Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 23-12-10, 01:12
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 508
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL Εμφάνιση μηνυμάτων
ασε το ιντερνετ και το τι λενε γιαννη....

σου εχει τυχη live?

αν οχι αστο...
Ναι ρε Πανο με πηγες βολτα και εχω μπει και σε EVO!
Και το EVO με 1.1 (προγραμμα)και φιλτρο εξατμιση δεν ειναι 300 αλλα 360+ οποτε φευγουμε και παλι μακρια!
Τωρα μην πουμε σε διαδικασια συγκρισης 3sgte VS 4G63 γιατι πρεπει να αλλαξουμε TOPIC θα γραφτουνε μερικες εκαντονταδες σελιδες,ακρη δεν θα βγαλουμε!Επισης ΣΥΓΓΝΩΜΗ αλλα δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικος γιατι το EVO ειναι το τελευταιο ΟΝΕΙΡΟ μου που μου εχει μεινει ανεκπληρωτο(σε αυτοκινητα μιλαω παντα ετσι) και οποτε και ΟΛΟΣ ο κοσμος να λεει κατι αλλο που δεν λεει,εγω με το EVO αρρωσταινω το παραδεχομαι!Ειναι το μοναδικο αμαξι που σκεφτομαι συνεχεια ειλικρινα!
Ομως και ο 3sgte ειναι αξιος σεβασμου!
Αλλα και ο 20v των group VAG ειναι ενας παρα πολυ καλος κινητηρας που φθανει ευκολα πλεον 500+ με 1800 κυβικα ,και ΣΤΟΚ εγκεφαλο αλλα και extreme κατασκευες με 2000 κυβικα και 2070 υπερκυβισμενα με πανω απο 700 ιππους!Ηδη στον Βολο υπηρξε 2λιτρο με 570 ιππους και 65 κιλα ροπης καθως και 2070 με 600+ και 70+ κιλα ροπης!
Αυτα ειναι προσωπικα γουστα του καθενος!Εγω τα σεβομαι ολα!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Παλιά 23-12-10, 01:21
Το avatar του χρήστη MITSOS
MITSOS Offline:

Περιοχή: ΒΟΛΟΣ
Δύναμη Σεβασμού: 348
MITSOS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt Εμφάνιση μηνυμάτων
Ναι σιγουρα θα εχει Suspens αλλα να ξερεις οτι και το 207RC ειναι πραγματικο ΟΠΛΟ Νικο!Το μοτερ ειναι καταπληκτικο δουλεει απιστευτα καλα και ψηλα και θα το φορεσει και το BMW!Ηδη τα MINI COOPER σκιζουν ετσι!
Οντως περιεργη κοντρα ηταν αλλα θα εχουμε σιγουρα ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ με καινουργια λαστιχα το 207 καθως και απο σταση!Επισης υπηρξε ενα θεμα με την βενζινη του 207 με κατι ψιλοδιακοπες!ΤΙ να πω οτι μου ειπαν λεω!Στα πολλα χιλιομετρα τα VAG δεν εχουν αντιπαλο!Στα 160 και πανω!Εκει να παιξεις με τον ΜARMEL ΑΝ λεω ΑΝ χασεις!
Παντως το 207 ειναι 5ταχυτο και κοφτη 5ης 220 στις 7000!ΘΕΟΚΟΝΤΟ δηλαδη!Ευνοειται στην σταση και στα χαμηλα αλλα σπιναρει κιολας!
Απ' ότι πήρε κι εμένα το αυτάκι μου όντως το 207 είχε θέμα μιας και δούλευε με 3,5 κυλίνδρους.
Και τώρα που διορθώθηκε θα ακολουθήσει ρεβάνς για να έρθουν τα πράγματα στα ίσια τους.
Γιατί δε γίνεται με 220 άλογα και 19άρες το TOLEDO να είναι μπροστά. Να ήταν αν πχ είχε setup 2579 και 300φεύγα άλογα (θα το βάλει και η garrett στον κατάλογό της απ' ότι έμαθα το setup 2579). Αλλά με 220 ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!
Παλιά 23-12-10, 01:23
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
πιστευω δεν εχεις ουτε εχεις ακουσει 4age 20v τουρμπο και 10ρες...
550+

δεν εχεις ακουσει σιβικ τουρμπο διλιτρο 11αρες 680hp (με ειχαν βαλει μεσα)

το εβο φυσικα και ειναι καλο και υπεροχο και και...
λοιπον? ειναι ατρωτο?

