Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ |
|
|
12-09-11, 00:49
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
που τα ειχες βρει?
απο καποιον πλανοδιο?
12-09-11, 00:54
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
βασικα απο ενα super market...μου το ειχε προτεινει ενας ταξιτζης...και πηρα και απο ενα βενζιναδικο ενα μπουκαλακι της NOS που απ οτι μου ειχε πει ο βενζινας κανει την ιδια δουλεια...ενα μπουκαλι για καθε 50 λιτρα ηταν νομιζω αυτο....
|
12-09-11, 00:57
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7
Φίλε aniva μίλησα με εναν φιλο με 207GT 1.6T με 2860rs.Στο 1.5 bar έβγαλε 367,6 άλογα στις 6.500 και 43,7 κιλα ροπή στις 4.800.
|
πολυ καλο!!!μπραβο του παιδιου!σε τι δυναμομετρο τα εβγαλε,γιατι ρε γαμωτο με αυτες τις μαλακιες δεν βγαζεις ακρη!πρεπει να ειναι στο ιδιο δυναμομετρο για να δεις σωστα αποτελεσματα!
με τι συμπιεση τα εβγαλε το παιδι?τι μπεκ(εγω 550cc)?100αρες? εγω τωρα εχω σκατα συμπιεση...θα δουμε παντως σε λιγες μερες τις νεες μετρησεις!μακαρι να τον φτασω και να τον ξεπερασω!
|
12-09-11, 01:01
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
μην μην ξεχνας την θερμοκρασια της ατμοσφαιρας και την πυκνοτητα της ατμοσφαιρας....
ακομα ζεστη κανει και εχει και μπολικη υγρασια...
12-09-11, 01:02
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από anivas86
πολυ καλο!!!μπραβο του παιδιου!σε τι δυναμομετρο τα εβγαλε,γιατι ρε γαμωτο με αυτες τις μαλακιες δεν βγαζεις ακρη!πρεπει να ειναι στο ιδιο δυναμομετρο για να δεις σωστα αποτελεσματα!
με τι συμπιεση τα εβγαλε το παιδι?τι μπεκ(εγω 550cc)?100αρες? εγω τωρα εχω σκατα συμπιεση...θα δουμε παντως σε λιγες μερες τις νεες μετρησεις!μακαρι να τον φτασω και να τον ξεπερασω!
|
Βενζινη νομιζω 95,μπεκ τα μαμα,δυναμομετρο(αυτο που έχει ο overload..εκει εκανε το προγραμμα,νομιζω ειναι dynpak),συμπιεση την εργοστασιακή νομίζω 10,5
|
12-09-11, 01:05
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7
Βενζινη νομιζω 95,μπεκ τα μαμα,δυναμομετρο(αυτο που έχει ο overload..εκει εκανε το προγραμμα,νομιζω ειναι dynpak),συμπιεση την εργοστασιακή νομίζω 10,5
|
βασικα με μαμα μπεκ δεν φτανεις τοσα αλογα!!ειδες ο τυπακος??10,5 συμπιεση...γιαυτο εβγαλε τοση ροπη!υπομονη και θα δουμε..
ελπιζω για τα καλυτερα!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mlt184
normal σε τι πιεση θα το δουλευεις??τα νουμερα πανως μια χαρα μου φαινονται...για τα κιλα της καροτσας κιολας δεν το συζητω...
|
ε νορμαλ θα ειναι 0,6bar...καλα ειναι για καθημερινη χρηση!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 17-12-11 στις 00:33.
Αιτία: Συγχώνευση posts...
|
12-09-11, 12:10
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Να ξερεις παντως οτι το ΤΑΤ ειναι πολυ αυστηρο δυναμομετρο,σε σχεση με αλλα γνωστα δυναμομετρα που δεν θεωρουνται αισιοδοξα,δειχνει λιγοτερα αλογα στο στροφαλο....στην πραγματικοτητα το μοτερ σου ειναι ισως 20-30 αλογα παραπανω....Σκεψου οτι full Α σταδιο typer που στα περισσοτερα dyno δειχνει απο 247 μεχρι 253 στροφαλο , στο ΤΑΤ εδειξε 227 αλογα στροφαλο...φυσικα το αμαξι εραβε στο δρομο και οταν ελεγε το παιδιοτι εχει 227 αλογα ενω οι αλλοι δηλωναν 240+,τους κουφαινε...
