Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
10-01-11, 02:39
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
ωραιος ο LISSAS!!! εχει κανει τρελη δουλεια για να εχει τετοια δυναμη!!!! αιντε σιγα σιγα να βλεπουμε τα αποτελεσματα και οχι τα λογια!
|
ωραιος! και εγω το ακουσα στο δυναμομετρο πριονι,αλλα τι να το κανουμε εμεις οι υπολοιποι που θελουμε να φτιαξουμε ενα πανω κατω ιδιο project kai δεν ξερουμε τι φοραει?
|
|
10-01-11, 03:14
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
συμπερασμα: νικο αρχισες παλι τις δικαιολογιες το 101 δν θα το μαζευες πουθενα..δευτερονσε τα 308 και τα 3258αλογα..αποτι φανηκε πρεπει να επιτσρατευσεις το ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ της υπογραφης σου...μονο που εχει και αλλο και το corolla...τριτον και τελευταιον εχασες απο ΜΑΜΑ αμαξι... μονο ετξατμισατο ειναι...
τωρα περι δισπιστιας σου για την πιεση δν σκεφτονται ολοι
με τον δικο σου τροπο...μεσα απο τισ αμφιβολιες σου καθρεφτιζεται η δικη σου εσωτερικη σκεψη...ο μαρμελ πατησε και με το corolla και λεει σε καποια σημεια οτι τν μαζευε...οποτε σεολα του τα γουστα εχει δειξει οτι η μιλια του μετραει...
υγ ασε τα λογια τα μεγαλα περι εαν με τρωει η οχι εμενα τελικα..μασ ζαλισες τοσο καιρο και τελικα δν μπορεις να περασεις ΜΑΜΑ αμαξι...
υγ2 το τραβηγμα αυτο πισω το ελεφρυ σηκωμα της μουρης η δικη σου γερμανο μαουνα δν θα το νιωσει ποτε...
υγ3 το υφος μου δεν ειναι επιθετικο ειναι αυστηρο...
|
|
|
10-01-11, 11:08
|
|
|
|
|
αφου ηπιαμε το καφεδακι μας κτλ χθες στην συναντηση στην πατρα,ειπαμε με τον αντρεα να κανουμε κανενα πατηματακι να δω τι κανει το αμαξι μου με ενα μαμα τs.
εγω οπως εχω ξανα πει φοραω:χταποδι dc,ολοσομη εξατμιση φ60,φιλτροχοανη blitz,ελαφρομενο βολαν,μπλοκε,piper εκκεντρα stage1.
παταμε απο δευτερες,κανω περιπου μισο,τριτες μισο μπροστα ο αντρεας,τεταρτες σπασμενες 1 μπροστα εγω.(?)
καναμε και αλλα πατηματα αλλα δεν τα θυμαμαι καλα,ας πει και ο αντρεας!
γενικα αυτο που καταλαβα ηταν οτι οτι το αμαξι μου παει καλυτερα στα ψηλα!
το αποτελεσμα δεν ηταν αυτο που θα επρεπε και για αυτο μπορει να ευθύνονται 2 πραγματα!
το ενα ειναι οτι ο εξατμησας εχει κανει μαλακια με το σολινα της εξατμησης αναμεσα χταποδι και καταλυτη και το εχει βαλει ιδια διαμετρο με την υπολοιπη εξατμηση ενω εργοστασιακα ηταν πολυ μεγαλυτερο.
δεν ξερω γιατι το εχει κανει αυτο..
και το αλλο ειναι οτι θελω προγραμμα!
τα σχολια σας.....
edit:γιωργο βαλε και το βιντεο ρε να το δουμε..
οχι στο youtube!xoxoxo!
|
10-01-11, 11:23
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
μικρες δεν ειναι οι διαφορες για τοσα πραγματα που εχεις βαλει? εκτος κι αν του Ανδρεα δεν ειναι μαμα... σαν τον υπερκυβισμενο με το 111 που ειχα γνωρισει που του το ειχαν πουλησει για 1,4! χεχεεεχεχεχεχε!
|
|
|
|
10-01-11, 11:37
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Όπως είπε και ο mpesikos κάναμε δύο πατήματα από 2ες και περίπου 70χλμ.
Στο πρώτο σε ευθεία: πατάμε και μέχρι κόφτη 2ας έχω πεταχτεί μισό αυτ/το μπροστά, τελειώματα 3ης η απόσταση παραμένει σχεδόν η ίδια αλλά με τάσεις του mpesikos να μαζεύει, σπασμένη 4η ο mpesikos έχει μαζέψει και είναι μπροστά σχεδόν 1/2 αυτ/το και έμεινε εκεί για λίγη 5η αφού μετά κόψαμε.
