Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ COROLLA CLUB |
|
|
14-09-05, 13:20
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
νόμιζω ότι δεν πρέπει να δώσουμε άλλη συνέχεια στο θέμα, αν και εμένα μου φαίνεται παράλογο να κάτεβει ο φίλος savvasKE35 από θεσσαλονίκη (έχοντας κάνει ένα ταξίδι 5 ώρων) και τελικά να μην κάνει δυναμόμετρηση, ή να τον αφήσω να κάνει στο τέλος, και να φτάσει στο σπίτι του στις 5:00 το πρωί, θα τα πούμε αύριο με όλα τα παιδιά.
|
|
Re: Dyno Day |
|
14-09-05, 13:51
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Dyno Day
Παίδες, το θέμα λήγει εδώ. Δεν το συνεχίζουμε παραπέρα!
Το θέμα τις εγγραφής είναι πολύ καιρό γνωστό και υπάρχει και ενημέρωση μέσα στο site! Όπως λ.χ έχουμε εναφέρει ότι στα διάφορα συνεργαζόμενα καταστήματα παίρνετε την έκπτωση με την επίδειξη τις κάρτας του κλάμπ!!! Σε όλα τα events, είναι λογικό ότι προταιρεότητα έχουνε τα μέλη του κλάμπ! Άλλωστε δεν νομίζω ότι άξίζει να μιλάμε για 20Ε το χρόνο!!!!!!!!!
Τελειώνουμε λοιπόν εδώ με το συγκεκριμένο θέμα. Για οτιδήποτε άλλο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Σπύρο, τον Φάνη ή κάποιον απο τους moderator.
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
|
|
14-09-05, 13:59
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παρακαλω εαν μπορειτε να μου υποδειξετε που μπορω να παω (στη Θεσσαλονικη) να εγγραφώ στο Club, ή εαν ειναι καπου γραμμενο στο site ποιο ειναι το link. Ευχαριστω!
|
|
|
14-09-05, 14:29
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Δεν ειπα τιποτα οταν ειδα οτι ενω ημουν στην 2η σειρα, ξαφνικα βλεπω οτι ειμαι εντελως εκτος. Και βρεθηκε ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ, που μενει διπλα, να παει να το δυναμομετρησει. Να τα χαιρεσται τα δυναμομετρα σας.... εγω θα κανω 1000 χλμ. θα παρω αδεια ανευ αποδοχων, θα πατησω το ολοκαινουργιο μοτερ μου,απλα για να γουσταρω εγω, και για να δω και αλλα πισωκινητα φτιαγμενα, και εσεις μου μιλατε οτι δεν πληρωσα συνδρομη? Τα εξοδα μου τα σκεφτηκε κανεις σας? Λετε να κολλησα στα 20 ευρω? Αν ειχε δυναμομετρηση στη Θεσσαλονικη θα ερχοσασταν?
ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ, εεε? Η παρακατω φωτο ειναι μονταζ ΘΕΟΔΩΡΕ?
Πανε,πανε να δεις, μην χασεις τη κοτα με το χρυσο αυγο!
|
14-09-05, 14:54
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Επειδη βλεπω να ξεκινανε ερωτες μεγαλοι, επειδη υπαρχουν και οι διαξιφισμοι για να μπορειτε να ερωτοτροπειτε ελευθερα, νομιζω οτι μπορειτε τα προσωπικα σας να τα μετακινησετε καπου αλλου.
Ειλικρινα δεν γνωριζω που μπορουμε να γινουμε μελοι αν και (αχρηστος που ειμαι) εκλεισα ενα χρονο στο club.
Παρακαλω , επειδη ολους μας δενει ενα παθος που λεγεται Corolla, οσο μπορειτε να ηρεμησετε τους τονους σας. Δεν νομιζω οτι εαν ο Σαββας εκανε 1000 χλμ μονο και μονο για να σας συναντησει και να περασει καλα μαζι σας θα του ελεγε κανεις "μεγαλε που ειναι η καρτα σου?". Και εσυ ρε Σαββα σε λιγο θα το κανουμε εμφυλιο πολεμο....
Λαμα κανε κατι...............
|
14-09-05, 15:06
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Οπως ειπα και πιο πριν δεν θα παρω την θεση κανενος.Το αμαξι μου το εχω δυναμομετρησει και ξερω ποσο ειναι.εννοειτε πως αν ερθεις απο θεσσαλονικη μονο και μονο γι αυτο καποιο απο τα παιδια και ας μην ησουν στη λιστα θα σου εδινε την σειρα του αναμεσα τους και εγω.μαλλον με παρεξηγησες...........
