Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 08-01-11, 21:57
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
κανεις λαθος...
δε το πιασες...
Παλιά 08-01-11, 23:00
LISSAS Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 111 vv-T-i
Περιοχή: Λεκανοπέδιο
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 301
LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
MARMEL, τελικά θα γίνει "ο καφές" (ή τσάι για κάποιον) την Κυριακή (αύριο)???
Παλιά 09-01-11, 00:42
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
δεν κανονιζουμε ανοιγματα μεσω φορουμ ουτε καν σαν υπονοούμενο.
αυτα μεταξυ σας και μεσω τηλεφώνων.
Παλιά 09-01-11, 20:34
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Δύναμη Σεβασμού: 315
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
σημερα "τυχαια" πετυχενω ποιον λετε στο δρομο τον μαρμελ αφου τα ειπαμε λιγο και του ειπα εχω κατι για σενα απο μακατο και ελα να σε παω και μια βολτα .
κανω ενα πατημα με 2ρα και το σχολιο ηταν θα με περασεις με αυτο του ειπα δεν φενετε αλλα ειναι καλη η επιτανχηνση αλλα λογο καλου στησιματος του αυτ/του δεν καταλαβενεις πως παει καλα.αν ανοιγαμε η διαφορα θα ηταν 1ως 2 αυτ/τα +-.
παμε πισω και πηραμε τα αυτ/τα για ενα φιλικο ανοιγμα ανοιξαμε απο 2ρες και 60 ως και 3τες περιπου 160 και απο σταση ως 160 λογο κινησεις.
ο πανος υποστιριξε οτι ανοιξε με μαμα το ξερει μονο αυτος .εγω δεν μπορεσα να το επιβεβεωσω ο λογος οτι ολα τα ανοιγματα ηταν με ιδια διαφορα οποτε αν ειχα μια μεγαλυτερη θα ηταν αποδιξει οτι μπορει να παει και καλυτερα το αυτ/το του.
ολα τα πατηματα και θελω να ειμαι ξεκαθαρος ηταν μπροστα ο πανος απο 1-2 καροτσες απο ρεπριζ 1 καροτσα και απο στασει 2
η διαφορα αυτη για μενα οφηλετε στο ηλεκτρογκαζο του αουντι και ο λογος ειναι οτι αργη να φουσκοσει στη αλλαγει.(για να καταλαβετε μερικοι η διαφορα στα 160 χλμ των 2 καροτσων ειναι τις ταξεως του 0,2με 0,3 sec)παντος με τιποτα δεν μπορουσα να μαζεψω στη 3τη.
εγω ειμαι πολυ ευχριστημενος με το αυτ/το μου γιατι δεν το θεωρω και μεγαλη ηττα λογο οτι γενικα εμενα ανοιγη καλα η τεταρτη (εκει ειχα ξετιναξει και το γκολφ GTI το ειχα περασει σαν σταματημενο ενω μεχρι την 3τη πηγεναμε ισα)και αυτο που ειχα πει ειναι το ανοιγμα να γινει απο 120-200 που φενετε η πραγματικη δυναμη του αυτ/του περα απο τον οδηγο και τις ιδιετεροτητες του καθε μοτερ.
αλλωστε ειχα παραδεχτη σε ενα παλικαρι δεν θυμαμε πιο οτι μεχρι τα 120 θα ειναι πιο μπροστα το 3sgte αλλα σε ανοιγμα απο 120-200 πιστευω ακομα περισοτερο τωρα παρα ποτε οτι το αουντι θα ειναι μπροστα.
μεχρι να ξαπετυχω μπροστα μου τον πανο οι απανταχου 3sgte μπορητε να εχετε τον πανο σαν ενα πρωτυπο και ηρωα.
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Παλιά 09-01-11, 21:28
MARMEL Offline:
Αdministrator

οντως το τραβηγμα της καροτσας σου οταν με πηγες βολτε ΔΕΝ με επειθε οτι θα εχανα με την καμια.
δεν μπορει ο κινητηρα σου να εκτιναξει την καροτσα...
στο ειπα... εμενα σε κολαει στο καθισμα....
οταν με εκανες βολτα ειπα οκ ωραιο καλο γρηγορο, αλλα...
μ αυτο θα με περασεις ρε? πλακα κανουμε τωρα?
ηταν το λογια που σου πα...

