!!!
|
Σου περασε καθολου απο το μυαλο μηπως σου διακοψει την πορεια καμμια κολωνα η κανενα αλλο οχημα (παπακι,μηχανη, αυτοκινητο) που στην τελικη δεν φτεει και τιποτα ? question question question
 |

01-02-06, 00:57
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vaso";p="
Παράθεση:
Σαββατο βραδυ ειχα μια "περιεργη" κοντρα απο το Τροκαντερο μεχρι το Δυτικο Αερολιμενα η οποια μεν ηταν για πολλους και διαφορους λογους αρνητικη για εμενα ως προς τη διαφορα ιππων και στησιματος αυτοκινητου αλλα εξελιχθηκε σε μια θετικοτατη επικρατηση λογο "χεριων" για την [acronym:be3245a79c="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:be3245a79c] μου και κατ επεκταση για εμενα και την κοπελα μου.Ο αντιπαλος ηταν ενα EVO.Για οσους ξερουν πως οδηγω ας προσθεσουν μαζι με την ταυτοτητα , διαβατηρια , διπλωματα και οτι αλλο συνεπαγετε με δημοσιο εγγραφο που πιστοποιει την ταυτοτητα μου.Για αποριες μπορει να γραψει και ο ανθρωπος που ηταν μεσα στην [acronym:be3245a79c="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:be3245a79c] (η κοπελα μου) γιατι μπορει οποιος το διαβασει να σκεφτει οτι γραφω υπερβολες.Δυστυχως το λαθος μου ηταν (δεν το περιμενα αλλωστε) οτι δεν βιντεοσκοπησα το ολο σκηνικο.Ναι μεν ο τυπος οδηγουσε τρελα και μανιασμενα , οριακα ηταν κολλημενος στον προφυλακτηρα μου κυριολεκτικα , αλλα μαλλον δεν ηξερε τον ογκο του αυτοκινητου του καλα και δεν πηγαινε οπως εγω , πανω απο τα ορια.Δε μιλαμε για "φιλικο ανοιγμα" αλλα για τρελη καταδιωξη. 
|
Ένα μόνο σχόλιο,τα είδα όλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτά γίνονται μόνο στο σινεμά,και το λέω κυριολεκτικά.Ήταν σαν να μας έσπρωχνε το evo.Μια πολλή μεγάλη απόσταση,μέσα στην κίνηση το evo δεν κατάφερε ούτε για αστείο να μας περάσει.Και πως να περάσει αφου σε οτι κενό υπήρχε "χωνόταν" ο Νίκος.Οι σφήνες ήταν όλα τα λεφτά!!!Περνούσε απο ΠΑΝΤΟΥ αλλά η καλήτερη ήταν όταν σε δρόμο με 1, 3 λώριδες και όλες πιασμένες.........πέρασε απο ανάμεσα!!!Τελικά έμαθα πως γίνεται κ αυτό.Εκεί βέβαια το evo έμεινε πίσω,πολύ πίσω αλλά με τόσα άλογα ήταν λογικό να μας φτάσει γρήγορα και να συνεχιστεί το show.Ο τύπος είχε σκυλιάσει, 2, πρέπει να το έβαλε φωτιά ή να είναι ήδη μέσα για βελτίωση.Έχω δεί πολλούς οδηγούς,έχω πάει βόλτα με πολλούς γρήγορους που 3, προσπαθούσαν να με κάνουν να φοβηθώ αλλά μάταια.......μόνο ο Νίκος κατάφερε το ακατόρθωτο.Όταν τελείωσε το σκηνικό με το evo(το οποίο έγινε όταν ήθελε το evo να στρίψει-δεν ξέρω αν όντως είχε σκοπό εξαρχής να στρίψει ή αν είδε ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα) γίνανε κ άλλα όμως ήταν πολύ "μικρά" για να συγκριθούν με αυτό το τρελό που έζησα.Θέλει....................... κότσια για να το κάνει αυτό κάποιος και λίγοι είναι αυτοί που τα έχουν. 4, Και όπως του είπα όταν τελείωσε η βόλτα..........είναι πιλότος!!!!!!!!
ΑΑΑ!!Και για όσους αναρωτήθηκαν μπορώ να μιλήσω και να γράψω(άλλωστε και όσο γινόταν αυτό μιλούσαμε και σχολιάζαμε)γιατί το γούσταρα πολύ!!!!!
|
1. Σε δρομο με 3 λωριδες ...ολες πιασμενες και ροη 80χλμ/ωρα περασαμε αναμεσα απο νταλικα και ενα πεζο με 170 χτυπωντας τον δεξι καθρεφτη στο κολο της νταλικας (γρατζουνιες) .
2. ναι θα το εβαλε για βελτιωση..... θα το εκανε κανα CBR1100.
3. Το (1) το εκανε φιλαρακι μου με alfa romeo 33 1.7 (δυνατο αμαξι) . εχει βγαλει ονομα εδω στη Θεσ/νικη. Σαββατο μεσημερι καναμε Θεσ/νικη - Αθυτο με φουλ κινηση 23 λεπτα. Προσπερναγε και απο τερμα δεξια με 100 και τις δυο ροδες στο χωμα. Ισως να πρεπει να γνωρίσεις!
4. Πιλοτο λενε και το φιλαρακι μου το 90% οσων μπαινουν μεσα στο αμαξι του. το αλλο 10% το λενε τρελο, εγκληματια, δολοφονο.....
Πισω απο τις καμερες τωρα?
το φιλαρακι μου αυτο εχει καταστρεψει ενα αυτοκινητο σε ατυχημα, εχει προξενησει ζημιες στα αυτοκινητα του γυρω στα 12000Ε συνολικα και πρεπει να εχει παρει μερος σε 9 τρακες αν θυμαμαι καλα. το καλο σε ολα αυτα σε καμια περιπτωση δεν χτυπησε ανθρωπος (ουτε αυτος....ουτε αλλος)
Πανω απο ολα .... DRIVE SAFELY!!!... Υπαρχουν και πιστες και PSP για μλκς.
 |

