Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
18-05-06, 18:08
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
κανονικά νομίζω ότι πρέπει να έχουν κάποιο όργανο που ελέγχει το αν είναι η δεν είναι παράνομο το φιμέ όπως ακριβώς και με τον ήχο (ντεσομπελόμετρο),απλά σε αυτά τα μέρη όταν σου κάτσει ή στραβή του λες πολύ απλά,ότι και να πεις έχεις δίκιο.χαζομάρα μου που κατέβηκα ΣΕΦ απλά είπα να έρθω και εγώ εδώ κάτω να δω τι παίζει,τόσα έχω ακούσει κλπ κλπ.έτσι ίσως να σε γράψει για κάτι λιγότερο,γιατί ότι θα κόψει σελιδούλα από το μπλοκάκι του ο τυπάς είναι σίγουρος.
Α και φυσικά όλες τις γαλιφιές τις κάνεις αφού δεν έχεις πλακωθεί στα μπαντιλίκια και στα χειρόφρενα (τότε πάει αλλού).
και φυσικά μην ξεχάσετε να του πετάτε και το φανταστικέ τροχονόμε .
Διονύση περαστικά ρε φίλε
|
|
|
|
18-05-06, 22:13
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΟΥΝΑΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Λοιπον παιδια δεν ξερω αν πρεπει να κλαψω η να γελασω με το @%%^&&*&(%@@!#$! Ελληνικο κρατος. Αχ Ελλας το μεγαλειο σου . σημερα το πρωϊ τηλεφωνω στον ΝΙΚΗΤΑ που μου εβαλε τα φιμε. του λεω την ιστορια και πεφτει απο τα συνεφα. μου λεει οτι τετοιο χαρτι δεν υπαρχει,ουτε καποιος επεισημος νομος και οτι ` καλα σε μ@λ@κ@ επεσες`(το ειχα καταλαβει απο την πρωτη στιγμη). δικαστικα αθωονεσαι μου λεει. τεσπα ειχα πληρωσει την κληση απο τα ψες και ξεκινω πρωϊ πρωϊ για την τροχαια Πειραια. παω στο τμημα που εχουν τις αδειες και λεω σε εναν: ηρθα να παρω την αδεια μου. κοιταει ημερομηνια και οτι εχει πληρωθει και μου δινει την αδεια μου. με μιας την βαζω στην τσεπη μου (για να μην το μετανιωσει και μου την παρει πισω) και τον ρωτω τον τυπο: μπορω να δω καπου τον νομο που να λεει οτι ειναι παρανομα τα φιμε και αν ειναι οτι μου περνεται την αδεια μου? και τι απανταει ο τυπος αν ειναι ποτε δυνατον...... παρε την αδεια σου και φυγε και οτι δεν φτανει που σου την εδωσα πισω τοσο νωρις (αντι για 10 μερες την πηρα σε 2) εχεις και παραπονο. καλα χαρη μου εκανε????? μηπως ηθελε να του πλεινω και τα ποδια για να βγαλω την υποχρεωση? οπως λεει και ο Γεωργιου: ΥΜΑΡΤΟΝ ΡΕ Π$%&#&
ηθικον διδαγμαν: μουφα μου φαινετε οτι υπαρχει τετοιος νομος και το κανουν αυτο 1ον για σπασιμο και 2ον για money money money.
Παντα φιλικα,
Διονυσης
|
18-05-06, 22:22
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Στην TRIM Πάτρας πάντως που έβαλε το αφεντικό μου στο δικό του αυτοκίνητο μεμβράνες της LUMAR (νομίζω) του είπαν ότι όταν πάει για ΚΤΕΟ, να περάσει να του δώσει βεβαίωση ότι πληρεί τις προδιαγραφές για να μην έχει πρόβλημα. Αυτά μου είπε, αυτά σας λέω...
