Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002> |
|
|
18-03-09, 06:12
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Χαλκίδα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Πάνο ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Στην επόμενη αλλαγή θα τα δοκιμάσω.Τωρα θα βάλω τα premium και μπροστά αφού τα αγόρασα.150 ευρώ μπρος-πίσω ή μόνο μπροστά?Εγώ πληρωσα τώρα 80 ευρώ για όλα μαζί.Η τουοτα δε θα δεχτεί εγγυηση στα φρένα γιατί αλλάζω μόνος μου τακάκια και έχει γίνει παρατήρηση γραπτή στο βιβλίο μου.
|
18-03-09, 10:24
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou
δεν είναι δυνατό να έχεις φρενάρισμα, υλικά να τρίβονται και να μην έχεις απώλεια υλικού! Εκτός αν πας σε ηλεκτρομαγνητική πέδη, οπότε δεν έχεις τριβή...
|
Θεός!!!!!!
ξέρω ότι είμαι off topic, αλλά δεν μπορούσα να μην σχολιάσω την ηλεκτρολογική ατάκα!!!
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
18-03-09, 17:40
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Χαλκίδα
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Λες σε λίγο καιρό να βάλουν και κεραίες φρεναρίσματος?Μόνο αυτό μας έλειπε.χαχαχα.Και άμα χαλάσουν τα bluetooth θα βγάζεις πόδι εξω να φρενάρεις...
|
|
|
|
18-03-09, 22:03
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ppschrs
...150 ευρώ μπρος-πίσω ή μόνο μπροστά?Εγώ πληρωσα τώρα 80 ευρώ για όλα μαζί...
|
Περίπου 150€ μόνο τα μπροστά, εννοείται! Είναι τακάκια ημιαγωνιστικά που σε "περίεργες" καταστάσεις σε κρατάνε στη ζωή! Και αξίζουν και το τελευταίο σεντ!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ppschrs
...Η τουοτα δε θα δεχτεί εγγυηση στα φρένα γιατί αλλάζω μόνος μου τακάκια και έχει γίνει παρατήρηση γραπτή στο βιβλίο μου.
|
Την πρώτη ημέρα που πήρα την TS μου από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη, έπαψα να έχω τη δεύτερη τριετία, αφού προτίμησα να έχω ένα άψογα συντηρημένο και άριστα στημένο αυτοκίνητο, από το να τσακώνομαι με τον κάθε άσχετο λαδο-φιλτρο-μπουζο "αλλαχτή" για το τι άλλαξε, τι δεν άλλαξε και πότε θέλουν αλλαγή και έλεγχο κάποια πράγματα!
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, δυστυχώς δεν κυκλοφόρησε αρκετά, με αποτέλεσμα η συντριπτική πλειοψηφία των εξουσιοδοτημένων να κοιτά ιδιοκτήτες και αυτοκίνητα με το βλέμμα του ροφού!
Πάνος.
ΥΓ: Παρατήρηση τέτοιου είδους στο βιβλίο, ξέρεις πού την έχω γραμμένη; Εκεί που δεν πιάνει μελάνι!
|
19-03-09, 12:02
|
|
|
|
Περιοχή:
Papagou/Athens
|
|
Εχει κανεις υπ'οψην καταστημα που να πουλαει τα DS 2500? Κι αν ναι ξερουμε τιμουλα? Επισης αν φορεσω μπροστα αυτα, τα πισω οταν ερθει η ωρα να τα αλλαξω να ξαναφορεσω τα μαμα μιας που την κυρια δουλεια την κανουν τα μπροστα ή κρινετε οτι και τα πισω πρεπει να αναβαθμιστουν?
Επισης εχει ψαξει κανεις στις μαμισιες διαστασεις των δισκων της TS (275-25-4x100) αν υπαρχει καποια καλη προταση σε χαρακτη ή/και τρυπητη?
Θα ηταν καλο να ομαδοποιησουμε τις προτασεις που εχει ο καθενας ετσι ωστε να ειναι και πιο ευκολο για οποιον ψαχνει.
Ευχαριστω πολυ...αναμενω απαντησεις!
13-04-09, 19:17
|
|
|
|
Περιοχή:
Papagou/Athens
|
|
μη σκιζεστε να μου απαντησετε ρε σεις! χαχαχαχαχαχαχα!!!!
13-04-09, 20:51
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Ραφήνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DJKEY
Επισης εχει ψαξει κανεις στις μαμισιες διαστασεις των δισκων της TS (275-25-4x100) αν υπαρχει καποια καλη προταση σε χαρακτη ή/και τρυπητη?