σε πηγα εγω βολτα? πλακα κανεις ρε γιαννη?
απο 0-120 μπορεις ΕΣΥ ως γιαννης να κρινεις εναν 3sgte?
μπορεις να καταλαβεις ποσο αδικειται μεσα στα φαναρια?
αν δεν σκασεις την τριτη και την τεταρτη και να δεις με τι ευκολια ανεβαζει η πεμπτη δε μπορεις να καταλαβεις...
ετσι αδικειται και ο 20v που αποδιδει αψογα μετα τα 140...

και σε τι εβο εχεις μπει? γιατι και εχω μπει se φτιαγμενο 400+ και ΕΧΩ οδηγησει εβο μαμα... και ξερω τι σου λεω...

δε διαβαζω ιντερνετ οπως εσυ (θα σου προτεινα να ελατωσεις το utoube )

θα πρεπει να πας μια βολτα εθνικη να δεις πως απο 170 παει 250 σε χρονο dt για να καταλαβεις τι μπορει να κανει ο 3s...

στον μπαρμπαρη θελω να μπω αλλα αντε να τον πετυχεις λασκα... και τοτε αναθεωρεις γιαννη...
ετσι ειναι...

οταν οοολαα τα ευρωπαικα-αμερικανικα καταφερουν να κανουν την εφαρμογη που μπορεις να κανεις με supra και με skyline και σελικες με εβο κτλ ...τοτε πιθανον να ληξει η κουβεντα....

που σημαινει ΠΟΤΕ....

και εχω παρα πολλες φορες μπει σε 20vt groupvag φτιαγμενα πολυ και φτιαγμενα μετρια και φτιαγμενα ελαχιστα και διαπιστωσα οτι βαριουντε να ανεβασουν. σε σχεση με την ιαπωνια παντα...

πουντο μουντο νατο σαξο κτλ κτλ κτλ θα με πιασεις αδιαβαστο γιατι ποτε δεν ασχοληθηκα με αυτα...
ουτε ποσους κυλινδρους εχουν δεν ηθελα να μαθω... ποτε μου...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 23-12-10 στις 01:36.
Παλιά 23-12-10, 01:37
Το avatar του χρήστη MITSOS
MITSOS Offline:

Περιοχή: ΒΟΛΟΣ
Δύναμη Σεβασμού: 348
MITSOS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
χμμμ μάλλον το καλοκαίρι θα κάνουμε group buy εισητήρια και θα κατεβούμε για γκαζοτουρισμό στην Κύπρο...

