Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
|
|
20-06-06, 22:44
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Μελίσσια-Ηράκλειο Κρήτης
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Στο Colt που τυχαίνει να έχω,έχω βάλει τον σωλήνα -αλουμινενιο βέβαια- κατευθείαν πρίν το AFM και μετά την πεταλούδα.O μαμά σωλήνας έχει μετακομίσει στην αποθήκη μου και η διαφορά που έχω δεί είναι μέρα με την νύχτα.Σαφώς είναι τελείως διαφορετικά αμάξια αλλά έχουν έναν κοινό παρονομαστή:Πρίν τοποθετήσω τον αλουμινένιο σωλήνα,μου άναβε και σε μένα το λαμπάκι του engine check.Με την τοποθέτηση όμως του σωλήνα όχι μόνο λύθηκε το πρόβλημα αλλά η απόδοση πήρε την ανιούσα!!!!!Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις να τοποθετήσεις έναν αλουμινένιο σωλήνα(180 ευρω) κερδίζωντας αμέσως σε απόδοση,όχι ελαστικα-πλαστικά=απώλειες,όχι κούρμπες και το κυριότερο όχι άλλες επισκέψεις στην Toyota!!!!!!Βέβαια εάν έχεις κανέναν γνωστο να στην φτιαξει είσαι οκ .Επειδή τον καιρό που το έψαχνα δεν άξιζε απο οικονομικής άποψης,αγόρασα μια extra φιλτροχοάνη που περιείχε ήδη τον σωλήνα.Η τιμή την αναφέρω παραπάνω...!!!Είναι η μόνη μαιμουδία που θα χρειαστείς να κάνεις αλλα αξίζει τον κόπο...Άσε που μπορεις να την πουλήσεις και την extra βγάζωντας και κάτι.....
|
24-06-06, 03:47
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
βρηκα εναν τυπο που θα κανουμε κατι σαν κατασκευη...αντε και να δουμε...μολις το φτιαξω θα ανεβασω φωτος να μου πειτε...
|
|
Re: Φιλτρο-εξατμιση |
|
28-06-06, 12:15
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Re: Φιλτρο-εξατμιση
Σχετικά με το θέμα της εξάτμισης, από ότι κατάλαβα από τα προηγούμενα posts, το τελικό της ΤΤΕ (ανεξάρτητα από το αυξημένο κόστος αγοράς του) είναι το πιο όμορφο, το πιο αθόρυβο και το πιο τεριαστό για το Ε12, αλλά είναι και αυτό που αποδίδει τα λιγότερα άλογα (2,5 hp) σε σχέση με τις άλλες after market λύσεις.
Επειδή όμως με ενδαφέρει πρώτα από όλα το όσο το δυνατόν χαμηλότερο επίπεδο θορύβου, στην περίπτωση που γίνει τοποθέτηση του συγκεκριμένου τελικού ΤΤΕ και σε συνδυασμό με μια φιλτροχωάνη, ελεύθερο φίλτρο ή ό,τι άλλη ιδανική λύση υπάρχει για το θέμα του αέρα, ποια υπολογίζετε να είναι η αύξηση της ιπποδύναμης, και κατ' επέκταση της ζωντάνιας του κινητήρα, που θα προσφέρει μια τέτοια επιλογή;
|
|
28-06-06, 18:14
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ξεσσαλονίκη...
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από hatzidi2";p="
έτσι όπως είναι δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα, εκεί που τελείωνει η σκούπα σου, αρχίζει η εισαγωγή σου.
Δοκίμασε να βγάλεις τον μαμά σωλήνα και να φτιάξεις custom σωλήνα με μικρότερες κούρπες.
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D";p="
λες να φταιει και η κουρμπα του μαμα?αλλα ειναι μετα το afm.κανει να πηγαινει κολητα η σκουπα με την πεταλουδα??ετσι θα μηδενιστει η αποσταση....κανει?
|
Οταν είχα προτοβάλλει την φιλτροχοάνη,δεν είχα κάνει κατασκευή και την είχα κουμπώσει απλά με μια κοντή γωνία κατευθείαν στην πεταλούδα.Δεν έβγαλε ούτε check
ούτε τπτ,βεβαια η φιλτροχοανη εχει ετοιμη βαση για το AFM.Οταν το είδαν κάποιοι μου είπαν οτι πιθανότατα επηρεάζεται η απόδοση καθώς ο αέρας δεν υπάρχει αρκετή απόσταση ώστε να εισέρθει με την ταχύτητα που πρέπει...Σε σένα μάλλον ισχύει το ανάποδο με τόσο μεγάλη σωλήνα.Ικασίες κάνω..Μετα οταν την έβαλα εκεί που έπρεπε άλλαξε εντελώς ο ήχος,αλλά δεν κατάλαβα αν είχα καποια διαφορά σε απόδοση...
|
28-06-06, 23:49
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
|
|
....το σαββατο ξεκιναω τα τεστ!!!βασικα οπου εχς δει ειτε χωανη ειτε βαρελακι το afm ειναι κολητα με τον εξαγωγη του εκαστοτε φιλτρου...που εμενα δεν γινετε....θα δοκιμασω και θα σας πω τελικα τι παιζει....
|
04-07-06, 02:34
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
|
|
τελικα κουμμπωσα το AFM στην χωανη της σκουπασ κατευθειαν..αυριο θα παω να σβησω το Τσεκ και βλεπουμε αν ξανααναψει.Επισης ο μαμα σωληνας εφυγε..Εντυπωσεις??Σε ευθεια ψιλοαναφορικα το αμαξακι μου εβγαλε κοντα 200 χλμ.σε μια καλη ανηφορα επεσε στα 190....ενθουσιαστηκα...ασε που το νιωθω πιο αερατο.αυριο θα βαλω pic! και οπως ξερετε φοραω 17αρια......!!!
|
04-07-06, 20:30
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Δεν χρειάζεται να πάς στην αντιπροσωπία. Πήγαινε στην ασφαλιοθήκη που είναι πάνω από την μπαταρία και αφαίρεσε την ασφάλεια του EFI για 20-30 δευτερόλεπτα!!!
|
04-07-06, 20:34
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
|
|
ευχαριστω!
|
16-08-06, 15:14
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα-Κόρινθος
|
|
Καλησπέρα,
μπορεί κάποιος να μου πει τον κωδικό και μια ενδεικτική τιμή για το φίλτρο της ΚΝ για την Ε12 1.4 ...
16-08-06, 16:31
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Αν μιλάς για το πανελάκι που μπαίνει μέσα στο φιλτροκούτι κοστίζει γύρω στα 70 - 80 ευρώ. Ο κωδικός της ΚΝ για pro-facelift είναι 33-2835, και για facelift είναι 33-2252.
Αν μιλάς για το κιτάκι φιλτροχωάνης που αποτελείται από φιλτροχωάνη, αντάπτορα, βάσεις, βιδούλες, σωληνάκι αναθυμιάσεων και σωλήνα, κοστίζει 180 ευρώ. Ο κωδικός της ΚΝ είναι 57-0633 (νομίζω είναι μόνο για pro-facelift).
Στο λινκ που σου δίνω πιο κάτω βάλε χρονολογία και κυβικά της κορολλας σου για να δεις ακριβώς τι δίνει η ΚΝ και ποιος ειναι ο κωδικός του.
http://www.knfilters.com/search/appsearch.aspx
Προσωπικά έχω βάλει το κιτάκι.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17275095 seconds (81,84% PHP - 18,16% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:25. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|