Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vaso";p="
Ένα μόνο σχόλιο,τα είδα όλα!
|
Βάσω Καλως ήρθες..αλλά ξεκίνησες λάθος...Ενα σχολιο είπες μονο και εκθεση εγραψες και μαλιστα γεματη ανακρίβιες!!!
Παράθεση:
Αυτά γίνονται μόνο στο σινεμά
|
Φυσικα και οχι...γινονται και στον υπολογιστή και στα όνειρα του Νίκου!
Παράθεση:
[...]Και πως να περάσει αφου σε οτι κενό υπήρχε "χωνόταν" ο Νίκος.Οι σφήνες ήταν όλα τα λεφτά!!!Περνούσε απο ΠΑΝΤΟΥ αλλά η καλήτερη ήταν όταν σε δρόμο με 3 λώριδες και όλες πιασμένες.........πέρασε απο ανάμεσα!!!
|
"Ναι γεια σας ο κύριος Νικος?..Θα θελαμε να σας προτείνουμε να αναλάβετε τα μαθήματα ασφαλούς οδήγησης στο safetrack που διοργανώνουμε" Ντροπή σου!
Παράθεση:
Τελικά έμαθα πως γίνεται κ αυτό
|
Επειδή είσαι και πατριώτησα,μια συμβουλή θα σου δώσω..don't try this at home!
Παράθεση:
.Εκεί βέβαια το evo έμεινε πίσω,πολύ πίσω αλλά με τόσα άλογα ήταν λογικό να μας φτάσει γρήγορα και να συνεχιστεί το show.
|
Σαν να αρχισες να μιλάς λογικά..είσε σε καλό δρομο...
Παράθεση:
Ο τύπος είχε σκυλιάσει,πρέπει να το έβαλε φωτιά ή να είναι ήδη μέσα για βελτίωση.
|
Και δω μου τα χαλάς...Νικο πάει το χαλασες το κορίτσι...
Παράθεση:
Έχω δεί πολλούς οδηγούς,έχω πάει βόλτα με πολλούς γρήγορους που προσπαθούσαν να με κάνουν να φοβηθώ αλλά μάταια.......μόνο ο Νίκος κατάφερε το ακατόρθωτο.
|
Παράθεση:
[...]γίνανε κ άλλα όμως ήταν πολύ "μικρά" για να συγκριθούν με αυτό το τρελό που έζησα.Θέλει....................... κότσια για να το κάνει αυτό κάποιος και λίγοι είναι αυτοί που τα έχουν.Και όπως του είπα όταν τελείωσε η βόλτα..........είναι πιλότος!!!!!!!!
|
Αυτά παλι τι είναι?Ωδή στις οδηγικές ικανότητες του Νικού?Ντροπή και πάλι..Θα πρεπε να γνωρίζεις οτι απογορεύεται η διαφήμιση στο forum!!!Kαι συ Νικο πώς επιτρέπεις και γραφονται τετοιο πράγμα..ή μήπως το υποκίνησες?Πλέκτανη μυρίζομαι και γι'αυτο καταγγέλω την απαράδεκτη συμπεριφορά του ζευγαριού Νικου-Βάσως,και προτείνω την παραδειγματική τους τιμωρία!!!
Για την κόντρα
ένα μονο έχω να δηλώσω!Νικοοοοο πόσα θες να μας τρελλάνεις!Εκτώς πάλι αν τα δώσατε μεχρι τα...120...Οπότε λογικο
Υ.Γ:Καλε βρε γλυκό μου κορίτσι,ενα σωρό Λεβεντες εχει η Σαλονίκη που πάς και μπλέκεις με τετοιους ανώριμους κοντράκιδες και μάλιστα τόσο μακρυα...?