Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g
nikifore δεν νομίζω πως και να ήθελες να βάλεις οτι θα σου έβαζε στο αμάξι σου τεχνικός υγραέριο έχοντας και την ευθύνη σωστής λειτουργίας του πανω στο μοτερ σου συγκεκριμένα θα έτρωγες άκυρο και απο εκει οπότε πάλι θα σου έμεναν τα λεφτά
|
δεν καταλαβα καθολου τι εννοεις!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από preatorian
Οποιος δεν θελει να ζημωσει 10 μερες κοσκιναει που λενε.αμα ηθελες να βαλεις θα ειχες βαλει εδω και πολυ καιρο.
Αν δεν ανακοινωθει κατι επισημα εγω δεν πιστευω κανεναν για τις τιμες του αεριου.
|
εχω πει ποσες φορες πως εχουν τυχει πολλα πραγματα στην μεση, μαλιστα τωρα αργουν πολυ καιρο να με πληρωσουν απο την δουλεια μου! ετσι δεν μπορεσα να βαλω δεν το εκανα σκοπιμα για να μενω στα λογια αν αυτο εννοεις, ουτε μπορω να λεω εδω μεσα τα προσωπικα μου για να απολογουμε! οποιος καταλαβαινει καταλαβαινει, οποιος οχι......,οποτε ακυρο το σχολιο σου! τωρα πλεον δεν θα συμφερει! φυσικα πρεπει να δουμε στην εφαρμογη για τι τιμες θα μιλαμε, γιατι ο καθενας λεει τα δικα του....
να φανταστεις ηθελα να ακυρωσω κατι προγραμματα που εχω της
bank ασφαλιστικα και χανω 2000 ευρω!!!! και αυτο ηθελα να το κανω τον Αυγουστο για να βαλω υγραεριο! γιαυτο σου λεω.....τι να εκανα δλδ να εχανα και 2000 ευρω απο πανω????