01-02-06, 08:10
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Θωμας.Κ";p="
Σου περασε καθολου απο το μυαλο μηπως σου διακοψει την πορεια καμμια κολωνα η κανενα αλλο οχημα (παπακι,μηχανη, αυτοκινητο) που στην τελικη δεν φτεει και τιποτα ? question question question
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Stathis";p="
|
Δε λεω οτι δεν ηταν μαλακια αλλα μη μου πειτε οτι δεν εχετε βρεθει σε κατι αναλογο,γιατι θα πειτε ψεμμα.Ολοι εχουμε κανει τρελες και κανουμε μην το παιζουμε "παρθενες".Οσο για το αν ειμαι πιλοτος οπως εγραψε η Βασω η οχι δεν το ειπε επειδη εγινε αυτο.Πιλοτος ειναι καποιος και με νορμαλ οδηγηση και σε ενα δυσκολο σημειο που θα παρκαρει αλλα και απο ενα δυσκολο σημειο που θα περασει.Προσωπικα για εμενα πιστευω οτι εχω καλα αντανακλαστικα γι αυτο και ολα αυτα τα χρονια που οδηγαω δεν εχω ουτε ενα τροχαιο στο ενεργητικο μου ειτε ειμαι με μηχανακι ειτε με την corolla ειτε με το τζιπ ειτε με το φορτηγακι ειτε με τη νταλικα.Οσο για το χαρακτηρισμο "μλκς" ουτε σε ξερω ουτε με ξερεις και εισαι πολυ μικρος για να με κρινεις οποτε ανακαλεσε.Αυτα εν ολιγις και συγγνωμη αν το "κουρασα".
|
 |
 |

01-02-06, 09:56
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ξεσσαλονίκη...
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Stathis";p="
|
Παράθεση:
Δε λεω οτι δεν ηταν μαλακια αλλα μη μου πειτε οτι δεν εχετε βρεθει σε κατι αναλογο,γιατι θα πειτε ψεμμα.Ολοι εχουμε κανει τρελες και κανουμε μην το παιζουμε "παρθενες"...[...]Οσο για το χαρακτηρισμο "μλκς" ουτε σε ξερω ουτε με ξερεις και εισαι πολυ μικρος για να ξερεις τι και πως οποτε ανακαλεσε.Αυτα εν ολιγις και συγγνωμη αν το "κουρασα".
|
Kαλα ρε συ..πλάκα ΜΕ κανεις?Που τον είδες τον χαρακτηρισμο?Μ@λακίες εννοεί ο ανθρωπος οχι Μ@λ@κας!Κατευθειαν εσυ "...Είσαι πολύ μικρός....ανακαλεσε..." σιγα ρε Πάπα...Εδώ ο ανθρωπος απο τις δύο τελευταίες σελίδες που ασχολούμαστε με ΤΟ κατορθωμα σου(και μαμίσαμε για μια ακομη φορά το τοπικ),εκανε την ποιό όμορφη τοποθέτηση-συμπέρασμα......και συ τον αποπαίρνεις...?Σαν δεν ντρέπεσε,ανώριμε...εγωιστή και διαφθορέα της νεολαίας συνάμμα!!!
|
 |
 |

