Να πω μερικά πράγματα για το πρόγραμμα την εκδρομής για να ξέρει ο κόσμος τι να περιμένει....
Προτεινόμενο πρόγραμμα Σαββάτου
Υπολογίζω αναχώρηση απο την Αθηνα κατα τις 9:30 το πρωι
Θα φτάσετε στην Ακράτα περιπου στις 11:00 ΄(θα είστε και 25 αυτοκινητα, οπότε δεν μπορείτε να τρέχετε πολύ....)
Εκεί θα έρθουμε και εμεις απο την Πάτρα και θα πιούμε όλοι μαζί καφεδάκι...
Μετα ακολουθώντας λίγο την νέα Εθνική και λίγο την παλαιά, θα φτάσουμε στον Ψαθόπυργο που είναι 8 χιλιόμετρα πριν την Πάτρα, όπου και θα φάμε τα κοψίδια μας. Απο την ταβέρνα θα φύγουμε κατα τις 3:30.... Μετά φαντάζομαι οτι θα πάμε για μια ομαδική φωτογράφιση στο Ρίο κάτω απο τη γέφυρα...
Μετά τη φωτογράφιση η παρέα θα χωριστεί. Όσοι θα διανυχτερεύσουν θα πάνε για check in και ξεκούραση στο ξενοδοχείο, ενώ όσοι είναι να φύγουν μπορούν να κάνουν μια βόλτα στην Πάτρα, καφέ στην παραλια ή στο Ρίο και κατά τις 6:00 να φύγουν για Αθήνα (μην τους πάρει και η νύχτα....). Οι διανυκτερεύοντες θα ξανασυναντηθούν κατα τις 8:00 για βολτιτσα στην Πάτρα, πιθανώς καφεδάκι και κρασάκι σε κάποιο ρεμπετοκουτούκι....
Προτεινόμνο πρόγραμμα Κυριακής.
Μέχρι τις 9:00 πρέπει να εχουν ξυπνήσει για να φάνε στον μπουφε (ειναι μεσα στην τιμή, γιατι να μην τον εκμεταλλευτούμε....) Αναχώρηση προς Καλάβρυτα απο το δρόμο που έχω προτείνει στο χάρτη. Η διαδρομή ειναι πολύ όμορφη (όσοι θελουν να στρίψουν μπορουν να φύγουν μπροστά, ενω οι υπολοιποι χαλαρή οδήγηση και όμορφα τοπία). Εξετάζω το ενδεχόμενο να φάμε σε κάποιο χωρίο πριν τα Καλαβρυτα (Σκεπαστή....) Κατα τις 4:30 θα κατηφορήσουμε προς Διακοφτό όπου και θα χωριστούμε δεξία οι προς Αθήνα και αριστερεα οι προς Πάτρα...
Αυτό ειναι ενα πλάνο, περιμένω προτάσεις, ιδέες και γνώμες....
Σχετικά με τα διπλά κρεββάτια, θα τα δώσω σε όποιον θέλω ΕΓΩ....