Εχθές και προχθές ήτανε μάλλον κακή μέρα για τα CR-X. Το πρώτο περιστατικό με ένα "τουμπανιασμένο" hondaκι, το οποίο θεώρησε προσβολή το ότι μπήκα στην αριστερή λωρίδα γρήγορα και δεν μπόρεσε αυτός, πηγαίνοντας για την είσοδο στον κηφισό, απο την Λένορμαν. Αφού λοιπόν στρίβουμε στο φανάρι δεξιά, μπαίνω αριστερή, και κολλάει πίσω ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΟΤΑΤΑ. Βγαίνουμε λοιπόν Κηφισό, και ανοιγόμαστε αριστερά.... εγώ έμεινα στην 2η απο δεξιά, στην μεσσαία υπήρχε λεωφορείο, και αυτός βγαίνει τελείως αριστερή..... και δίνουμε και οι 2! Περνάμε το λεωφορείο, και περιμένω το αποτέλεσμα μιας και πήγαινα ΚΤΕΛ, για να μπώ στην τελείως αριστερή..... 4 Καρότσες πίσω! Καλά είναι λέω! Δεν τον χάλασε!!!
Εχθές είχαμε και συνέχεια με ενα CR-X del Sol. Το τουτούνη αυτό είναι 160 αλογάκια, και εγώ με τα ταπεινά 137 (μην ξεχνιόμαστε, τόσα έδιεξε το POWER (έχετε δίκιο,δεν το ξεχνάω, στο λαιμό μου έκατσε)), ανεβαίνουμε για Κηπούπολη. Βλέπω απο πίσω ένα ωραίο αυτοκόλλητο
www.HPclub.gr .Αντε να δούμε λέω! Του κολλάω απο πίσω... και αυτός τσιμπάει αμέσως. Αρχίζουμε και ανοίγουμε στην Αναπάυσεως, και εγώ έχω κολλήσεις απο πίσω. Να μην τα πολυλογώ, του σκάω μια πρσοσπέραση και τον αφήνω 3-4 καρότσες πίσω. Κόβουμε και έρχεται πίσω μου (Αφού έχουνε προηγηθεί διάφορα "παιχνίδια"). Φτάνουμε στην Περικλέους και αρχίζουμε να ανεβαίνουμε, και μου βαράει κόφτες απο πίσω. Του απαντάω κι εγώ και ανοίγουμε! Αποτέλεσμα, με 2 προσπεράσεις, 4 καρότσες πίσω αυτός! Καλό ήτανε! Προσωπικά δεν τα λέω επειδή τα πέρασα, γιατί ξέρω τι κάνει το τουτού μου! Τα λέω γιατί ακόμα προσπαθώ στον δρόμο να δικαιολογήσω τα 137 του POWER! Πως γίνεται με 137 να τσαγιάζω τόσο κόσμο "Ανώτερο" απο εμένα, με διαφορές που ακουμπάνε και τα 70 άλογα?!?!? (Πάντα βάση τον όσων λέει το POWER!!!). Δλδ όλοι είναι τόσο κουλοί? τι να πώ, μπορεί! Οπότε....... Εκατόν Τριάντα Εφτά!!!