Απο κει και περα οσον αφορα τις καμπυλες σου οντως θες ψαξιμο για να turb-ιζεις ποιο χαμηλα...
|
12-09-11, 14:55
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Τελικά είναι στροφαλο ή τροχό; Αλλιώς δεν βγάζουμε άκρη! Πάντα στον τροχο είναι αρκετα λιγότερα άλογα λόγω απωλειών μετάδοσης. Αλλα δυναμομετρα βγάζουν στροφαλο με αλγοριθμο και αλλα τροχο! Πάντως πάντα τροχο μετράνε! Εκτός αν μετρησουνε μοτέρ στον πάγκο εκτός αυτοκινήτου!
|
|
|
|
12-09-11, 15:50
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GiWrGoS@XXX
Να ξερεις παντως οτι το ΤΑΤ ειναι πολυ αυστηρο δυναμομετρο,σε σχεση με αλλα γνωστα δυναμομετρα που δεν θεωρουνται αισιοδοξα,δειχνει λιγοτερα αλογα στο στροφαλο....στην πραγματικοτητα το μοτερ σου ειναι ισως 20-30 αλογα παραπανω....Σκεψου οτι full Α σταδιο typer που στα περισσοτερα dyno δειχνει απο 247 μεχρι 253 στροφαλο , στο ΤΑΤ εδειξε 227 αλογα στροφαλο...φυσικα το αμαξι εραβε στο δρομο και οταν ελεγε το παιδιοτι εχει 227 αλογα ενω οι αλλοι δηλωναν 240+,τους κουφαινε...
Απο κει και περα οσον αφορα τις καμπυλες σου οντως θες ψαξιμο για να turb-ιζεις ποιο χαμηλα...
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
Τελικά είναι στροφαλο ή τροχό; Αλλιώς δεν βγάζουμε άκρη! Πάντα στον τροχο είναι αρκετα λιγότερα άλογα λόγω απωλειών μετάδοσης. Αλλα δυναμομετρα βγάζουν στροφαλο με αλγοριθμο και αλλα τροχο! Πάντως πάντα τροχο μετράνε! Εκτός αν μετρησουνε μοτέρ στον πάγκο εκτός αυτοκινήτου!
|
το ΤΑΤ μετραει στροφαλο και ειναι πολυ αυστηρο σε σχεση με το maha του φωτεινελη που μετραει στροφαλο επισης και θεωρειται αρκετα ακριβες (στον στροφαλο...γιατι τροχο δειχνει αλλα για αλλα..)
Οπως ειπα στο παραδειγμα,οταν πχ ενα αμαξι δειχνει μινιμουμ 250hp -στροφαλο- στα αλλα δυναμομετρα ...
Στο ΤΑΤ θα δειξει γυρω στα 225-230hp -στροφαλο-
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GiWrGoS@XXX : 12-09-11 στις 16:18.
|
16-09-11, 23:46
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
οι αναποδιες συνεχιζονται!δεν μπορουμε να βρουμε γιατι τουρμπιζει τοσο ψηλα...καποιος μου ειπε οτι μπορει να το intercooler μικρο και να μην μπορει να περασει τα καυσαερια σωστα,αλλος μου ειπε φταει η συμπιεση,αλλος το χρονισμα,αλλος το μακρη του και το κοντο του!
το θεμα ειναι πως απο λαθος αλλων πλεον η συμπιεση στο αυτοκιν μου ειναι στο θεο!!!9,5+++..δεν ξερω αν και ποσο θα αντεξει...ξερω πως αλλοι φταινε και πως το καπακι αν το κατεβασεις δεν ξαναριχνεις τη συμπιεση!αντε να δουμε.....
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17278194 seconds (82,34% PHP - 17,66% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:52. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|