η παρασκευη κ το σαββατο ηταν πλουσιες σε ανοιγματα ποτε εχουμε κ λεμε..
βλεπω ενα civic vti να ξεπετειεται απο ενα δρομο κ να φευγει μπροστα μου κοματια,δεν χανω ευκαιρια κ πλακονομαι κ εγω για να τον προλαβω,αρκετα μετρα πιο κατω τον φτανω κ τον προσπερναω(ειχε κοψει ταχυτητα,δεν εχω κ κανενα αεροπλανο
)ειμαι περιπου 3 καροτσες μπροστα του κ περιμαινω να δω απο τον καθρεπτη ποτε θα ανοιξει!με το που το κανει πλακονομαι κ μετα απο μια χαζη αλλαγη που εκανα βρεθηκα να ειμαι πισω του προφιλακτηρα..αφου αφησα κανα τριαρι φορες το γκαζι γιατι ειχε κηνιση κ δεν μπορουσα να βγω να προσπερασω τελικα το εκανα κ τον περασα με 210+ σαν σταματημενο..
ερχεται κ μου κολαει ενα astra προηγουμενης γενηας(ειχε κ group n εξατμιση ο καρναβαλος)περιτο να πω το αποτελεσμα..
βλεπω μπροστα μου ενα mini cooper s φτανουμε σε μια διασταυροση κ στριβουμε κ οι 2 στην ιδια κατευθινση,ανοιγω κατευθηαν απο πρωτη κ τον περναω,επειδη ηταν στροφη πιο κατω εκοψα κ το μονο συμπερασμα που εβγαλα ηταν οτι με μαζεψε πολυ γρηγωρα!μαλλον θα με παπουτσονε..
ειμαι στην εθνικη κ βγαινω για προσπερασμα με ενα leon fr να με εχει προφηλακτηρα,μου εριξε,οχι ανετα αλλα μου εριξε..αυτος ηταν μονος ομως ενω εγω τετρακαβαλο,αν ηταν μαμα δεν ξερω,μια εξατμιση ειδα μονο..εκανα κιαλα χαζα ανοιγματα αλλα ειναι περιτα να τα πω!!
κ κατι ακομα.πριν καιρο ειχα ανοιξει με ενα leon coupra,το καινουργιο!ανοιξαμε απο δευτερες κ στο χιλιομετρο περιπου ηταν μια καροτσα μπροστα!πρην με πειτε ψευτη να πω οτι μηλισα με το παιδι κ μου ειπε οτι μολις το ειχε ανοιξει απο το στροσιμο,ειχε καπου 2000χλμ!
αυτο το λεω γιατι χθες το βραδυ σηναντηθηκα με αυτο το παιδι σε ενα μπιτσομπαρο,ερχεται διπλα μου κ λεει..κανενας γρηγωρος??κ λεω εγω εγω!!κ τι μου ειπε?τωρα σε εχω με τεταρτη!(αν ειχε πενταρι σαζμαν δεν θα με πειραζε κ τοσο
)ορκηστηκα μεσα μου οτι θα μου το πληρωσει αυτο που ειπε,προς το παρον εχω ελευθερο φιλτρο,καταλητη κ τελικο!δεν πιασω λεφτα στα χερια μου,θα δει τι θα παθει
αυτα τα λιγα ειχα να πω