οκ τα ανοιγματα που καναμε τα θεωρησα και εγω χαζα και λιγα γιατι τα αυτοκινητα δεν μπορουν εως τα 140 να δειξουν τις ικανοτητες τους...
βασικα δεν εσκαγα τ αμαξι...
(με 0.6bar σπιναρει πιο πολυ απο οτι με 0.8bar λογω ρυθμισης)

η 101 ετσι και πιασει κατω εχει ενα τιναγμα σαν το λαστιχο της σφεντονας. στο ειπα. δουλευει και το μπλοκε σωστα.
δεν ξερω γιατι πιστευεις οτι θα σαι πιο κοντα
βασικα εκει που ανοιξαμε επρεπε να σε αφησω καμια 10 μετρα πιο μπροστα να δεις την 101 να σε προσπερναει για να καταλαβεις με τι πηγες να τα βαλεις. το να ξεκινησουμε μαζι η σχεδον μαζι και να φυγω εγω ως δεδομενο δε λεει κατι. απλα οταν σε προσπερνανε και εσυ το παρακολουθεις και προσπαθεις να μαζεψεις τα αμαζευτα και αντιλαμβανεσαι οτι ειναι αδικος χαμενος κοπος τοτε καταλαβαινεις την διαφορα.(ετσι τον ηπιε και το εβο. μου φυγε μια καροτσα και εφαγε 3 στα 400 μετρα)
παραξενευομαι που πιστευεις οτι θα σαι λιγοτερο κοντα με πιο υψηλες ταχυτητες λες και εγω εχω μονο 3.
5 ταχυτητες εχω και εγω και με μια τεταρτη υπερφωτια
αν εφαγες 2 καροτσες στα 250 μετρα καταλαβαινεις ποσες θα φας στα 800 η 1000 μετρα? νομιζω θα λεμε για κολωνες και οχι για καροτσες μεν...
αν ανεβασω πιεση δε, ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ....

οταν παραλιγο θα περνουσαμε με κοκκινο χαχαχαχαχαχα
ελπιζω να σ αρεσε το σταματημα της 101. ασχετα αν ηθελε να πεταξει κωλο... (οντως αυτος που ειχε πρασινο και ηθελε να περασει τα κανε πανω του και περασε μετα απο κανα 5λεπτο..)

δουλευα, με το apexi ολα στο off....

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 09-01-11 στις 22:04.
Παλιά 09-01-11, 22:25
Το avatar του χρήστη MITSOS
MITSOS Offline:

Περιοχή: ΒΟΛΟΣ
Δύναμη Σεβασμού: 348
MITSOS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Μπράβο παίδες! Εγκρίνω συμπερίφορα.
Υπήρξε ευγενής άμιλα. Όχι αυτά που είχαμε πέρυσι....
Προτείνω να συνεχίσετε σε αυτό το μοτίβο και να είμαστε όλοι μας μια μεγάλη ωραία παρέα.
Σωστά????
Θέλουμε όταν θα ερχόμαστε Αθήνα να κάνουμε παρέα όλοι μαζί!
Παλιά 09-01-11, 22:32
Roy-D Offline:
Moderator

+10000000
και το αποτελεσμα αναμενόμενο!!! χαχαχαχα!
Παντως και του Νικου τερατακι ε??
Παλιά 09-01-11, 23:34
MARMEL Offline:
Αdministrator

τερατακι ειναι του LISSAS...
φυσικα και του νικου παει τεζα απλα απο μεσα δε το καταλαβαινεις...
βαλθηκατε να πινετε τσαι σημερα Ε?...