Θα ηταν καλο να ομαδοποιησουμε τις προτασεις που εχει ο καθενας ετσι ωστε να ειναι και πιο ευκολο για οποιον ψαχνει.
Ευχαριστω πολυ...αναμενω απαντησεις!
|
Μπορείς να δοκιμάσεις τις Black Diamond δισκόπλακες από τη Fensport. Μπες στο http://www.fensport.co.uk, πήγαινε στα parts και διαλεξε την Ε12. Στα brakes είναι οι δίσκοι στους οποίους αναφέρομαι.
Εγώ έχω βάλει χαρακτούς-τρυπητούς και είμαι χαρούμενος. Κάνουν μπόλικο θόρυβο όμως (λόγω του χαρακτού της φάσης).
|
|
|
|
13-04-09, 21:13
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Κοίτα, στη δική μου περίπτωση τα αγόρασε ο μηχανικός του συνεργείου μου, αλλά έχω την εντύπωση πως αν πας σε κάποιο μαγαζί που έχει φρένα της Ferodo, σίγουρα θα βρεις, ή στη χειρότερη, θα σου τα παραγγείλει!
Ενδεικτικά, δες εδώ: http://www.streetandcircuit-shop.biz...cs-11508-c.asp
Βέβαια, ο αντιπρόσωπος της Ferodo είναι η ΕΛΤΡΕΚΚΑ, και το τηλέφωνο είναι 210 5704654.
ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗ!
Όσο για aftermarket λύσεις για δίσκους, κατά καιρούς έχουν αναφέρει άλλοι φίλοι εδώ μέσα τους black diamond, αλλά υπάρχουν και σε TAR-OX αλλά και σε BREMBO. Νομίζω και Zimmermann, αν και δεν είμαι 100% σίγουρος, αφού είμαι σε φάση αναζήτησης...
Κοινώς, απ' όλα έχει ο μπαξές!
Πίσω, όταν έρθει η ώρα, φόρεσε τα μαμά, τα είπαμε αυτά!
Πάνος.
ΥΓ:Τιμωρία θα σε βάλω κι εσένα!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PeterIoannou : 13-04-09 στις 21:48.
Αιτία: Διόρθωση κειμένου.
|
13-04-09, 21:15
|
|
|
|
Περιοχή:
Papagou/Athens
|
|
Χαχαχαχαχαχα! Επιτελους! Απαντησες!!! Ταμα ειχα κανει! lol
|
|
14-06-09, 20:09
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou
Κοίτα, στη δική μου περίπτωση τα αγόρασε ο μηχανικός του συνεργείου μου, αλλά έχω την εντύπωση πως αν πας σε κάποιο μαγαζί που έχει φρένα της Ferodo, σίγουρα θα βρεις, ή στη χειρότερη, θα σου τα παραγγείλει!
Ενδεικτικά, δες εδώ: http://www.streetandcircuit-shop.biz...cs-11508-c.asp
Βέβαια, ο αντιπρόσωπος της Ferodo είναι η ΕΛΤΡΕΚΚΑ, και το τηλέφωνο είναι 210 5704654.
ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗ!
Όσο για aftermarket λύσεις για δίσκους, κατά καιρούς έχουν αναφέρει άλλοι φίλοι εδώ μέσα τους black diamond, αλλά υπάρχουν και σε TAR-OX αλλά και σε BREMBO. Νομίζω και Zimmermann, αν και δεν είμαι 100% σίγουρος, αφού είμαι σε φάση αναζήτησης...
Κοινώς, απ' όλα έχει ο μπαξές!
Πίσω, όταν έρθει η ώρα, φόρεσε τα μαμά, τα είπαμε αυτά!
|
καλησπερα brembo - tarox δεν υπαρχουν για corolla ts
καμια αλλη λυση εκτος απο niponn
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotoskap : 14-06-09 στις 20:20.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Brakes update |
Fanis |
TOYOTA COROLLA 111(G6) |
626 |
27-06-23 09:55 |
Brakes Update |
Fanis |
TOYOTA COROLLA E 12 |
439 |
06-03-21 20:23 |
Brakes Update |
Fanis |
TOYOTA COROLLA E*90 |
21 |
13-04-07 17:41 |
Brakes Update |
Fanis |
TOYOTA COROLLA AE86 |
2 |
06-10-05 12:41 |
Brakes Update |
Fanis |
TOYOTA COROLLA KE 70 |
0 |
31-12-04 15:12 |
Page generated in 0,18598008 seconds (83,36% PHP - 16,64% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:04. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|