19-05-06, 01:49
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
λοιπον με το μηχανακ 5 φορες με σταματησαν χωρις κρανος και τις 5 μου τις χαρησαν.....καλη φαση αλλα μονο στην αθηνα...επαρχια ενας μπατσακος μου εβαλε τις φωνες επιδι 200 μετρα πριν το μπλοκο τους ειδα και εβαλα κρανος αλλα δεν μπορουσε να με γραψει αφου στον ελεγχο ημουν ΟΚ!!!
Τωρα με το αυτοκινητο μετραω 2 κλησεις για παρκαρισμα την μια σε ενα παρκινγκ που γλυτωσα τον γερανο για 10 λεπτα την αλλη στην Αλεξανδρας κατα τις 6¨30 το πρωι που το ειχα εξω απο το ταζ μαχαλ...βλεπεις θελαμε κρεπα και το παρατησαμε!!! και μια φορα για υπερβολικη ταχυτητα που με λιγο γλυψιμο απο 124 εδειξε τελικα 108 με οριο 90....
|
|
|
|
19-05-06, 03:20
|
|
|
|
|
Η πρωτη μου ηταν στο κεντρο.Μολις εστριψα στο τελος της Βασ.Σοφιας (συνταγμα) δεξια με σταματησανε και με γραψανε επειδη ειχα πρωστατευτηκα στις πινακιδες 33 .Η δευτερη φορα ηταν παλι στο κεντρο οπου ενω περιμανα σε ενα φαναρι να στριψω αριστερα αναβει το φαναρι για αριστερα και μολις περναω με σταματανε και με γραφουν γιατι κατω απο το φαναρι ειχε σημα που ελεγε πως επιτρεπεται μονο για λεοφορεια.85 που καταφερα ομως και την εσβησα.Η τριτη ηταν η καλυτερη πηγαινω Αττικη οδο απιστερη λωριδα και ξαφνικα απο δεξια πεταγεται μπροστα μου μια Alfa Romeo.Πλακωνομαι στα φρενα μπαινω αριστερα για να παω διπλα του να τον αρχισω στα καντιλια αλλα ειχα μπροστα μου αμαξι που δεν ετρεχε και ετσι μπαινω ξανα αριστερα και του κολλαω προφυλακτηρα.Τοτε με την ακρη του ματιου μου ειδα εναν αστυνομο να μου κανει σημα να σταματησω.Σταματησα καμια 60αρια μετρα μακρια απο τον τροχονομο.Ηταν να με γραψουνε για επικυνδινη οδηγηση για το οτι δεν αναψα φλας και γιατι το ρανταρ με επιασε με 135 με οριο 80.Επισης αφαιρεση διπλωματος και πινακιδων για ενα μηνα και μετα απο ενα χρονο δικαστηριο.Ευτυχως ο μπατσος ηταν πιτσιρικας και με λιγο κλαμα εγραψε πως ετρεχα με 109 και την γλιτωσα μονο με 33 .Παντος πιστευω οτι εξαρταται και σε τι μπατσο θα τυχεις.Εγω σταθηκα τυχερος εκεινη τη μερα και ο ιδιος μου ειπε οτι πρεπει να προσεχω γιατι δεν ειναι ολοι οι αστυνομικοι σαν αυτον.
|
|
Re: Πείτε μας τι κλήσεις (πως, που, γιατι.....?) φάγατε!!!! |
|
20-05-06, 00:35
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Thessaloniki
|
|
Re: Πείτε μας τι κλήσεις (πως, που, γιατι.....?) φάγατε!!!!
εχω φαει κληση στη θεσσαλονικη σε σημειο οπου ολοι παρκαρουν διαγωνια, για "σταθμευση καθετα στο οδοστρωμα" αν ειστε χριστιανοι...... μαλλον δεν ειχαν που να βαλουν οι πακεταδες τα μηχανακια τους και εγραψαν μονο εμενα οι κομπλεξικοι... skull skull skull (εντωμεταξυ καθετα στο οδοστρωμα το αμαξι θα επρεπε να ειναι ορθιο στο δρομο???