επειτα απο τυχαιο τηλ πριν λιγο και τυχαιο ανοιγμα πριν λιγο με την g6 του λυσσας η 101 βγηκε και παλι νικητρια. πολυ δυσκολα και με 1bar πιεση. ευτυχως δεν χρειαστηκε να πατησω αλλο. 1 bar ηταν ικανο να μην με περασει η hyper-g6...

πρωτο ανοιγμα με 0.6 εγω...
απο ρολλαριστες εως 200κμ αναβαση ημουν μπροστα και με μαζευε αρκετα καλα θα ελεγα... και ειπα παει τον ηπια. ειχαμε διανυσει 1000μετρα.
οπως αποδειχτηκε ειχε χασει πολυ στο ρολλαριστο ξεκινημα απο σπιναρισμα δευτερης και ειχα ηδη κανει διαφορα.

στο επομενο ανοιγμα εβαλα 1bar και μπολικα duty... 67%
απο ρολλαριστες 2η και μετα ειχα κανει μια καλη διαφορα της ταξης της μισης και παραπανω κολωνας και παλι ερχοταν καλα. δεν μπορεσε να με πλησιασει αλλα πολυ πολυ δυσκολα ανοιγα ελαχιστα στα 230 που ανεβαιναμε...
σημ... ειχαμε διανυσει 1.5 χιλιομετρα αποσταση

τριτο ανοιγμα η g6 μπροστα μου σκοπο να ξεκινησει πρωτη και να την περασω...
αλλα εκανα λαλακια γιατι ο νικος την ωρα που καρφωσε την τριτη κατω και ξεκινησε εγω ημουν πανω στην χαλαρη αλαγη τριτης και ειχα 4000rpm...
μου φυγε σχεδον πανω απο μιση κολωνα (και ο ιδιος απορησε τι κανει ο λαλακας? γιατι εμεινε τοσο πισω?)
αναγκαστικα φουσκωσα την τριτη ολη απο την αρχη και τον μαζευα. εβαλα τεταρτη αλλα καποια ταχυτητα θα φουσκωνε αυτος και λογω της αλαγης μου καθυστερησα να τον πιασω στην πορτα του. γεμισα καλα τεταρτη και ημουν 1.5 μετρο πριν τον προφυλακτηρα του. ημουν 6300. ηθελα να βαλω πεμπτη και να περασω. κρατησα κ αλλο την τεταρτη εως 7000 και πλησιαζα αερατα και ανοιγομαι να περασω. φτανω το φτερο
του και πα να βαλω πεμπτη και παπαρια. δεν την εβαλα ποτε. δεν μπορεσα να την βαλω. αυτο επαθα και με το εβο γμτ...
συντονιζομαι με κατι αλλο, παρακολουθω κατι αλλο? δεν ξερω. αν δεν μου μπει με τη μια αντε να την βαλεις μετα...
γμτ στο δευτερο ανοιγμα πως την εβαλα δλδ?
σ αυτο το ανοιγμα ειχαμε διανυσει πανω απο 1200 μετρα...
ολα τα ανοιγματα δλδ ηταν σχετικα μακρια σε αποσταση

συνολο λοιπον θεωρω την g6 υπεροπλο...

στα προσωπικα μου δεδομενα η 101 με εβγαλε ασπροπροσωπο...