εμένα πάντως θα με ικανοποιούσε 100% ευρωπαϊκή καρότσα (πολύ καλή οδικη συμπεριφορά) με γιαπωνέζικο μοτέρ.
πιστεύω ότι είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός.
αν και με τη celica βρήκα το κέντρο βάρους και το στήσιμο που λείπουν από όλα τα μαμά corolla, carina,avensis.
οπότε και τώρα είμαι ικανοποιημένος.
Παλιά 23-12-10, 01:38
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Ενταξει Πανο δεν μπορω να κρινω μονο με μια βολτα αλλα καταλαβα!Την ιδια εκανα και με ΕVO!Δεν ειναι εκει το θεμα!
Παντως το να συγκρινεις Supra και Skyline με Celica το παιρνω μονο ως αστειο!Αφου λοιπον ασχολεισαι ξερεις πολυ καλα οτι η οροφη των 3sgte ειναι τα 700 αλογα και το ελεγε συνεχεια και ο Μπαρμπαρης αλλα και ξενα φορουμ!Στα 700 αλογα τα αλλα 2 μολις ΑΡΧΙΣΑΝ!Ασχετα αν φετος μετα απο μια 10ετια που παλευε ο Μπαρμπαρης καταφερε ΑΓΝΩΣΤΟ πως να τα ΧΙΛΙΑΣΕΙ!
Εν πασει περιπτωση με τα αλλα συμφωνω που λες οτι το καθενα εχει την χαρη του ΑΛΛΑ για
<οταν οοολαα τα ευρωπαικα-αμερικανικα καταφερουν να κανουν την εφαρμογη που μπορεις να κανεις με supra και με skyline και σελικες...τοτε πιθανον να ληξει η κουβεντα....> δεν ισχυει ειδικα για τους Αμερικανους αφου οπως πολυ καλα ξερεις ειναι η ΧΩΡΑ του απολυτου 0-402,1/4 μιλιου,τα γνωστα μας DRAGSTER που τα εφεραν στον κοσμο ολο και τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ(που ελεγε και ο Σημιτης στην Βουλη) αφου εχουν τον γρηγοροτερο χρονο πανω στην γη με τα ΤΕΡΑΤΑ TOP METHANOL που κανουν το 1/4 μιλιου σε 4.3 δευτ.με ταχυτητα εξοδου 520+χιμ!ΟΠΟΤΕ ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα καθως και πολλα βελτιωτικα ΚΟΡΥΦΑΙΑ ειναι ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ προελευσης στην παγκοσμια σκηνη!
Το you Tube το σιχαινομαι Πανο και δεν εχω δει ΠΟΤΕ βιντεακια παρα μονο εδω οσα βαζουν τα παιδια απο το ΚΛΑΜΠ!Επισης με την τεχνολογια δεν τα παω καλά οπως εχετε ισως καταλαβει!
Επισης βαζοντας σε αυτα που λεμε τα ΤΕΡΑΤΑ τα SAXO ,PUNTO και αλλα τετοια ,ανοιγουμε παλι αλλη κουβεντα!Το οτι δεν ασχοληθηκες εσυ ΠΟΤΕ δεν μου λεει κατι!Πρεπει με αυτα να βαλεις και το STARLET!Τα διλιτρα ειναι αλλου παπα ευαγγελιο!
Αν λοιπον θες και την προσωπικη μου γνωμη,κατι βεβαια που δεν ενδιαφερει το ΦΟΡΟΥΜ , το να βαλω ενα διλιτρο μαμα πανω και να το σκαλισω - γαργαλησω και να παω 300 δεν μου λεει τιποτα!Ουτε θα πανηγυριζα ΠΟΤΕ!Ποσο μαλλον να τσακωνομουν κιολας που λεει ο λογος!
ΤΩΡΑ ομως που εχω ενα ταπεινο PUNTO μολις 1372 κυβικων και 8V με μαμα εγκεφαλο και ηλεκτρικα και εχω καταφερει να 300ησω ΣΥΓΓΝΩΜΗ αλλα εχω καθε λογο να πανηγυριζω!ΟΛΑ αυτα βεβαια ΧΩΡΙΣ παρεξηγηση και σε πνευμα ΦΙΛΙΚΟ!Διχως προσωπικα με κανεναν!

Παράθεση:

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannis gt : 23-12-10 στις 01:52.
Παλιά 23-12-10, 01:43
MARMEL Offline:
Αdministrator

εεεεεεεε ξεκολα....
τοπ μεθανολ εφτασες? βαλε και λιγο συμβατικες καταστασεις...

αντε και εκανα λαθος με την αμερικη...
πες μου εναν αμερικανικο κινητηρα επιδοσεων τοτε... που τα κυβικα του μετριουντε σε ... κυβικες ιντζες...

δεν συγκρινα σελικα με σουπρα και με σκαιλαιν...

ειπα οτι ειναι μοντελα τοπ εφαρμογων οπως και τα εβο εννοειται...
η ευρωπη ειναι 1000χρονια πισω σε κινητηρες...
τουλαχιστον αντοχης...
αυτα εσυ τα ξερεις πιο καλα...
ως utouber...

