Ξυπανω το πρωι , ομορφα και ωραια και παω στο αμαξι για να το φουλαρω. Με το που βαζω μπρος και ξεκιναω , τσουπ....αναβει το λαμπακι χαμηλης σταθμης βενζινης.Ωραια λεω να παω σιγα , γιατι δεν ξερω που θα εχει ανοιχτο βενζιναδικο Κυριακατικα. Βγαινω Λ.Αθηνων προς Χαιδαρι και πηγαινα χαλαρα, Με το που παιρναω το Athens Queens και ενω ειχα Τριτη , ερχεται διπλα μου ενα Citroen AX Gti , ο οποιος εξωτερικα το ειχα φτιαχμενο και ειδα και εξατμιση , σιγουρα. Καθως ηταν διπλα μου και ειληκξρινα δεν τον ειχα παρει πρεφα , κανει κατι γκαζιες και κατεβαζει και αρχιζει να δινει.. Με προσπερναει , δεν μπαινει μπορστα μου και συνεχιζει. Ας κανω ενα ανοιγμα λεω και κατεβαζω δευτερα. Αυτος ειχε φυγει 2 αμαξια μπροστα και πλακωνομαι Λιγο πριν φτασει η δευτερα στις 6000 στροφες , ακουω που αλλαζει και συνεχιζω να τον φτανω . Αλλαζω σε τριτη και εγινα καπνος.... Ομως μετα μας πιανει φαναρι κοβω , ερχεται διπλα μου και αρχιζει παλι γκαζιες... Τι εγινε ρε παιδια , λεω δεν του εφτασε??? Για καλη του τυχει μπαινει μπροστα μου μια μηχανη και οταν αναψε πρασινο δεν εφυγε γρηγορα , οποτε λεω ας τον να φυγει να στριψω κ εγω να βαλω βενζινη. Δυστηχως το βενζιναδικο ειναι κλειστο οποτε συνεχιζω στο τελευται φαναρι πριν το σε πιασει η κατηφορα για Ασπροπυργο. Αυτος εκει να περιμενει με γκαζιες...Αναβει πρασινο δεν ανοιγω την πρωτη , φευγει αυτος τεζα , οποτε πλακωνια με την δευτερα , σπαει η δευτερα η δικια του , εγω συνεχιζω , τον περναω , βαζω τριτη και αντε γεα... Σηνειδητοποιω οτι φτανω Ασπροπυργο , δεν εχω βενζινη και δεν βρισκω ανοιχτο Βενζιδακο!!! Ευτηχως μετα απο μερικα μετρα ειδα ενα ανοιχτο και σωθηκα....
Παρεπιπτωντος , οταν μου αναβει το λαμπακι και το φουλαρω βαζω περιπου τα 40 λιτρα. το τεποζιτο δεν ειναι 50 ή 55? Εχει τοσο μεγαλη ρεζερβα???Με τα 40 λιτρα κανω περιπου τα 500 χλμ.