βατιλι η σειρα σου....
μεχρι τοτε θα εχω βγαλει καταλυτη και θα εχω βρει τροπο να δωσω βενζινες

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 09-01-11 στις 23:40.
Παλιά 10-01-11, 01:06
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Δύναμη Σεβασμού: 508
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579 Εμφάνιση μηνυμάτων
σημερα "τυχαια" πετυχενω ποιον λετε στο δρομο τον μαρμελ αφου τα ειπαμε λιγο και του ειπα εχω κατι για σενα απο μακατο και ελα να σε παω και μια βολτα .
κανω ενα πατημα με 2ρα και το σχολιο ηταν θα με περασεις με αυτο του ειπα δεν φενετε αλλα ειναι καλη η επιτανχηνση αλλα λογο καλου στησιματος του αυτ/του δεν καταλαβενεις πως παει καλα.αν ανοιγαμε η διαφορα θα ηταν 1ως 2 αυτ/τα +-.
παμε πισω και πηραμε τα αυτ/τα για ενα φιλικο ανοιγμα ανοιξαμε απο 2ρες και 60 ως και 3τες περιπου 160 και απο σταση ως 160 λογο κινησεις.
ο πανος υποστιριξε οτι ανοιξε με μαμα το ξερει μονο αυτος .εγω δεν μπορεσα να το επιβεβεωσω ο λογος οτι ολα τα ανοιγματα ηταν με ιδια διαφορα οποτε αν ειχα μια μεγαλυτερη θα ηταν αποδιξει οτι μπορει να παει και καλυτερα το αυτ/το του.
ολα τα πατηματα και θελω να ειμαι ξεκαθαρος ηταν μπροστα ο πανος απο 1-2 καροτσες απο ρεπριζ 1 καροτσα και απο στασει 2
η διαφορα αυτη για μενα οφηλετε στο ηλεκτρογκαζο του αουντι και ο λογος ειναι οτι αργη να φουσκοσει στη αλλαγει.(για να καταλαβετε μερικοι η διαφορα στα 160 χλμ των 2 καροτσων ειναι τις ταξεως του 0,2με 0,3 sec)παντος με τιποτα δεν μπορουσα να μαζεψω στη 3τη.
εγω ειμαι πολυ ευχριστημενος με το αυτ/το μου γιατι δεν το θεωρω και μεγαλη ηττα λογο οτι γενικα εμενα ανοιγη καλα η τεταρτη (εκει ειχα ξετιναξει και το γκολφ GTI το ειχα περασει σαν σταματημενο ενω μεχρι την 3τη πηγεναμε ισα)και αυτο που ειχα πει ειναι το ανοιγμα να γινει απο 120-200 που φενετε η πραγματικη δυναμη του αυτ/του περα απο τον οδηγο και τις ιδιετεροτητες του καθε μοτερ.
αλλωστε ειχα παραδεχτη σε ενα παλικαρι δεν θυμαμε πιο οτι μεχρι τα 120 θα ειναι πιο μπροστα το 3sgte αλλα σε ανοιγμα απο 120-200 πιστευω ακομα περισοτερο τωρα παρα ποτε οτι το αουντι θα ειναι μπροστα.
μεχρι να ξαπετυχω μπροστα μου τον πανο οι απανταχου 3sgte μπορητε να εχετε τον πανο σαν ενα πρωτυπο και ηρωα.
Αντε Νικο σου εφυγε και η απορια!
Γιατι δεν ξερω οι αλλοι τι λεγανε αλλα εγω στο ειπα!Πολυ ωραιο το δικο σου αλλα δεν εχει καμια σχεση με του Πανου!
Παντως εχεις περιθωρια βελτιωσης και το ξερεις αλλα μην νομιζεις και στα 120-200 εχεις και πολλες ελπιδες!

Σηκωσε την καημενη την RS 1.8 BAR και θα δεις μετα!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Παλιά 10-01-11, 02:33
Roy-D Offline:
Moderator

ωραιος ο LISSAS!!! εχει κανει τρελη δουλεια για να εχει τετοια δυναμη!!!! αιντε σιγα σιγα να βλεπουμε τα αποτελεσματα και οχι τα λογια!

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων billlllll ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2206 27-09-06 16:09

Page generated in 0,19219708 seconds (78,83% PHP - 21,17% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:06.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com