01-02-06, 10:30
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
[Quote από Stathis]
Προχθες βραδυ (Πεμπτη) ημουν στη Μουδανιψν και πηγαινα για καρδια... Μεχρι την αερογεφυρα της θερμης μπροστα ενα corsa που να μην λεει με τιποτα να κανει δεξια. Ειχε και κινηση εδω που τα λεμε. 120 εγω με 6η. Πισω μου κολημενα 3 αυτοκινητα. Το τριτο με xenon φωτα να εχει αφηνιασει και να παιζει συνεχεια τα φωτα να περασει... Περναμε στη γεφυρα και ολοι στριβουν δεξια για τι γαφυρα και ξαφνικα βρισκομαστε εγω και τα xenon. Ορμησανε να με καταπιουνε.... Κατεβασμα 5η και 4800.... να συνεχιζουν να ερχονται απειλητικα.... 4η .... λιφτ... και φευγω με τα οσα...Unquote
[Quote από Stathis]
Παντως για να μην ξεφευγουμε απο το θεμα μας η 1η κοντρα του νεου ετους ήταν με ενα turbo uno και ενα rallye βραδυ κυριακής . Απο σταση μεχρι τα 60 μου φυγανε 1.5 αυτοκινητο αλλα μετα εγινε βιασμος! Στα 150 καμια 7 αυτοκινητα πισω το rallye και καμια 12αρια πισω το uno.
Unquote
[Quote από Stathis]
Εχω τρεξει με απλη boxter 2.7 απο τα 50 ρολαριστοι μαζι ξεκηνησαμε και μεχρι τα 170 τον ειχα και μισο αμαξι. μετα ομως αρχισε να χανεται στο οριζοντα.
Unquote
[Quote από Stathis]
Την ιδια απορια ειχε και ενας αλλος οταν τον ειπα οτι εριξα σε S200 με ανοιχτη οροφη και 2 ατομα 3 αμαξια.
Unquote
[Quote από Stathis]
Μεγαλωνει η λιστα! Σταματημενος σε φαναρι ερχεται διπλα ενας.....παπους!! (ναι ναι .. παπους) με ενα volvo. (μεσα ειχε και την γκομενα καμια 70ετων) δεν δινω σημασια. αναβει πρασινο και φευγει σπινιαριστος ο παπους!!!! Βλεπω πισω να γραφει Τ5. Ανοιγω 1η,2α,3η...στην 4η τον περασα ρε παιδια.
Unquote
Stathis, μάλλον πρέπει να αγοράσεις και εσύ ένα PSP γιατί η πίστα των Μεγάρων σου πέφτει λίγο μακριά... 
|
 |
 |

01-02-06, 10:47
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη-Αθήνα
|
|
Καταρχήν εγώ φταίω που "τράβηξε" το θέμα του Νίκου τόσο πολύ και μέτα ξέφυγε τελείως απο το θέμα.Παραήταν........
Όμως δεν μπορώ και να μην απαντήσω.
Stathis τα παρακάτω : ο φίλος μου αυτο,ο φίλος μου εκείνο,ο φίλος μου το άλλο με το "DRIVE SAFELY....Υπάρχουν και πίστες και PSP για μλκς" πως κολλάνε?
Δεν είπαμε οτί κανείς αλλός δεν τα κάνει αυτα.Πάντα απο ΟΛΟΥΣ υπάρχει κάποιος καλύτερος.
Από ότι κατάλαβα είσαι από Θεσσαλονίκη,όπως κ εγώ......γράφεις "Ίσως πρέπει να γνωρίσεις"....Είμαι κ εγώ από Θεσ/νίκη και ασχολούμαι με αυτά απο τα 17 μου οπότε.........no comment.
Για αυτό που έγραψες ΘΩΜΑΣ Κ. ετσί είναι,μπορούσε να συμβεί,αυτό μπορεί να γίνει ανα πάσα στιγμή, εκεί φαίνονται τα αντανακλαστικά του καθενός......ματάκια όλοι εχούμε.
|
 |
 |

