Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 27-01-09, 22:48
Το avatar του χρήστη Zήσης
Zήσης Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: Ε11 Τέλος 2001
Περιοχή: Περιστέρι
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 197
Zήσης είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Exclamation

Καλησπέρα παιδιά με λένε Ζήση κ είμαι αρκετά φρέσκος στο FORUM κ θα ήθελα την άποψη σας στο θέμα του τι ακριβώς ανάρτηση πρέπει να βάλω σε ένα COROLLA SEDAN για να είναι αρκέτα καλό τόσο στο δρόμο όσο κ στην συμπεριφορά του! ¨Εχει κάποια διαφορά απο το G6
Eυχαριστώ πάρα πολύ που μ'ακούσατε κάθε άποψη κ συμβουλή ευπρόσδεκτη!!!
Παλιά 27-01-09, 23:42
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Αν θες κάνε τον κόπο να διαβάσεις τι έχουμε γράψει στις προηγούμενες σελίδες, έχει και σε άλλες εκδόσεις corolla παρόμοια θέματα, δες ποιό πριν και εγώ τι έχω γράψει, γιατί τα έχουμε συζητήσει άπειρες φορές και τώρα για να κάτσω να ξαναγράψω ότι έχω πει πρέπει να γράψω εκθέσεις.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-02-09, 22:52
Το avatar του χρήστη Zήσης
Zήσης Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: Ε11 Τέλος 2001
Περιοχή: Περιστέρι
Δύναμη Σεβασμού: 197
Zήσης είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Thumbs up

Ωραία αυτά τα βιντεάκια απο το YouTube!!!!
Θα διαβάσω αυτά που έχεις γράψει κ εσύ αλλά κ όσα έχουν γράψει όλα τα παιδιά! Σ'ευχαριστώ πάντος γιατί οτι κ αν έχω ρωτήση μου έχεις απαντήση!!!! Κ σε αυτό το θέμα αλλα κ στ'άλλα θέματα!
Παλιά 29-04-09, 12:59
THEMIS Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Corolla 1.4 vvti G6
Δύναμη Σεβασμού: 250
THEMIS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Μιας και έχω καιρό να γράψω θα ήθελα να μοιραστώ με εσάς τα κάτωθι:

Άλλαξα πριν 10000χμ αμορτισέρ λόγω φθοράς και έβαλα τα KYB ExcelG τα μαύρα που λέτε κι εσείς. Έχω corolla G6 1.4 vvti. Τα ελατήρια τα άφησα ίδια (μαμά...). Η συμπεριφορά του οχήματος είναι μάλλον καλύτερη σε κλειστές στροφές και απότομες με μεγάλες ταχύτητες, αλλά κατά τα άλλα το αμάξι γέρνει αρκετά και ταλαντώνει υπό μέτριας πίεσης συνθήκες (σε σχέση με τα μαμά αμορτισέρ).
Μάλλον μου φάινεται ότι έχει ψηλώσει κατά κάποιους πόντους (αλλά το έχω απορία γιατί το ύψος το δίνει το ελατήριο και όχι το αμορτισέρ...) και μάλλον είναι λίγο πιο σκληρά από τα μαμά.

Θα ήθελα τη γνώμη σας για το τι μπορεί να φταίει και πως μπορεί να διορθωθεί - μήπως να δοκίμαζα ελατήρια χαμηλώματος - μήπως τα έχουν παίξει τα μαμά ελατήρια ή είναι μαλακά για το καινούργιο αμορτισέρ (χμ ελατηρίων = 150000χμ).
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-04-09, 20:38
NikiforosGT Offline:
Moderator

δεν τα έχω δοκιμάσει αυτά τα αμορτισερ που λες, αλλά μήπως έχεις την αίσθηση ότι το αμάξι είναι κάπως σαν βάρκα? δλδ αν κάνεις παρατιμονιές χάνεις κάπως τον έλεγχο? επίσης οι ταλαντώσεις είναι σαν να κάνει μικρές κινήσεις το αμάξωμα πάνω-κάτω? λες και έχει ανωμαλίες ο δρόμος?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-04-09, 20:41
THEMIS Offline:
Μέλος

Ακριβώς έτσι! Ενώ άμα τα ζορίσεις πολύ (μεγάλες κλίσεις κλπ) είναι μια χαρά και μάλλον λόγω σκληρότητας σε σχέση με τα μαμά είναι άρκετά καλύτερα μπορώ να πω...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-04-09, 20:44
Το avatar του χρήστη antonios7
antonios7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla 1.3 G6
Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 326
antonios7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
έτσι συμπεριφέρονται φίλε. έχουν καλή απόσβεση στα λίγα (έως βαρκάρουν) και στα πολλά είναι κάπως καλύτερα.
Κατά τα άλλα έτσι όπως τα λες είναι, αλλά για τα λεφτά τους καλά είναι.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-04-09, 20:48
NikiforosGT Offline:
Moderator