το σελικα αν φτανει εως 700μεγεια του με χαρα του...
ειναι 20 χρονων κινητηρας...
ρολο παιζουν και οι βελτιωτικοι οικοι διοτι δεν ασχολουντε με ολα τα αυτοκινητα...
το εβο ειναι το τοπ στην κατηγορια πιστευω σε aftermarket πραγματα...
ευλογο ειναι οτι οι κατοχοι τα ΧΩΝΟΥΝ κανονικα τα φραγκα...
Παλιά 23-12-10, 01:54
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Συμβατικες καταστασεις EVO,SUPRA,SKYLINE με 1000+αλογα!Ε οχι ρε Πανο ουτως η αλλως ξεφυγαμε απο τα συμβατικα!
Το you Tube το σιχαινομαι Πανο και δεν εχω δει ΠΟΤΕ βιντεακια παρα μονο εδω οσα βαζουν τα παιδια απο το ΚΛΑΜΠ!Επισης με την τεχνολογια δεν τα παω καλά οπως εχετε ισως καταλαβει!
Επισης βαζοντας σε αυτα που λεμε τα ΤΕΡΑΤΑ τα SAXO ,PUNTO και αλλα τετοια ,ανοιγουμε παλι αλλη κουβεντα!Το οτι δεν ασχοληθηκες εσυ ΠΟΤΕ δεν μου λεει κατι!Πρεπει με αυτα να βαλεις και το STARLET!Τα διλιτρα ειναι αλλου παπα ευαγγελιο!
Αν λοιπον θες και την προσωπικη μου γνωμη,κατι βεβαια που δεν ενδιαφερει το ΦΟΡΟΥΜ , το να βαλω ενα διλιτρο μαμα πανω και να το σκαλισω - γαργαλησω και να παω 300 δεν μου λεει τιποτα!Ουτε θα πανηγυριζα ΠΟΤΕ!Ποσο μαλλον να τσακωνομουν κιολας που λεει ο λογος!
ΤΩΡΑ ομως που εχω ενα ταπεινο PUNTO μολις 1372 κυβικων και 8V με μαμα εγκεφαλο και ηλεκτρικα και εχω καταφερει να 300ησω ΣΥΓΓΝΩΜΗ αλλα εχω καθε λογο να πανηγυριζω!ΟΛΑ αυτα βεβαια ΧΩΡΙΣ παρεξηγηση και σε πνευμα ΦΙΛΙΚΟ!Διχως προσωπικα με κανεναν!

Παράθεση:

Παλιά 23-12-10, 02:06
MARMEL Offline:
Αdministrator

1000+ αλογα εχουν δουλεια με τα τερατομορφα της μεθανολης? οχι

ποιος σου πε να μην χαρεις το πουντο ρε συ?
μα και γω γουσταρω να 300ριζεις...
απλα εγω ποτε δεν ασχοληθηκα γενικως τι κανουν τι εχουν τι δεν εχουν σαν αμαξια...
παντελως αδιαφορια και αγνοια εχω....

αφου τα διλιτρα ειναι αλουνου παπα ευαγγελιο ας τ αφησουμε...

παντως εχω την εντυπωση οτι πρεπει να ελατωσεις το ιντερνετ...
Παλιά 23-12-10, 02:17
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Εχουν και πιο <light>κατηγοριες!Τα Fynny car και τα δεν θυμαμαι τα αλλα πως λεγονται!Κανουν 6δευτ.και τα αλλα 7-7.5!Για την ιστορια παντως να αναφερω οτι λογω δουλειας ημουν 4 μηνες Αμερικη και ειχα την τυχη να τα δω απο κοντα και μαλιστα τυχαια πηγαινοντας οδικως σε μια πολη με εναν φιλο!Εχουν αλλη φιλοσοφια εκει!Εμεις τουρμπινες αυτοι κομπρεσορες!Εμεις 10.000 στροφες και 2-3000 κυβικα αυτοι 8-10.000 κυβικα!Το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ μετραει!Μαλιστα ειχε και μηχανες με την οποια ενας Ιαπωνας οδηγουσε Harley κατι τετοιο τελοσπαντων με δεν ξερω ποσα κυβικα και ποσα αλογα πανω απο 1000 μαλλον,και εκανε τοτε ΝΕΟ παγκοσμιο ΡΕΚΟΡ LIVE ετσι με χρονο 5.5 αν θυμαμαι καλα και ειχε γινει ΧΑΜΟΣ τοτε,εν ετη 2006 μιλαω ε!Τωρα δεν ξερω ποσο ειναι!

Παράθεση:

Παλιά 23-12-10, 08:27
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Δύναμη Σεβασμού: 416
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Wink

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt Εμφάνιση μηνυμάτων
...Ηδη στον Βολο υπηρξε 2λιτρο με 570 ιππους και 65 κιλα ροπης καθως και 2070 με 600+ και 70+ κιλα ροπης!
...
Μήπως λες για το Leon του λοχία από τη Λαμία;
Γιατί, νομίζω πως αυτό κάποια στιγμή πέρασε και τους 700...
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων billlllll ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2206 27-09-06 16:09

Page generated in 0,19918394 seconds (79,05% PHP - 20,95% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:30.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com