14-09-05, 16:27
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
chaidari
|
|
Τέλος καλό όλα καλά.
Μην αφήνετε τέτοιες λεπτομέρειες να χαλάνε τη διάθεση όλων.
Αφού λύθηκαν οι παρεξηγήσεις, έχω ένα ερώτημα.Θα συναντηθούμε όλοι μαζί κάπου πριν την έξοδο για Βαρυμπόμπη, ή στο Δυναμόμετρο κατευθείαν;
Κάνω δημόσια λοιπόν μια προσφορά: όποιος βγάλει τα περισσότερα αλόγατα.. θα του πάρω ΔΩΡΟ ..............
Ένα μεταχειρισμένο μπιφτέκι
|
14-09-05, 16:46
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
NIKAIA
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από SavvasKE35";p="
Δεν ειπα τιποτα οταν ειδα οτι ενω ημουν στην 2η σειρα, ξαφνικα βλεπω οτι ειμαι εντελως εκτος. Και βρεθηκε ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ, που μενει διπλα, να παει να το δυναμομετρησει. Να τα χαιρεσται τα δυναμομετρα σας.... εγω θα κανω 1000 χλμ. θα παρω αδεια ανευ αποδοχων, θα πατησω το ολοκαινουργιο μοτερ μου,απλα για να γουσταρω εγω, και για να δω και αλλα πισωκινητα φτιαγμενα, και εσεις μου μιλατε οτι δεν πληρωσα συνδρομη? Τα εξοδα μου τα σκεφτηκε κανεις σας? Λετε να κολλησα στα 20 ευρω? Αν ειχε δυναμομετρηση στη Θεσσαλονικη θα ερχοσασταν?
ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ, εεε? Η παρακατω φωτο ειναι μονταζ ΘΕΟΔΩΡΕ?
Πανε,πανε να δεις, μην χασεις τη κοτα με το χρυσο αυγο!
|
Λογω του οτι δεν μου αρεσουν οι παρεξηγησεις ειδικα για τον σαββα μου ειχε στειλει μυνημα και με ρωταγε την γνωμη μου αν θα επρεπε να ερθει λογω στρωσιματος και φυσικα χωρις να θελω καμια ευθηνη του ειπα να μην ερθει γιατι ο εξαερισμος μεσα στα δυναμομετρα και μιλαω γενικα, δεν ειναι ο καλυτερος η το ιδιο με ενα αμαξι που τρεχει στον δρομο με 200χλμ .
ετσι χωρις να εχω απαντηση απλως δεν τον εβαλα στην λιστα.
τωρα για τους υπολοιπους του club πολυ απλα δεν μπορεις να τους ευχαριστησεις ολους .ετσι ηρθε η αντιδραση απο τα εγγεγραμενα μελη του club που απλα ηθελαν περισσοτερα δικαιωματα απο τους υπολοιπους.τωρα αν θεωρειτε τα 20 E πολλα και πληρωμενο και το 2006 δεν ξερω τι να πω.
και το προβλημα αρχιζει τωρα που αρχιζει μια σειρα εκδηλωσεων ηστην οποια δεν θα ηθελα τετοια προβληματα.
|
14-09-05, 16:49
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
[quote="SavvasKE35";p="23840"]
ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ, εεε? [/quote question question question ]
|
14-09-05, 16:57
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
[quote="toyota mania";p="23870"]
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από SavvasKE35";p="
ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ, εεε? [/quote question question question ]
|
Λοιπον εσενα Καρδιτσομαγουλο σε ενημερωνω οτι την Κυριακη να μην κοβεις βολτες στο δρομο για Πασχαλιτσα διοτι θα παω να γνωρισω το υπολοιπο σοι της μελλουσας γυναικας μου, να προσεχεις δλδ γιατι θα γινουμε και συγχωριανοι!!!!
Φοβου ενα μαυρο G6 , ξερεις απο αυτα τα καγκουρικα με τα φιμε τζαμια!!!
:-)
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Dyno-day :-p |
Marios50 |
Videos |
3 |
23-12-10 01:37 |
Dyno day |
toyota mania |
ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ |
42 |
17-04-10 19:37 |
My first dyno |
gio911 |
TOYOTA COROLLA T-SPORT |
19 |
02-12-09 00:52 |
Dyno |
toyota mania |
ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ |
11 |
24-11-09 17:18 |
Dyno Day |
turbakias!!! |
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ |
23 |
09-04-05 04:14 |
Page generated in 0,16708207 seconds (81,70% PHP - 18,30% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:19. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|