θα σου πω τι είχα πάθει εγώ, αλλά δεν μπορώ να ξέρω αν είναι αυτό σε σένα, αλλά αφού έβαλες νέα αμορτισερ και δεν παει καλά το αμάξι, μάλλον τα ελατηρία σου τα έχουν παίξει. Εγώ στο starlet gt είχα koni kitrina και σε μια φάση που τα 2 μπροστινά ήθελαν επισκευή πάω τα φτιάχνω αλλά το αμάξι πήγαινε χάλια, πολυ σκληρό μεν, αλλά δεν είχε καλά κρατήματα, έκανε ταλαντώσεις το αμάξωμα και στις στροφές μεγάλες κλίσεις. Τελικά τα ελατήρια είχαν κάτσει!!! είχα eibach 3,5cm, πήρα από φίλο κάτι ventura και μετά το αμάξι έγινε καλά!!!
2η περίπτωση ξανά τα ίδια με την corolla, μετά το summer είδα ότι δεν πάνε καλά οι αναρτήσεις, είχα kyb μαύρα και ελατήρια eibach πάλι. Πάω και βάζω τα AGX και το αμάξι έκανε ότι είπα και πριν!!! ακόμα και 4η σκάλα να έβαζα ναι ήταν πολύ σκληρή η ανάρτηση, αλλά έπαιρνε μεγάλες κλίσεις και έκανε πολλές ταλαντώσεις. Τελικά βρέθηκε ένα παιδί και μου χάρισε μαμίσια ελατήρια και τα έβαλα και ησύχασα, τα ελατήρια τα έβγαλα με το χέρι και τα μάζευα με το χέρι!!! τα άλλα ήθελαν εργαλείο να τα βάλω, εννοείτε όλα τα έκανα εγώ (μαζί με τον μπρο) με τα χέρια όχι με αερόκλειδα κτλ δλδ. Τα ελατήρια μου και αυτά είχαν κάτσει!!! ήταν στο αμάξι από το 2000, δεν ξέρω πόσα χλμ είχαν. Τα συμπεράσματα δικά σας λοιπόν.

Ξέχασα να σε ρωτήσω αν στρίψεις σε στροφή απότομα πετάει κόλο? πάει να σε γυρίσει? εμένα το έκανε και αυτό και στις 2 περιπτώσεις με τα προβληματικά ελατήρια. Δλδ έχεις την αίσθηση ότι η μια πίσω ρόδα δεν επαναφέρει σωστά (λόγω των ελατηρίων) και έτσι σε πετάει.

Φαντάσου ότι AGX + ελατήρια eibach που είχα και τώρα AGX + μαμίσια ελατήρια, τώρα έχω κατά πολύ καλύτερα κρατηματα και μικρότερες κλίσεις από πριν!!! φαντάσου πόσο χαλασμένα ήταν τα ελατήρια ε?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-04-09, 20:55
THEMIS Offline:
Μέλος

Άμα πας με γκάζι στη στροφή απότομα ναι πετάει κώλο!!! που όντως πριν δεν πέταγε - πριν αν έφευγε έφευγε με τα τέσσερα όταν δεν κράταγαν άλλο τα λάστιχα. Ξέρεις μήπως πόσο κάνουν τα μαμά ελατήρια η τετράδα?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-04-09, 21:01
NikiforosGT Offline:
Moderator

Ωχ ελατήρια πρέπει νανε! πόσα χλμ έχουν? τις Toyota είναι τόσο ακριβά που παίρνεις και χαμηλώματος και δεν λένε, αν θες να πάρεις μαμίσια σε ύψος, πάρε άλλης μάρκας δλδ imitation πχ από Ιαπωνική, Ευρωιαπωνική κτλ, όταν είχα ρωτήσει (δεν θυμάμαι μάρκες) έβρισκα με 120-150 ευρώ την 4αδα, νομίζω της toyota πάνε πάνω από 200 και σε αυτή την τιμή παίρνεις και άλλες μάρκες χαμηλώματος 3-4cm. Με τα αμορτισερ που έχεις επειδή κανονικά δεν κάνουν για χαμήλωμα και μειώνετε η διάρκεια ζωής τους, δεν θα σου συνιστούσα να το χαμηλώσεις. Να φανταστείς εγώ τώρα με τα AGX (σε 3η σκάλα σκληρότητας) σε στροφή μεγάλη αλλά κλειστή αν πατήσω γκάζι (τέρμα πίεση turbo) τότε πάει με τα 4 δλδ φεύγει όλο μαζί. Για να μου πετάξει κόλο πρέπει πάνω στην στροφή να αφήσω απότομα το γκάζι, αυτό έκανε και το starlet GT. Eνώ πριν ακόμα και με 50 χλμ αν έστριβα απότομα πήγαινε να με φέρει τατακέ.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ Ε 111 chris-e11 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2 10-01-13 12:58
αναρτηση g6 G6 john ΦΟΡΟΥΜ 1 04-10-11 10:51
αναρτηση σε 111 urban TOYOTA COROLLA 111(G6) 2 22-07-10 23:55
E12 αναρτηση itsabigworld TOYOTA COROLLA E 12 5 18-09-07 14:48
αναρτηση απο ts σε 1.4 poutsa TOYOTA COROLLA E 12 23 20-06-07 15:06

Page generated in 0,17132401 seconds (80,67% PHP - 19,33% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:15.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com