Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 14-07-08, 22:01
Το avatar του χρήστη xrhstos1989
xrhstos1989 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: corolla e12 pro facelift
Περιοχή: Βόλος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 239
xrhstos1989 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ας πω και γω 2 λογια μιας και ειμαι και στο coltclub γιατι ο αδερφος μου εχει ενα colt αλλα οχι το czt!το αυτοκινητο παει παρα πολυ καλα για τα 150 αλογα που βγαζει!αν ενα κολτ ανοιξει με το ιμπιζα η διαφορα θα ειναι μεγαλη για αυτοκινητο ισαξιων ιππων.τωρα οσον αφορα την τς ειναι το θεμα μεχρι να μπει στο λιφτ.. και μεχρι να φτασει σε αυτες τις στροφες το κολτ θα φγει λογω ροπης απο χαμηλα..ενα μελος στο κολτ κλαμπ εχι φτασει το czt του 230 αλογα και αν δειτε με τι αυτοκινητα ανοιγει θα παθετε πλακα!και η πλακα πια ειναι..βγαινει πρωτος!το συγκεκριμενο αυτοκινητο μπορει να μην εχει το τρελο εσωτερικο και καποιους να μην τους εντυπωσιαζει αλλα ο κινητηρας τους ειναι διαμαντι!
Παλιά 15-07-08, 00:19
Το avatar του χρήστη Nick-K
Nick-K Offline:

Μοντέλο: Ε12
Περιοχή: Κοζάνη
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 316
Nick-K είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Κι εγώ πριν λίγο είχα ένα φιλικό άνοιγμα με ένα φίλο μου με Ε12 κι αυτός f/l 1.4 μαμά. Εγώ με τελικό, 16ρες και χαμηλωμένος 3cm.
Ξεκινήσαμε από 1ες και 30km περίπου, μέχρι 3ες είχα μισό αμάξι μπροστά εγώ αλλά στις 4ες με έφτασε.

Έγιναν 2 ανοίγματα στο 2ο πηγαίναμε μαζί με πολύ λίγη διαφορά και πάλι προς το μέρος μου.
My Gallery

Παλιά 15-07-08, 00:43
Το avatar του χρήστη kosmas
kosmas Offline:
Πορωμένο Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 309
kosmas είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από xrhstos1989 Εμφάνιση μηνυμάτων
ας πω και γω 2 λογια μιας και ειμαι και στο coltclub γιατι ο αδερφος μου εχει ενα colt αλλα οχι το czt!το αυτοκινητο παει παρα πολυ καλα για τα 150 αλογα που βγαζει!αν ενα κολτ ανοιξει με το ιμπιζα η διαφορα θα ειναι μεγαλη για αυτοκινητο ισαξιων ιππων.τωρα οσον αφορα την τς ειναι το θεμα μεχρι να μπει στο λιφτ.. και μεχρι να φτασει σε αυτες τις στροφες το κολτ θα φγει λογω ροπης απο χαμηλα..ενα μελος στο κολτ κλαμπ εχι φτασει το czt του 230 αλογα και αν δειτε με τι αυτοκινητα ανοιγει θα παθετε πλακα!και η πλακα πια ειναι..βγαινει πρωτος!το συγκεκριμενο αυτοκινητο μπορει να μην εχει το τρελο εσωτερικο και καποιους να μην τους εντυπωσιαζει αλλα ο κινητηρας τους ειναι διαμαντι!
Ε καλα μη τρελαινεσαι. Το συγκεκριμενο ειναι 235 τροχο το οποιο σημαινει πανω απο 255 στροφαλο. Ακομα εχει βγαλει πισω καθισμα ρεζερβες και αλλα περιττα κιλα με αποτελεσμα να πεσει γυρο στο τονο. Ε δε θα πηγαινει γρηγορα?
Παλιά 15-07-08, 00:46
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nick-K Εμφάνιση μηνυμάτων
Κι εγώ πριν λίγο είχα ένα φιλικό άνοιγμα με ένα φίλο μου με Ε12 κι αυτός f/l 1.4 μαμά. Εγώ με τελικό, 16ρες και χαμηλωμένος 3cm.
Ξεκινήσαμε από 1ες και 30km περίπου, μέχρι 3ες είχα μισό αμάξι μπροστά εγώ αλλά στις 4ες με έφτασε.

Έγιναν 2 ανοίγματα στο 2ο πηγαίναμε μαζί με πολύ λίγη διαφορά και πάλι προς το μέρος μου.
Πραγματιά τέτοιου είδους ανοίγματα έχουν πολύ ενδιαφέρον για να δεις αν οι επιλογές σου(οι ζαντες και το τελικό στην προκειμένη πείπτωση) έχουν επιπτωσεις στο αυτοκίνητο σου και πόσο...
Παλιά 15-07-08, 01:25
Το avatar του χρήστη vassilis_vvti
vassilis_vvti Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Αvensis vvt-i 1.6
Περιοχή: ΕΛΛΑΔΑ
Δύναμη Σεβασμού: 390
vassilis_vvti είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Συγνώμη κιόλας, αλλά το ανάποδο έλεγαν...το CZT είναι μπροστά παρά το τρελό στρίγκλισμα του TS....
Οχι ολοι απο οτι θυμαμε καποιοι ελεγαν οτι τους περναγε απο εκκινησεις...Ανοιξα και εγω με ενα fabia rs(το προηγουμενο) ημουν πισω του στην παραλιακη ξεκιναμε απο φαναρι ξεκιναει ρολαριστα εγω πισω του και τα δινει ολα...ξεκιναω και αλλαζω αμεσως λωριδα για να μην κοβω αερα και στην αλλαγη απο πρωτη σε 2α ημουν μισο αμαξι πισω)ξεκινμησε μπροστα μου) στο γεμισαμα 2ας ημουν διπλα του και μολις μπηκε η τριτη αρχισε η διαφορα...γενισμα τριτης και ημουν δυο αμαξια μπροστα και μολις μπηκε τεταρτη εκοψε αυτος...στο επομενο φαναρι κοιταγε απο την αλλη και δεν ξαναανοιξε.Η χαρα μου ειναι να περναω αμαξια του vw group...ο κολλητος μου ειχε το ιμπιζα με τα 115 το τελευταιο και παλι το ιδιο γινοταν πρωτες δευτερες μαζι και μετα αντε γεια...
Παλιά 15-07-08, 01:29
Το avatar του χρήστη Nick-K
Nick-K Offline:

Μοντέλο: Ε12
Περιοχή: Κοζάνη
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 316
Nick-K είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6 Εμφάνιση μηνυμάτων
Πραγματιά τέτοιου είδους ανοίγματα έχουν πολύ ενδιαφέρον για να δεις αν οι επιλογές σου(οι ζαντες και το τελικό στην προκειμένη πείπτωση) έχουν επιπτωσεις στο αυτοκίνητο σου και πόσο...
Ακριβώς και γι' αυτό το λόγο έγινε το άνοιγμα. Εντελώς τυχαία κι όλας με βλέπει ο ξάδερφος μου στο δρόμο και μου λέει στο τηλ αν θέλω να ανοίξω έτσι για να δούμε το δικό μου με ένα μαμά πως πάει (Λες και το δικό μου είναι φτιαγμένο...)

Το συμπέρασμα είναι πως, ότι "και καλά κερδίζω" με το τελικό, το χάνω στις ψηλές ταχύτητες με τις 16ρες.
My Gallery

Παλιά 15-07-08, 02:16
Το avatar του χρήστη xrhstos1989
xrhstos1989 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: corolla e12 pro facelift
Περιοχή: Βόλος
Δύναμη Σεβασμού: 239
xrhstos1989 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
το συγκεκριμενο czt εχει βγαλει καθισματα και ολα αυτα που λες αλλα εχει 235 αλογα στροφαλο και 211 αλογα τροχο με 33κιλα ροπης!
Παλιά 15-07-08, 12:14
pavlosTS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla TS pro-f/l
Δύναμη Σεβασμού: 244
pavlosTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εγώ πάντως έβγαλα συμπέρασμα από αυτή την κόντρα και συμπίπτει με αυτά που λέτε. Το συγκεκριμένο κολτ έπαιζε στα 150 άλογα, άντε να είχε και λίγο παραπάνω λόγω εξάτμισης, και ήμουν οριακά μπροστά μόνο από εκκίνηση και μόνο αν έκανα καλό άνοιγμα και δεν το έχανα πουθενά.
Παλιά 15-07-08, 14:23
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vassilis_vvti Εμφάνιση μηνυμάτων
Οχι ολοι απο οτι θυμαμε καποιοι ελεγαν οτι τους περναγε απο εκκινησεις...Ανοιξα και εγω με ενα fabia rs(το προηγουμενο) ημουν πισω του στην παραλιακη ξεκιναμε απο φαναρι ξεκιναει ρολαριστα εγω πισω του και τα δινει ολα...ξεκιναω και αλλαζω αμεσως λωριδα για να μην κοβω αερα και στην αλλαγη απο πρωτη σε 2α ημουν μισο αμαξι πισω)ξεκινμησε μπροστα μου) στο γεμισαμα 2ας ημουν διπλα του και μολις μπηκε η τριτη αρχισε η διαφορα...γενισμα τριτης και ημουν δυο αμαξια μπροστα και μολις μπηκε τεταρτη εκοψε αυτος...στο επομενο φαναρι κοιταγε απο την αλλη και δεν ξαναανοιξε.Η χαρα μου ειναι να περναω αμαξια του vw group...ο κολλητος μου ειχε το ιμπιζα με τα 115 το τελευταιο και παλι το ιδιο γινοταν πρωτες δευτερες μαζι και μετα αντε γεια...
Eτσι έτσι...Ο 1.6αρης vvt-i έχει ψυχή παρά το μεγάλο αμάξωμα του avensis...
Ωραία τα πήγες φίλε μου και είναι έτσι όπως τα λες.Aυτά τα fabia rs όπως και τα top gun kανουν ένα μπαμ στην αρχή και μετά ξεψυχάνε...Για 1.4 καλά πάνε αλλά όσο ανεβαίνουν τα χιλιόμετρα τα βρίσκουν σκούρα με τους 1.6άρηδες ειδικά με της toyota
Παλιά 15-07-08, 17:39
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pavlosTS Εμφάνιση μηνυμάτων
Άραγε τόσο καλύτερος είναι ο 150άρις του colt από αυτόν του FR;
αν ειναι μαμα παει χειροτερα απο ολα τα 150αρια το ibiza...
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων Νo5 corollapatra ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1638 03-04-11 22:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων billlllll ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2206 27-09-06 16:09

Page generated in 0,18037605 seconds (78,58% PHP - 21,42% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:05.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com