01-02-06, 11:36
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar2003";p="
[Quote από Stathis]
Προχθες βραδυ (Πεμπτη) ημουν στη Μουδανιψν και πηγαινα για καρδια... Μεχρι την αερογεφυρα της θερμης μπροστα ενα corsa που να μην λεει με τιποτα να κανει δεξια. Ειχε και κινηση εδω που τα λεμε. 120 εγω με 6η. Πισω μου κολημενα 3 αυτοκινητα. Το τριτο με xenon φωτα να εχει αφηνιασει και να παιζει συνεχεια τα φωτα να περασει... Περναμε στη γεφυρα και ολοι στριβουν δεξια για τι γαφυρα και ξαφνικα βρισκομαστε εγω και τα xenon. Ορμησανε να με καταπιουνε.... Κατεβασμα 5η και 4800.... να συνεχιζουν να ερχονται απειλητικα.... 4η .... λιφτ... και φευγω με τα οσα...Unquote
[Quote από Stathis]
Παντως για να μην ξεφευγουμε απο το θεμα μας η 1η κοντρα του νεου ετους ήταν με ενα turbo uno και ενα rallye βραδυ κυριακής . Απο σταση μεχρι τα 60 μου φυγανε 1.5 αυτοκινητο αλλα μετα εγινε βιασμος! Στα 150 καμια 7 αυτοκινητα πισω το rallye και καμια 12αρια πισω το uno.
Unquote
[Quote από Stathis]
Εχω τρεξει με απλη boxter 2.7 απο τα 50 ρολαριστοι μαζι ξεκηνησαμε και μεχρι τα 170 τον ειχα και μισο αμαξι. μετα ομως αρχισε να χανεται στο οριζοντα.
Unquote
[Quote από Stathis]
Την ιδια απορια ειχε και ενας αλλος οταν τον ειπα οτι εριξα σε S200 με ανοιχτη οροφη και 2 ατομα 3 αμαξια.
Unquote
[Quote από Stathis]
Μεγαλωνει η λιστα! Σταματημενος σε φαναρι ερχεται διπλα ενας.....παπους!! (ναι ναι .. παπους) με ενα volvo. (μεσα ειχε και την γκομενα καμια 70ετων) δεν δινω σημασια. αναβει πρασινο και φευγει σπινιαριστος ο παπους!!!! Βλεπω πισω να γραφει Τ5. Ανοιγω 1η,2α,3η...στην 4η τον περασα ρε παιδια.
Unquote
Stathis, μάλλον πρέπει να αγοράσεις και εσύ ένα PSP γιατί η πίστα των Μεγάρων σου πέφτει λίγο μακριά... 
|
Μην μπερδεύουμε τα πράγματα ρε παιδιά!
Άλλο να ανοίγεις σε μια ευθεία σε έναν φαρδύ δρόμο 12 η ώρα το βράδυ και άλλο να κάνεις slalom σε δρόμο τίγκα στο αυτοκίνητο και να πέρνεις τις στροφές με 120.
Μπορεί να φοράς τα καλύτερα αμορτισέρ αλλά έχουμε τους χειρότερους δρόμους και όποιος έχει μπει σε πίστα γνωρίζει καλά την τεράστια διαφορά.
Βάζω στοίχημα ότι όποιος βλέπει τουμπαρισμένο αυτοκίνητο λέει "Αφού δεν ήξερε να οδηγάει ο άσχετος, τι έτρεχε?"
Ο Θεός να φυλάξει μην το πούνε και για κανέναν από εμάς.

01-02-06, 11:50
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Έχεις δίκιο Κοσμά, αλλά σίγουρα και εσύ διατρέχεις κίνδυνο και οι άλλοι γύρω σου όταν μπαίνεις με πολλά στις στροφές ή κοντράρεσαι με άλλους γιατί δεν ξέρεις ποτέ τι και ποιος θα σου πεταχτεί. Σίγουρα όλοι μας εκείνη τη στιγμή που βρισκόμαστε στην κόντρα πιστευουμε ότι τα έχουμε όλα υπο έλεγχο, αλλά... you never know...
Τέσπα, το νόημα που ήθελα να περάσω είναι ότι όλοι μας λιγο πολύ είμαστε "τσογλανάκια" στο δρόμο και τις πιτσικουλιές μας τις έχουμε κάνει one way or another...
Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλλέτω ........!!!!!
|

01-02-06, 11:59
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar2003";p="
[...] το νόημα που ήθελα να περάσω είναι ότι όλοι μας λιγο πολύ είμαστε "τσογλανάκια" στο δρόμο και τις πιτσικουλιές μας τις έχουμε κάνει one way or another [...]
|
Ποιος με είπε τσογλάνι ρεεεεεεε ? 
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,21984601 seconds (79,84% PHP - 20,16% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:26. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|