Αν και ξεφεύγουμε από την ουσία του τόπικ έχω να πω το εξής. Βασικά το ότι οι κινητήρες της ΤΟΥΟΤΑ είναι πιο προηγμένοι τεχνολογικά είναι μια πραγματικότητα αλλά αυτό δεν φτάνει. Λίγοι θα παντρεύονταν μια άσχημη γυναίκα
μόνο και μόνο επειδή έχει πλούσιο εσωτερικό κόσμο
! Αυτή τη στιγμή αν αγόραζα καινούριο αυτοκίνητο δεν θα πήγαινα καν στην ΤΟΥΟΤΑ και αυτό γιατί υπολείπεται σε επιδόσεις. Το ότι βάζω τις επιδόσεις σε 1η προτεραίοτητα είναι βέβαια εντελώς υποκειμενικό. Θα έπαιρνα άλλο αυτοκίνητο μάλλον με τούρμπο. Η αξιοπιστία τους βέβαια δεν έχει δοκιμαστεί ακόμη (και μη μου πει κανένας ότι με 2-3 χρόνια στον δρόμο έχουν αποδείξει την αξιοπιστία τους) αλλά προτιμώ να πάρω το ρίσκο από το να σέρνομαι στο δρόμο...
Αυτό που μου τη δίνει όμως είναι το πως μιλάνε όλοι αυτοί που πήρανε ένα μικρό τουρμπάκι τώρα και το παίζουν γρήγοροι και κοκκορεύονται για το τί αμάξια βγάζει η εταιρία τους! Δείτε τί λένε για τα αμάξια τους όλοι αυτοί που πήραν golf tsi και gt. Δείτε πως απαξιώνουν τις άλλες εταιρίες. Και αναρρωτιέμαι (θα ακουστεί λίγο οπαδικό αλλά δεν πειράζει), που ήταν τα γκολφ τόσα χρόνια ρε παιδιά!