Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
|
|
15-07-08, 19:34
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vassilis_vvti
Οχι ολοι απο οτι θυμαμε καποιοι ελεγαν οτι τους περναγε απο εκκινησεις...Ανοιξα και εγω με ενα fabia rs(το προηγουμενο) ημουν πισω του στην παραλιακη ξεκιναμε απο φαναρι ξεκιναει ρολαριστα εγω πισω του και τα δινει ολα...ξεκιναω και αλλαζω αμεσως λωριδα για να μην κοβω αερα και στην αλλαγη απο πρωτη σε 2α ημουν μισο αμαξι πισω)ξεκινμησε μπροστα μου) στο γεμισαμα 2ας ημουν διπλα του και μολις μπηκε η τριτη αρχισε η διαφορα...γενισμα τριτης και ημουν δυο αμαξια μπροστα και μολις μπηκε τεταρτη εκοψε αυτος...στο επομενο φαναρι κοιταγε απο την αλλη και δεν ξαναανοιξε.Η χαρα μου ειναι να περναω αμαξια του vw group...ο κολλητος μου ειχε το ιμπιζα με τα 115 το τελευταιο και παλι το ιδιο γινοταν πρωτες δευτερες μαζι και μετα αντε γεια...
|
Αν κ δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, μπες στο coltclub κ δες πως δεν έχεις δίκιο σε αυτό που λες...ακόμα και στο πρώτο ποστ που άνοιξε το θέμα εκεί, το παληκάρι ήταν μπροστά από την TS....
|
15-07-08, 20:37
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Ειναι το ανοιγμα που ειχαν κανει απο 2500 στροφες??
Λογικο δεν ειναι απο αυτες τις στροφες??Το τς κοιμαται τον υπνο του δικαιου..
15-07-08, 22:02
|
|
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate
|
Συμφωνώ.Αν το άνοιγμα έγινε τόσο χαμηλά τι καθόμαστε και συζητάμε...
|
16-07-08, 00:50
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate
|
φαντασου τοτε το rc που λεγαμε....ποσο πιο λογικο ειναι...
|
16-07-08, 01:24
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6
Eτσι έτσι...Ο 1.6αρης vvt-i έχει ψυχή παρά το μεγάλο αμάξωμα του avensis...
Ωραία τα πήγες φίλε μου και είναι έτσι όπως τα λες.Aυτά τα fabia rs όπως και τα top gun kανουν ένα μπαμ στην αρχή και μετά ξεψυχάνε...Για 1.4 καλά πάνε αλλά όσο ανεβαίνουν τα χιλιόμετρα τα βρίσκουν σκούρα με τους 1.6άρηδες ειδικά με της toyota
|
φιλαρακι ουτε πρωτη δευτερα μου φευγουνε...εκκινησεις τα περναω αλλα με ψιλομαζευουν δευτερα λογο πολυ μακριας δευτερας αλλα δεν προλαβαινουν να με περασουν...εχουν κοφτη 90 εμενα 100 και μετα γινετε πανηγυρι.Και τα golf 1.6 fsi, a3 fsi περναω...Οι ιαπωνες με γερμανους στα ιδια αλογα δεν παιζονται σε ατμοσφαιρα,ειναι αμαρτια να τα συγκρινεις.
16-07-08, 09:35
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Σε παρακαλω.Μην κατηγορεις το Α3, γιατι θα βγουν οι μπραβοι.
17-07-08, 02:17
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vassilis_vvti
φιλαρακι ουτε πρωτη δευτερα μου φευγουνε...εκκινησεις τα περναω αλλα με ψιλομαζευουν δευτερα λογο πολυ μακριας δευτερας αλλα δεν προλαβαινουν να με περασουν...εχουν κοφτη 90 εμενα 100 και μετα γινετε πανηγυρι.Και τα golf 1.6 fsi, a3 fsi περναω...Οι ιαπωνες με γερμανους στα ιδια αλογα δεν παιζονται σε ατμοσφαιρα,ειναι αμαρτια να τα συγκρινεις.
|
Αυτο δυστηχως μαλλον εφαρμοζοταν πριν βγουν οι tsi γιατι αν συκρινεις τον duall vvti που εχει 124 αλογα με τον tsi με τα 122 μαλλον το duall vvti θα μεινει πισω....σε ολες τι περιπτωσεις ειδικα σε ρεπριζ(λογο τουρμπο)
δεν κανω συγκριση μοτερ ή αξιοπιστιας ή λειτουργιας.Κανω συγκριση σε ιδιες τιμες αλογων και μονο! και το λεω γιατι τα 1,6 ατμοσφαρικα στο vw group δεν υπαρχουν και ο επομενος αντιπαλος στα δικα μας 16αρια ειναι το tsi με τα 122 αλογα
|
17-07-08, 09:53
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
Σε παρακαλω.Μην κατηγορεις το Α3, γιατι θα βγουν οι μπραβοι.
|
+1 Ηρακλή
Γρήγορα προστάτες των Γαλλογερμανικών ενωθείτε…
Thunder Thunder Thundercatsssssssssssssssss
17-07-08, 19:45
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
Αυτο δυστηχως μαλλον εφαρμοζοταν πριν βγουν οι tsi γιατι αν συκρινεις τον duall vvti που εχει 124 αλογα με τον tsi με τα 122 μαλλον το duall vvti θα μεινει πισω....σε ολες τι περιπτωσεις ειδικα σε ρεπριζ(λογο τουρμπο)
δεν κανω συγκριση μοτερ ή αξιοπιστιας ή λειτουργιας.Κανω συγκριση σε ιδιες τιμες αλογων και μονο! και το λεω γιατι τα 1,6 ατμοσφαρικα στο vw group δεν υπαρχουν και ο επομενος αντιπαλος στα δικα μας 16αρια ειναι το tsi με τα 122 αλογα
|
Για αυτο ειπα ατμοσφαιρα...ασε εχω ανοιξει με ενα tsi και ειλικρινα δεν περιμενα τοση διαφορα ...δυστηχως παει πολυ καλα.Οσο για το dual vvti δεν ξερω δεν εχω ανοιξει και δεν μπορω να εκφερω αποψη.
17-07-08, 20:27
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Εχει ανοιξει κανεις κατοχως e12 1400cc με ceed 1400cc 109 αλογα?
Πιστευω πως θα ειναι διπλα διπλα τα 2 αυτοκινητα παρολο τα 10 θεωρητικα αλογα διαφορα. Το πηρε ενας φιλος και μολις το στρωσει θα ανοιξουμε.
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18484497 seconds (76,61% PHP - 23,39% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:25. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|