οντως το τραβηγμα της καροτσας σου οταν με πηγες βολτε ΔΕΝ με επειθε οτι θα εχανα με την καμια.
δεν μπορει ο κινητηρα σου να εκτιναξει την καροτσα...
στο ειπα... εμενα σε κολαει στο καθισμα....
οταν με εκανες βολτα ειπα οκ ωραιο καλο γρηγορο, αλλα...
μ αυτο θα με περασεις ρε? πλακα κανουμε τωρα?
ηταν το λογια που σου πα...
οκ τα ανοιγματα που καναμε τα θεωρησα και εγω χαζα και λιγα γιατι τα αυτοκινητα δεν μπορουν εως τα 140 να δειξουν τις ικανοτητες τους...
βασικα δεν εσκαγα τ αμαξι...
(με 0.6bar σπιναρει πιο πολυ απο οτι με 0.8bar λογω ρυθμισης)
η 101 ετσι και πιασει κατω εχει ενα τιναγμα σαν το λαστιχο της σφεντονας. στο ειπα. δουλευει και το μπλοκε σωστα.
δεν ξερω γιατι πιστευεις οτι θα σαι πιο κοντα
βασικα εκει που ανοιξαμε επρεπε να σε αφησω καμια 10 μετρα πιο μπροστα να δεις την 101 να σε προσπερναει για να καταλαβεις με τι πηγες να τα βαλεις. το να ξεκινησουμε μαζι η σχεδον μαζι και να φυγω εγω ως δεδομενο δε λεει κατι. απλα οταν σε προσπερνανε και εσυ το παρακολουθεις και προσπαθεις να μαζεψεις τα αμαζευτα και αντιλαμβανεσαι οτι ειναι αδικος χαμενος κοπος τοτε καταλαβαινεις την διαφορα.(ετσι τον ηπιε και το εβο. μου φυγε μια καροτσα και εφαγε 3 στα 400 μετρα)
παραξενευομαι που πιστευεις οτι θα σαι λιγοτερο κοντα με πιο υψηλες ταχυτητες λες και εγω εχω μονο 3.
5 ταχυτητες εχω και εγω και με μια τεταρτη υπερφωτια
αν εφαγες 2 καροτσες στα 250 μετρα καταλαβαινεις ποσες θα φας στα 800 η 1000 μετρα? νομιζω θα λεμε για κολωνες και οχι για καροτσες μεν...
αν ανεβασω πιεση δε, ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ....
οταν παραλιγο θα περνουσαμε με κοκκινο χαχαχαχαχαχα
ελπιζω να σ αρεσε το σταματημα της 101. ασχετα αν ηθελε να πεταξει κωλο... (οντως αυτος που ειχε πρασινο και ηθελε να περασει τα κανε πανω του και περασε μετα απο κανα 5λεπτο..)
δουλευα, με το apexi ολα στο off....