H ΤΤΕ προσφέρει σαν "complete suspension kit" το Corolla Compressor suspension kit. Part no. is 08926-21832 με τιμή "παρόμοια" με το "ΤΤΕ Suspension kit", αλλά δεν νομίζω ότι είναι coilovers/adjustable.
Η TS κατεβαίνει άλλα 15-20mm, είναι 10-15mm χαμηλώτερη από τα άλλα Corolla, οπότε το χαμήλωμα είναι 30mm ως πρός τα άλλα Corolla. Αυτό προφανώς θα αφορά και όλα τα "χαμηλώματα" που αναφέρουν (π.χ. 30mm springs). Οι TS πριν και μετά το facelift έχουν το ίδιο ύψος.
Όποιος θέλει ας ψάξει περισσότερο για τιμές κτλ.(
florian.bachus@tte.de ), αλλά μάλλον θα παραπέμπουν για αυτά στην Toyota Hellas.
Οι τιμές της ΤΤΕ πρέπει να είναι πολύ τσιμπημένες και προφανώς χρεώνουν R&D.
Υποθέτω ότι έχει την αξία του σαν "εργοστασιακό" για όποιον έχει σε εκκρεμότητα προβλήματα τριξιμάτων κτλ. και δεν έχει περάσει τα 3 χρόνια.
Αν κάποιος δεν έχει κάνει τίποτα έως τώρα, εγώ θα έλεγα ότι συμφέρει η KW που έχουν βάλει πολλοί. Εκτός κι αν μπορείτε να βρείτε τί ελατήρια-αμορτισέρ συνδυάζει η ΤΤΕ, να αγοραστούν απευθείας από τον κατασκευαστή τους.
Όσοι έχουμε βάλει ήδη ελατήρια ΤΤΕ, είμαστε ευχαριστημένοι με το ύψος και δεν θέλουμε να πετάμε λεφτά μάλλον θα πρέπει να πάμε σε καλλίτερα αμορτισέρ. Στο εξωτερικό φαίνεται να βάζουν τα Koni 8610-1416 Sport (μπροστά) και 80-2844 Sport (πίσω). Αν κάποιος το έχει ήδη κάνει ή έχει καλλίτερη πρόταση, παρακαλώ να μας δώσει πληροφορίες.
Τέλος, δεν είμαι σχετικός με τεχνικά αυτοκινήτου, αλλά μου φαίνεται περίεργο να μην μπορείς να έχεις πληροφορία "ποσοτική" για προδιαγραφές όπως π.χ. σταθερά ελατηρίου ΤΤΕ. Είμαι περίεργος άν οι μηχανικοί αυτοκινήτων έχουν κάποια εργαλεία-engineering για το τί μπορούν να συνδυάσουν στις αναρτήσεις (βάρος-σταθερά ελατηρίου-δύναμη αμορτισέρ) ή οι μετατροπές γίνονται εμπειρικά (μαλακό-σκληρό-τούβλο). Εκεί προφανώς "παίζει" και η λογική του adjustable.