Re: Πείτε μας τι κλήσεις (πως, που, γιατι.....?) φάγατε!!!! |
|
20-05-06, 01:55
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
thessaloniki
|
|
Re: Πείτε μας τι κλήσεις (πως, που, γιατι.....?) φάγατε!!!!
Σε ολο τον περιφερειακο στη Θεσσαλονικη με ειχε μπατσικο απο πισω και δεν το πηρα χαμπαρι και οταν με σταματησε αρχισε να λεει
Πηγαινες τερμα δεξια προσπερνωντας με 170, εκανες προσπεραση απο δεξια με κινδυνο ατυχηματος μεσα στο τουνελ, εχεις φιμε στην πινακιδα(κατραμι μαυρο) και εισαι νεος οδηγος. Δικαστηριο αυτοφωρο και αφαιρεση πινακιδων.....οεο
Με τα χιλια μυρια πεσαμε σε προσπεραση απο δεξια μονο 167 ευρα και 5 πονταλακια.
και η δευτερη φορα ο κερατας ο δρακουμελ εγραφε ενα σταματημενο για παρκαρισμα και επειδη ακουσε την εξατμιση μου με σταματησε και με εγραψε για ζωνη μεσα στην πολη 83 ευρα και 3 ακομη πονταλακια.
και ολα αυτα σε διαστημα εναμιση μηνα
20-05-06, 13:58
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
4 χρονια οδηγω εχω γλυτωση πολλες δεν εχω φαει καμια εκτος αν μου ρθει αλμπουμ με φωτο για ταχυτητα.παντως η ποιο αστεια φαση ηταν οταν ειχα παρει διπλωμα το καρο μου ηταν 3 ετων κ με σταματησαν σε μπλοκο για καυσαερια με ενα ολοκαινουριο civic η φατσα του μπατσου ηταν για φωτο οταν ειδε τα αποτελεσματα κ των δυο παντως εχω γλυτωσει πολλες κλησεις χαρη σε φωτα τον απεναντη νοημα ντοπιων οδηγων στην εθνικη κτλ.κτλ.πιστευω πως ολοι το χαιρεστε οταν υπαρχη τετοια ωραια συνεργασια κ ειναι το μονο καλο που παρεχει το ενα ρευμα ανοδος κ ενα καθοδος
|
01-06-08, 18:34
|
|
Moderator
|
|
|
|
Μια φορά μόνο με γράψαν και αυτό για προσπέραση σε διπλή γραμμή. Η τιμή αρκετά ενδιαφέρουσα..... , αλλά φυσικά όπως σε κάθε επαρχιακή πόλη με σταματήσαν γιατί έχω Αθηναικές πινακίδες, αλλά όταν του είπα ότι είμαι από εδώ, κτλ κτλ το ποσό πήγε 30 και no points.Πάντως αυτό το φαινόμενο να γράφουν όποιον δεν έχει πινακίδες ντόπιες απο το τόπο που περνάς είναι Ελληνικό........
|
01-06-08, 19:55
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
εγω παιδες εχω παρει 3 κλησεις στα 5 χρονια οδηγησης και αυτες απο τη δημοτικη αστυνομια για parking στο κεντρο στην πλατεια Κλαυθμωνος.
και μαλιστα τις 2 τις εφαγα με δυο ωρες διαφορα, αφου εκανα τη βλακεια κ την εβγαλα απο το τζαμι νομιζωντας οτι θα φυγω σε δεκα λεπτα κ την πατησα.
απο αστυνομια μονο ελεγχους εχω εισπραξει κ τπτ παραπανω.
παντως μιαχαλη αυτο που λες για τισ πινακιδες κ τις πολεις το εχω ακουσει απο πολλα παιδια.
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,16795707 seconds (81,98% PHP - 18,02% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:39. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|