Στο δεύτερο σε κατηφορική δεξιά καμπή της περιμετρικής (εγώ στην εξωτερική μεριά της στροφής, ο mpesikos στην εσωτερική): πατάμε και πηγαίναμε σχεδόν κόπιες μέχρι σπασμένες 4ες που κόψαμε λόγω κίνησης, με ελαφριά τάση να ανοίγει ο mpesikos και μέχρι που κόψαμε ήταν-δεν ήταν ένα καπό μπροστά μου...
Σίγουρα κάτι δεν έχει γίνει σωστά στις μετατροπές του αυτ/του του, και λογικά κάτι παίζει ή με την εξάτμιση ή με τους εκκεντροφόρους που χρειάζονται ρύθμιση και πρόγραμμα.
Σημείωση: Το δικό μου έχει μόνο ένα ελεύθερο φίλτρο ΚΝ στο φιλτροκούτι.
10-01-11, 11:53
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Αυτο που βλεπω εγω ειναι πως τα vvtli (και τα vvti) θελουν μεγαλη προσοχη στην βελτιωση. Μπορει να βαλεις 100 πραγματα επανω και στο τελος ή να πηγαινεις τα ιδια ή και χειρότερα.
Θελει πολυ ψάξιμο η μετατροπη για να βγαλεις σωστο αποτελεσμα και ειδικά σε ότι αφορά την εξατμιση και την εισαγωγη αερα ωστε να μη χασεις ροπη χαμηλα.
Κατα τα αλλα, εκτος απο το φιλτρο ΚΝ, ο Αντρεας εχει και χέρια 2ου σταδιου (με αλλαγες 1η, 2α, 5η...)
|
10-01-11, 11:56
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λεκανοπέδιο
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
επειτα απο τυχαιο τηλ πριν λιγο και τυχαιο ανοιγμα πριν λιγο με την g6 του λυσσας η 101 βγηκε και παλι νικητρια. πολυ δυσκολα και με 1bar πιεση. ευτυχως δεν χρειαστηκε να πατησω αλλο. 1 bar ηταν ικανο να μην με περασει η hyper-g6...
στο επομενο ανοιγμα εβαλα 1bar και μπολικα duty... 67%
απο ρολλαριστες 2η και μετα ειχα κανει μια καλη διαφορα της ταξης της μισης και παραπανω κολωνας και παλι ερχοταν καλα. δεν μπορεσε να με πλησιασει αλλα πολυ πολυ δυσκολα ανοιγα ελαχιστα στα 230 που ανεβαιναμε...
σημ... ειχαμε διανυσει 1.5 χιλιομετρα αποσταση
|
Όντως έτσι έγινε. Με μια μικρή ένσταση: Ρε απατεώνα!!! Χαχαχαχαχαχα!!!! Αφού μου είπες ότι δούλευες στο 1,1 bar!! Λωποδύτη!!! Ουου ρε!! Σου ετοιμάζω ρεβάνς (με πiο σκληρή wastegate)... χαχαχαχαχα!!!
10-01-11, 12:03
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
|
Δεν είναι μόνο αυτό, απλά οι facelift 5πορτες TS ράβουν... Τα ακούς Θοδωρή;
10-01-11, 13:05
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Johannesburg
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Δεν είναι μόνο αυτό, απλά οι facelift 5πορτες TS ράβουν... Τα ακούς Θοδωρή;
|
Ακούω και διαβάζω με πολύ ενδιαφέρον .
Ανδρέα,απ'ότι έχω καταλάβει το αμάξι θα ανοίξει αρκετά μετά τα 60000km,οπότε έχω ακόμα περιθώρια (βλ.33000km)χα,χα,χα...
Βέβαια δεν θα φτάσουμε στα τρελά όρια του ΜΑRMEL κτλ.
|
10-01-11, 13:41
|
|
|
|
|
αυτο που θελω να σημειωσω ειναι οτι το βλεμα του αντρεα μου φαινοταν πολυ υποπτο,σαν κατι να εκρυβε..
ελα..ελα..πες..τι εχεις βαλει στο αμαξι?
ρε περα απο την πλακα,κατι δεν ειναι καλα(στο αμαξι μου παντα)
τωρα εξατμηση ειναι?θελει προγραμμα?θα το ψαξω και θα δουμε..
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,20166802 seconds (79,66% PHP - 20,34% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:23. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|